Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@janaochi moja ja tam nic nevidim..ale viem ako to je s testami na fotke vypadaju inak nez v skutocnosti..proste mozno sa neudrzalo vies
@majuska7979 no veď, preto už nebudem testovať pred menzesom.
@janaochi joj moja ty uz mas 2 deturence..to ti tak neponahla ci ;) pride ked to budes najmenej cakat 😉
@janaochi ja tiez tak hovorim a aj tak nikdy nevydrzim.xixixi..nakoniec teraz uz nekupujem tehu testy... 😵 😵 😵 lebo sa poznam ze by som ho pouzila a naco ..a ak ho nemam doma to neni testovanie.. 😵 😵 😵 😵
@majuska7979 Áno, mám dve deti s prvým mužom, ale teraz mám druhého a on deti nemá. A chce mať. A ja už mám vek.
@janaochi urcite ano. Ja som len na margo toho pisala ze nie vzdy musia boliet prsia;)
@selina.liana čo určite áno? nejak mi slabšie páli dnes. 😕
tak a tá mrcha mi dnes prišla, takže zatiaľ nič :( ale brucho mám stále také nafúknuté...Takže keď tá "mrcha" odíde, tak pokračujeme v snažilkovaní 🙂
@janaochi ze kaxde tehu je ine;)
Baby potrbujem vas nazor..19DC,snaszilkovali sme 12 a 15 DC..uz tri dni mam take napatie v prsnikoch,divny pocit v podbrusku..a zduta jak koza..sa mi to nezda tak skoro..ci to len psychika..netusim..
@orieskova ja mám to isté, zajtra alebo pozajtra ti dám vedieť, či sú to tehu príznaky 😀 budem testovať... tiež sme snažilkovali na 14/15 DC a o pár dní sa mi brucho nafučalo, až bolestivo, mala som pichanie v lavom vajecníku.... doteraz je brucho ako melon a už sa mi naliali prsia... ale kedže toto všetko sú zároven príznaky pms, tak to neberiem zatial ako tehotenské príznaky... 😉 ale takto som brucho ešte nemala nafučané... to teda nie a tak dlho
Dobré ráno prajem. Tak ja som nakoniec dnes testla, som 28DC, je tam nejaký duch, ale toto ešte neberiem veľmi ako pozitívny výsledok. Definitívne by sa mohlo zajtra vedieť 😉 Testu mi neni lúto, lebo podla mna to nie je bohvieaký dobrý test. Dnes kúpim iný a skúsim znovu zajtra.
@selina.liana
@majuska7979
@sharmana ja nevidim foto..nechce mi ju zobrazit
@sharmana jeeej aj ja tam nieco vidim. A velmi jasne 😉 Tak dufam, ze ciarocka bude uz len silniet 😉
Inak baby, mna ide porazit. Tam minuly cyklus ukazkove ovu testy a teraz nejak nic. Ciarka nejak nesilnie. Bud sa ovu posunula a bude neskorsie alebo je to anovulak. To by bolo ale fakt blbe.
@sharmana jeeeeejjjjjjjjjjjjjj uz vidim :D moja ako to je u mna jasne ako facka 😀 😀 😀 😀 musela som restartovat pc nechcem nic ukazovat...tam je kraaasna druha 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@yanni moja ovu testy aspon moje vzdy potom ukazuju do mrchy slabulilinkudruhu
@majuska7979 no slaba ciarka moze byt cely cyklus. Ale ja mam stale rovnaku. Vobec nesilnie. Cize asi anovulak.
@majuska7979 niečo blbo na koníkovi, ani ja som chvílku nevidela fotku... no je taká slabučká, ešte to neberiem ako pozitívny výsledok, zajtrajšok ukáže 🙂
@yanni kukni moje ovu testy ...tiez su tento mesiac divne..dnes ani vcera vecer som uz nerobila lebo ja si myslim a som si 99percent ista ze ovu bola 15dc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 teraz cakat dnes 21dc..cize musim cakat do 28dc..este 7dni a budem vediet na com som 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@sharmana podla mna nemas co riesit moja...to je jasne ako facka..ta druha tam je...a je pekne viditelna... 😉
@majuska7979 maji držím ti palce, ja som mala tiež snaženie na 15DC, takže predpokladám že v ten den bola aj ovu...
tá čiarka ma mýli, lebo ked som robila pred 5 rokmi, tak som mala na 28DC už silnejšie čiarky, ale to boli iné testy, preto nie som si istá úplne... 🙂
...tak ja som do toho uz tiez asi spadla - len 22dc a uz som nevydrzala a testovala, samozrejme, test negativny...hoci je este skoro, ale citim, ze asi tak to ma byt tento mesiac a ostane aj pozdejsie len jedna ciarka. lebo som skoncila na antibiotikach
@sharmana moja ako ja si myslim ze nemas co riesit...su testy ktore ukazuju slabe ciarky ..sbalsia citlivost...ako ja vidim druhu a peknu nie ze si ju tam clovek domysla 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a ja to sa necitim na tehu vobec...a to uplne vobec...ziadne priznaky...cicky nebolia...nic mi nieje...takze ak to pojdeme do dalsieho kola...raz sa zadari....necitim sa na tehu ale podvedomie mi hovori ze tento mesiac to vyslo...ale nevidim ziadne priznaky ziadne...
@lucyika moja ak mas byt tehu to ani natibiotika tomu nezabrania 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@majuska7979 no veď na tom teste dr. max bola normálne do ružova, to sú tie prvé dve fotky.