Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@majuska7979 aj topatri k tomu,ze casto mi je zima,a v noci akoby som sa potila,alebo hrucka,len celo a krk som mala mokre.a dnes mam vodnaty vytok...
@majuska7979 no teda tak to mas iste nepotrebujes testovat. Som zvedava na teba;)
@majuska7979 to je ok aj mne telefon pise kadiako bez medzier a tak;)
@selina.liana ja som zvedava na teba...velmi....budes zajtra rano testovat???????
@majuska7979 no ak nevydrzim do utorku tak zajtra;)
@selina.liana daj foto hned rano...som zvedava 😵 😵 😵 😵
@majuska7979 zalezi aj ako vstane mala a tak ale urcite dam ak budem stihat a v limite sa vytrepeme do skolky🙂))
@anitu nie ja sa potim normalne cela....zobudim sa s trickom spotenym...a musim sa prezliekat...to je moj znak mrchy....vtedy to ju dostanem urcite...na 100percent 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz mam odpozorovane 😀 😀 😀
Ja aj teraz veeela zyvam,by som vedela spa,a stale chodim na zachod.zajtra spravim test,dufam te bude poz.,bo v piatok negativ.dufam ze to nie len choroba,abo zapal 😖
@majuska7979
@anitu držím palce ;) daj vediet zajtra
@majuska7979 diky,zajtra napisem 🙂
Ahojte baby,vcera som mala krvavo ruzovy vytok,hned som isla do nemocnice,dali mi lieky a zajtra mam ist k svojmu doktorovi,dufam,ze bude vsetko v poriadku,drzte palce 🙂
No pravda myslim ze tak asi si,sa pytam lebo aj ja som mala a este neviem ci som,dufam ze zajtra dve ciarky uz potvrdia 🙂
@selina.liana držím palce, ja vidím čiaročku na všetkých fotkách, tak nech silnie. Nebol to náhodou mamatest?
@janaochi ja som dnes robila aj mamatest aj pepino a ciaky boli rovnake. No uvidime
@janaochi dakujem
@majuska7979 cavko. Sorry nebol cas. Cely vikend rozbehany. Co si mam mysliet o tomto? Posledny je z dnes rana.
A ake si mala priznaky?ja som mala 23.4 krv s vytokom a wc papieri,odvtedy krce na lavej strame(to dufam ze potrat nebol....ale to je viac krvi nie?)aj krize ma bolia,obcas brucho boli,mam sliny,a vela cikam aj sliny mam. 😔 v piatok bol test negativny.dufam zajtra uz budu dve ciarky..
@majuska7979 ze by sa ovulka posunula? Som uz ani nechcela test robit, ze naco, tento mesiac bude anovulacny. Ale mala som este ten posledy, tak ze co ho budem obsusat, tak so urovula. A hla aka ciarisko 😕
@yanni a ten posledny je ovu či tehu test 🙂🙂🙂🙂 ak ovu to je pozitívny ;)
@majuska7979 ovu.

@selina.liana
@sharmana sorky že píšem jak maďar ale ten môj blby telefón tak pise a este v prrpi potajomky