icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

majuska7979
5. máj 2014

@selina.liana urcite tam vidím // a teplota ukazkova 🙂🙂🙂🙂🙂🙂

selina.liana
5. máj 2014

@majuska7979 ja sa tak tesim hadam uz bude len tmavnut ciarocka;)

yanni
5. máj 2014

dobre ranko.

@selina.liana noooo ja tam druhu ciarocku vidim 😉

@majuska7979 uff. Takze nic? Tak sa ide do dalsieho kol 😉

Inak u mna to bude asi fakt ovula, od vcera vecera ako som tu vypisovala ma picha na pravej strane a od rana dobre ze mi bok nejde vyvalit. grrrr

selina.liana
5. máj 2014

@yanni dakujem;)

majuska7979
5. máj 2014

@yanni to snaxzlkovat ;) no ide sa do dalsieho kola ;)
@selina.liana bude tmavnut neboj ;) u teba je teplota vysoka a pomaly tí twstyvukaxuju ;) ale urcite je tmavsia nez včera ;)

sharmana
5. máj 2014

@selina.liana ahoj áno, vidím druhú čiarku, super, gratulujem, nech len tmavne 😵 😵 😵

sharmana
5. máj 2014

@majuska7979 maji aby si nebola prekvapená, že budeš musieť zvládnuť 2 detičky a tm, ved možno všetko dobre dopadne 😉

majuska7979
5. máj 2014

@sharmana no dnes v noci som spala 2 hodky a na 6 rano do práce...ako mm mal bolesti to zaspal až po cipku do ritky...takže je objednaných u dr ale vieš ako dlho to v uk trvá..kým tí pošlú lost od dr že kedy ta objednali..už rozmýšľame že do konca roka nech Ho operujú...rehabilitácia nepomohla...stale cvici rano večer..ale su dobre dni a su zle...záleží ako sa ten disk uloží alebo či natíska na nerv..

janaochi
5. máj 2014

@selina.liana no veľmi sa teším, lebo aj ja mám 39 rokov a mám strach, že sa mi to nepodarí, keďže to tento mesiac nevyšlo, v januári som mala MA.Napíš mi , prosím ťa aký dlhý máš cyklus, či si si sledovala ovulku, koľký DC si ju mala a ako často ste snažilkovali. A tak potichúčky ti blahoželám, lebo je to tam.

majuska7979
5. máj 2014

@sharmana si zlata ďakujem za podporu ale mrcha urcite dojde.....uvidim ako mi bude teplo túto noc...ale ak to iste to je to jasne ;)

sharmana
5. máj 2014

@majuska7979 to vám nezávidím tých lekárov, síce aj tu musíš niekedy na odborníkov čakať, ale akútne prípady sa riešia myslím rýchlo...

baby ja mám hrozne časté močenie, stále ma nutká, obličky pracujú ako divé... zatial ma nič nepáli, ani nesvrbí, ale bojím sa, aby to nebol potom zápal močových ciest alebo čo... do kelu... čo si môžem dávať počas tehotenstva na zápal močových ciest?

janaochi
5. máj 2014

@selina.liana to sa vám na prvý raz tak zadarilo? Keď hej, tak super. Aj si niečo brala, alebo pila nejaké čaje?

selina.liana
5. máj 2014

@janaochi
@sharmana
@majuska7979
@yanni baby tak mi to nedalo a urobila som este jeden, je to tam;))

selina.liana
5. máj 2014

@janaochi ahoj moja cyklus mam 26 dnovy ja som si bazalnu teplotu merala uz rok a pol tak som vedela presne kedy mam ovu a podarilo sa nam to na prvy raz az som v soku.

selina.liana
5. máj 2014

@janaochi ja som brala len od aprila kysrlinu listovu a muz uz betie adi ro shindlerove mineraly ci mu tie pomohli neviem.

majuska7979
5. máj 2014

@sharmana moja to sa vola tehu ;) preto tak casto chodíš má wc ;)
@selina.liana je to tam 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 vy ste teda sikulky hneď v prvý mesiac 🙂🙂🙂🙂

selina.liana
5. máj 2014

@majuska7979 som velmi rada

janaochi
5. máj 2014

@selina.liana blahoželám,krásny testík. Tak dúfam, že tento cyklus sa aj nám zadarí,ja som len 5DC, tak neviem, ale asi od 9DC si začnem robiť ovu testy, lebo ja bazálku nemeriam. Ja mám 27 dňové cykly. A tebe na ktorý DC vyšla ovulka?Viem, že si to tu niekde písala, ale nechce sa mi hľadať.

majuska7979
5. máj 2014

@selina.liana este raz gratulujeeemmmmmmmmm

majuska7979
5. máj 2014

@selina.liana ty si to tušila ze si 🙂🙂🙂🙂🙂 úžasné 🙂🙂🙂 fakt plodna tema 🙂🙂

selina.liana
5. máj 2014

@janaochi zrovna april spm si 14dc zabidla odmerat ale bud 14 alebo 15 dc bola ovu

selina.liana
5. máj 2014

@majuska7979 dakujem no mala som veru citaka

majuska7979
5. máj 2014

@selina.liana to teda 🙂🙂🙂🙂

majuska7979
5. máj 2014

@sharmana a povedala si tm že si tehulka??
@selina.liana a ty kedy povieš

selina.liana
5. máj 2014

@majuska7979 muz vie a cela rodina ma este cas;)

yanni
5. máj 2014

@selina.liana juppiiiii je tam. tak uz len nech to dobre napreduje 😉

janaochi
5. máj 2014

@selina.liana a mala si aj nejaké príznaky? Od kedy ti začali? Som zvedavá, ale čo už so mnou. 🙂

selina.liana
5. máj 2014

@janaochi ake priznaky myslis?
@yanni veru je hura;)

bar12
5. máj 2014

baby myslite, ze ma cenu brat inofolic, ak citim ovu kazdy mesiac? len mam dlhy cyklus 37 dni, takze keby sa mi trochu skratil by bolo fajn 🙂 nemate nahodou skusenost? dakujem!

bar12
5. máj 2014

a gratulujem tehulkaaam!!! 🙂