Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@lucyika moja svagrina brala antibiotika bola chora a antiku a teraz je v 5mesiaci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ak su ty vojaci na spravnom mieste v spravnom case ...:D
@majuska7979 no ved ja viem. Aj tvoje testy som videla. Len je to trosku cudne, kedze minuly cyklus som mala krasne ciarky, aj krasne zo dna na den silneli. A teraz su furt rovnake. Ved si videla moju fotecku z minuleho cyklu. No este mam dva testy, tak urobim zajtra a pozajtra a sa uvidi. Potom sa uz na to vybodnem. Len to cloveka znervoznuje.
@yanni neviem moja...mozno ovu uz bola..nemam tusenie..ja uz dnes ani nerobim ovu testy..uz vcera vecer som nerobila...proste uz to aj tak nema zmysel...a tehu test nemusim robit lebo ja viem kedy mrcha pride tak 3 dni pred mrchou...ak mam v noci ak spim navaly tepla..alebo sa zobudim spotena...tak znamena ze pride mrcha 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 no mozno. neviem. Ja urobim este tie dva a ako vravim, kaslem uz potom na to.
@yanni vyprdni sa na to...a kolko dnovy cykus mavas ? ktory dc si??
@majuska7979 26dnovy. A dnes presne v polke. 13dc.
@yanni a nemala si ovu aj hned po mrche???????????? kedy si ju mala minuly mesiac??
@majuska7979 no tak to neviem. Ja som testovala podla popisu k testu az od 10dc. Minuly cyklus bol pozitivny test na 13dc. Ak bola ovu hned po kramocch, tak to je ale pruser. Muz bol od velnonocneho pondelka prec a vratil sa az teraz v stredu. Takze prvy keksik po menz. bol az teraz v stredu. Mna uz fakt porazi.
@majuska7979 no len práveže tento má napísané citlivosť na hCG 12,5 mIU, ale aj pri prvom tehu mi ukázali krajšie čiarky práve na testoch s citlivosťou hladiny hCG 25 mIU/ml a to dokonca nie z ranného, ale z poobedného testovania 🙂
Ja sa dnes tiež necítim na žiadne tehu, len mám ten hlien a ten je jasný, taký podobný som mala aj pri prvom tehu, ale v oveľa väčšom množstve a aj so špinením. Teraz zázrakom nešpiním. Ale asi to tak má byť. Každé tehotenstvo je asi iné. 🙂
@yanni toto je moj dnesny test nakoniec som urobila
@sharmana moja o akom hliene hovoris..ked si tehu mas nejaky specialny hlien?? nevsimla som si pri prvom...mala som taky pocit vtedy ze mrcha uz asi prisla ale nic ..a nepozerala som hlien
@majuska7979 no tak tam nic nie je. Takto je to asi aj lepsie. Aspon clovek vie, ze uz nic. Len u mna je tam stale ciarka a dost viditelna. Nie len taky slaby naznak. Hodim vecer fotecku ak sa k tomu dostanem. Teraz som v robote a potom pridu svokrovci.
@yanni ok
@majuska7979 maji ten hlien nemusí mať každá žena, podla mna to je moje špecifikum 😅
ako aj tu píšu, tehotné mávajú nadmernú tvorbu hlienu v dôsledku hormonálnych zmien.
http://www.choredieta.sk/index.php/tehotenstvo-... pozri časť "maternica v tehotenstve"
@majuska7979 "Rovnaký hormón - progesterón - spôsobí zhustnutia cervikálneho hlienu, ktorý vytvorí zátku v krčku maternice. Zátka vyjde von ako prvý až v momente kedy začne pôrod, takže po celú dobu tehotenstve chráni maternicu i plod pred vonkajšími vplyvmi." takže asi pre to... ja som mala úplne rovnaký hlien aj pri prvom, len aj so špinením, ale pamätám si ho velmi dobre.. a cítim napätie v bruchu, podla mna sa tam už niečo rieši, roztahuje a pripravuje 😅 je to len občas.... ale cítim to
Caute baby.aj my sa pokusame.od 23. mam krce na lavej strane,aj som mala trosku krvi s vytokom na papieri(sori,ze tak podrobne,ale len takto sa to da 🙂 ),Na sono vsetko ok,ale teraz ma tam dole troska stipe.Vypisala mi polygynox,ale bojim sa ich dat,bo tehotne by nemali,ani zeny co skusaju uz.2dni mi meska,test bol negativny.Tie krce a meskanie bude asi z toho zapalu vsak?? 😢 😢
@sharmana je to tam , tes sa;)
@sharmana joj super ze ti to tak rychlo vyslo 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@selina.liana a ty?????????????
@selina.liana dakujem, teším aj mám zároven zmiešané pocity 😅 budem mať 2. dieťa, chcela som to a pritom si to neviem predstaviť 😀
@majuska7979 až velmi rýchlo, možno ma tu niekto ukamenuje, snažíme sa prvý mesiac a len raz na plno, presne na ten 15DC, predtým ani potom nič... takže toto vyšlo DOSLOVNE na 1. šup 🙂
@selina.liana ty si dnes 26DC?sa mi zdá že sme nejaké 2 dni po sebe... tak aj ty už môžeš čoskoro testnúť 🙂
@anitu ahoj polygynax si zatial nedavaj. Az ked budes mat istotu, ze nie si tehu.
@selina.liana nejake pocity????????????????????
alebo vcera baby...to bolo riadne...mam zbalene vsetky detske vecicky a nejake blbosti co nepotrebujem ze to posielame domov..kazda vazi plus minus 30kg...maly zacal chodit okolo nich a vravim mu ze nech nedvyha lebo su takze...a on zmrastil celo a zhodnotil...mami ... ale tieto tasky nemozu ist s nami v lietadle..lebo su tazke a lietadlo nikde nepoleti 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som myslela ze sa pocikam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 2 tyzdne dozadu pozeral fotky na stene v spalni su tam fotky so svadby..z dovolenky kde damianko este nebol na svete...vravi..tu je mama,tata a kde je damian??? ja vravim ze damianko este nebol na svete...a on damianko v maminkinom brusku???????? no co som mala povedat....ano v brusku vsak mu nepoviem ze si este preskakoval z jedneho ockoveho jaja do druheho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@selina.liana .dakujem za odpoved.len sa bojim,ze ma vypraska doktorka,ked sa zisti ze to zapal,ze preco som si nedavala tie tabletky. 😖 krce mam szltale,ale posledne 2dni uz nie tak silno.ale s prsiami sa nc nedeju 😒 a citim aj to ze (mam maternicu) 🙂
baby takze som dala foto do albumu a vela bab skomentovalo ze je to asi anovulak 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 takze sme zbytocne snazilkovali 😔 😔 😔 😔
@majuska7979 ja som len 26dc este skoro testnut a pocity unava unava ubava zaspim aj v stoji.
@sharmana ano moja 26 dc;)
@anitu uvidisnasadis keby si dostala, este pockaj

@majuska7979 antibiotika neboli pouzivane ako ochrana :P hihi, ved viem, bude, ako ma byt :o)