Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@sharmana keby som mala to pichanie v brusku ako s damiankom uz by som si myslela ze som tehula...ako cicusky su naliate a to teda...fakt neviem...50 na 50....bud su opuchnute a take naliate s tej podprsenky alebo som tehula....
@anitu skus kupit normalny test 😉 😉 😉 😉 myslim taky poriadny
@sharmana no ja mam 26 dnovy cyklus
@majuska7979 ja nemám príznaky tie isté ako pri malej, vtedy som mala 5 dní pred vynechanou ms silný výtok, a strašne vela, potom špinenie, ktoré trvalo ešte dalšie 2 týždne, teraz výtok je, ale nemala som ho tak vela a vôbec nešpiním a ako som už spomenula, pri malej som vôbec nemala nutkanie na cikanie, teraz hrozné... alebo, pri malej som vôbec nemala tak nafúknuté brucho na prasknutie už od 21DC ako sa mi teraz stalo.... rovnaký mám len pocit v bruchu, také roztahovanie, zvláštny tlak, to je fakt to isté, to si pamätá.... prsia mna ani vtedy, a ani teraz nebolia, ale už ich mám naliate...
takže je to indi vidi asi každý krát... niečo môže byť rovnaké, ale určite sú aj odlišné veci 😉 preto si myslím, že kludne môžeš byť tehu.... ak ste sa trafili do ovu, ja nevidím dôvod, prečo nie... ako dlho ste sa snažili o damianka?
@sharmana damianko trval 11mesiacov....a proste teraz uz rok sme sli bez ochrani ze ak bude bude ale to znova nebolo tutu mutu v plodne dni... a no teraz od 3 mesiacov miesime naplno...a pravdu nechce sa mi verit ze by nam to vyslo...este ak mi povedali baby ze mam anovulak..proste nechcem si namyslat aby som potom nebola sklamana 😔 😔 😔 😔 😔 😔
@majuska7979 mm som povedala o tehotenstve hned po prvom teste s tým, že to vyzerá pozitívne, a on videl tiež tú druhú čiarku, vytešený, že to na prvý krát vyšlo a na druhý den som to potvrdila druhým testom...
vlastne oni sa hlavne s malou doťahovali, či bude sestrička alebo braček, každý si hudie svoje 😀
Ale malá to už vysvetlila: "Mami si ty chlapec? Si? No nie si. Som ja chlapec? Nie som. MY SME DIEVČATÁ. Takže bude sestrička" 😀 😀 a tak dokola to hovorila, len v iných variantoch.... Ja jej hovorím, že : Ale tatinko je chlapec. A malá: "No dobre, tak on bude mať bračeka a my dve sestričku" 😀 😀
Ona mňa berie vo všetkom do dvojky, proste ona ked bude nevesta, tak aj ja, takže budeme dve nevesty a podobne 😀
@sharmana a este som tieto posledne 2 tyzdne tahala strasne smeny...7dni 2 dni volne 7 dni a este vcera z vecernej na rannu..proste to ma vplyv na vsetko...takze necakam zazraky..ale v brusku su take ako by motyliky...vcera som cikala par krat ..az som sa zlakla ci nejaky nemam zapal...troska vycikala za par minut znova troska... 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 ale to moze byt tiez ten cajik co pijem na slabsiu mrchu...ale je to jedno vsak vam dam vediet baby..ak by som mala v noci pichanie ako pri damiankovi to by som si bola ista ze som tehu 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 ale pokial to nieje to neverim ..ja nemozem mat take stastie 😎 😎 😎 😎 😎
@majuska7979 vieš ja tým ovu testom neverím vôbec, testovala som aj v období ovulácie a nikdy mi neukázalo tú čiarku silnešie než kontrolnú, takže podla mna sú to vyhodené peniaze... radšej rieš meranie bt ak sa ti dá.... ale podla mna si ovu mala na toho 15DC, tam to vyzeralo najsilnešie..
@sharmana hahah ale je zlata ...ten vek je uuuzasny...ako maly teraz mi dal pusinku a isiel s ocinom do parku lebo maminka ide spinkat
@sharmana ja som pri damiankovi nemala ziadne spinenie ani kvapkuu...
@selina.liana a ako reagoval tm? či ešte nevie o tom?
@sharmana test nekupim a neurobim pokym nebudem mat fakt podozrenie ze som tehu...lebo ak urobim skor a je negativny to uz viem ze pride mrcha za par dni ..a clovek ma hned naladu v prdel....a tak nebudem vediet a ak uz zacne mrcha to sa mrchuje a caka koniec.. a nie ze kedy dorazi ta mrcha ked uz clovek vie ze dorazi nech dorazi 😵 😵 😵
@majuska7979 ved keby ti vynechala ms, tak som myslela, že testovať... 😉
@sharmana jasne ak vynecha urcite..ak budu nejake znaky ako pri damiankovi to tie skor...ale momentalne to moze byt unava vsetkoo.. 😀 😀 😀
kedy idete ku gynde obydve
@sharmana teraz som 5dc...ja praveze viem, kedy mam ovu, bolieva ma vajecnik, len ten cyklus teraz, ked je taky dlhy, je to vecnost....keby babo nechcem, tak mi to samozrejme vyhovuje...uz som ho objednala, citala som, ze niektorym sa ta faza dozrievania vajicka skratila, tak aj to by bol uspech u mna 🙂
@majuska7979 a chcem až tak v 7 či 8 týždni, nech je vidieť srdiečko... ked som čakala malú, tak tam dlho nič nevidel a len ma plašil, že ide možno o mimomaternicové... a som mu neverila, lebo hcg mi stúpala, stále ma posielal do nemocnice na odbery... až to jedného dna naštvalo vtedy tam tú lekárku a vzala ma hore na gynekologické lôžkové oddelenie a spravila sono, a mi vytlačila fotku a že pozdravuje pána doktora a nech si kúpi novšie sono 😀 je pravda, že on má takú starú rachotinu sono, takže možno preto sa mi tam nechce ísť skôr... ale rozmýšlam, že pôdem zajtra k obvodne, aby mi skontrolovala ten moč
@sharmana ja si myslim ze cikas iba preto ze si tehu...vies je to druhe tehu..maternica uz je troska roztiahnuta z prveho...myslim ze pokial ta nic nepali nesvrbi to je to ok
@majuska7979 inak na figu je, že ideme práve v sobotu do Velkého Medera, kúpat sa, a s rodinou, nechcem im ešte hovoriť o tehu a musím si niečo vymysliet, lebo kvôli tomu cikaniu ja do vody radše vôbec nepôjdem... asi poviem, že mám zápal moč. ciest a hotovo
@sharmana uz vie som mu volala rano , este vecer bol v soku;)
@selina.liana hahaha :D :D verim
zeny moja zvedavost nevydrzala a som testovala a nic 😖 no mam co som chcela 😒 a vo stvrtok maju prist kramy 😝
@rybecka do stvrtku daleko pred ms mam aj ja negativny test az ked vynecha ms ta mam pozit. Este neni nic stratene
Takze zienky 23 DC..neuveritelne motyle v podbrusku,nenaliate,ale obcas bolestive prsia,ziadny vytok..taky divny pocit v bruchu som pred mrchou nikdy nemala..taky tlak..vas nazor?
my sa snazime rok, dkt mi nasadil liecbu clostylbegyt+dupaston a frajerovi som nasadila vitaminy od zajtra,tak uvidime...velmi by som chcela uz babo ☹
@orieskova drzim palce ja som si stale namyslala nejake pocity ze nieco sa deje a mrcha stale dosla

@sharmana no uvidime...obzerala som si prsia a no neviem....nechcem si namyslat vies....bud z toho ze som mala podprsenku s vypchavkami nejako opuchli alebo su vacsie... 😕 😕 😕 😕 😕 😕 teraz to tazko zistit este mam5 dni 😀 😀 😀 😀 😀 takze ak nejaku zmenu uvidim dam vediet ...ale momentalne ziadne bolesti v brusku co s damiankom som sa v noci zobudila na pichanie a strasne ako by ma nozom bodali... 😕 😕 😕