Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@majuska7979 ja sa tak tesim hadam uz bude len tmavnut ciarocka;)
dobre ranko.
@selina.liana noooo ja tam druhu ciarocku vidim 😉
@majuska7979 uff. Takze nic? Tak sa ide do dalsieho kol 😉
Inak u mna to bude asi fakt ovula, od vcera vecera ako som tu vypisovala ma picha na pravej strane a od rana dobre ze mi bok nejde vyvalit. grrrr
@yanni dakujem;)
@yanni to snaxzlkovat ;) no ide sa do dalsieho kola ;)
@selina.liana bude tmavnut neboj ;) u teba je teplota vysoka a pomaly tí twstyvukaxuju ;) ale urcite je tmavsia nez včera ;)
@selina.liana ahoj áno, vidím druhú čiarku, super, gratulujem, nech len tmavne 😵 😵 😵
@majuska7979 maji aby si nebola prekvapená, že budeš musieť zvládnuť 2 detičky a tm, ved možno všetko dobre dopadne 😉
@sharmana no dnes v noci som spala 2 hodky a na 6 rano do práce...ako mm mal bolesti to zaspal až po cipku do ritky...takže je objednaných u dr ale vieš ako dlho to v uk trvá..kým tí pošlú lost od dr že kedy ta objednali..už rozmýšľame že do konca roka nech Ho operujú...rehabilitácia nepomohla...stale cvici rano večer..ale su dobre dni a su zle...záleží ako sa ten disk uloží alebo či natíska na nerv..
@selina.liana no veľmi sa teším, lebo aj ja mám 39 rokov a mám strach, že sa mi to nepodarí, keďže to tento mesiac nevyšlo, v januári som mala MA.Napíš mi , prosím ťa aký dlhý máš cyklus, či si si sledovala ovulku, koľký DC si ju mala a ako často ste snažilkovali. A tak potichúčky ti blahoželám, lebo je to tam.
@sharmana si zlata ďakujem za podporu ale mrcha urcite dojde.....uvidim ako mi bude teplo túto noc...ale ak to iste to je to jasne ;)
@majuska7979 to vám nezávidím tých lekárov, síce aj tu musíš niekedy na odborníkov čakať, ale akútne prípady sa riešia myslím rýchlo...
baby ja mám hrozne časté močenie, stále ma nutká, obličky pracujú ako divé... zatial ma nič nepáli, ani nesvrbí, ale bojím sa, aby to nebol potom zápal močových ciest alebo čo... do kelu... čo si môžem dávať počas tehotenstva na zápal močových ciest?
@selina.liana to sa vám na prvý raz tak zadarilo? Keď hej, tak super. Aj si niečo brala, alebo pila nejaké čaje?
@janaochi
@sharmana
@majuska7979
@yanni baby tak mi to nedalo a urobila som este jeden, je to tam;))
@janaochi ahoj moja cyklus mam 26 dnovy ja som si bazalnu teplotu merala uz rok a pol tak som vedela presne kedy mam ovu a podarilo sa nam to na prvy raz az som v soku.
@janaochi ja som brala len od aprila kysrlinu listovu a muz uz betie adi ro shindlerove mineraly ci mu tie pomohli neviem.
@sharmana moja to sa vola tehu ;) preto tak casto chodíš má wc ;)
@selina.liana je to tam 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 vy ste teda sikulky hneď v prvý mesiac 🙂🙂🙂🙂
@majuska7979 som velmi rada
@selina.liana blahoželám,krásny testík. Tak dúfam, že tento cyklus sa aj nám zadarí,ja som len 5DC, tak neviem, ale asi od 9DC si začnem robiť ovu testy, lebo ja bazálku nemeriam. Ja mám 27 dňové cykly. A tebe na ktorý DC vyšla ovulka?Viem, že si to tu niekde písala, ale nechce sa mi hľadať.
@selina.liana este raz gratulujeeemmmmmmmmm
@selina.liana ty si to tušila ze si 🙂🙂🙂🙂🙂 úžasné 🙂🙂🙂 fakt plodna tema 🙂🙂
@janaochi zrovna april spm si 14dc zabidla odmerat ale bud 14 alebo 15 dc bola ovu
@majuska7979 dakujem no mala som veru citaka
@selina.liana to teda 🙂🙂🙂🙂
@sharmana a povedala si tm že si tehulka??
@selina.liana a ty kedy povieš
@majuska7979 muz vie a cela rodina ma este cas;)
@selina.liana juppiiiii je tam. tak uz len nech to dobre napreduje 😉
@selina.liana a mala si aj nejaké príznaky? Od kedy ti začali? Som zvedavá, ale čo už so mnou. 🙂
baby myslite, ze ma cenu brat inofolic, ak citim ovu kazdy mesiac? len mam dlhy cyklus 37 dni, takze keby sa mi trochu skratil by bolo fajn 🙂 nemate nahodou skusenost? dakujem!
a gratulujem tehulkaaam!!! 🙂

@selina.liana urcite tam vidím // a teplota ukazkova 🙂🙂🙂🙂🙂🙂