Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@sharmana no urob ako si napisala že máš zápal ;)
@blekotacarna merias si bt? vieš kedy máš ovu? možno ste sa len netrafili
@selina.liana gratulujem 😉
@tinamatka dakujem
@selina.liana
@sharmana baby takze ja vam oznamujem ze vcera som bola tak prepracovana ze som videla este vacsie cicusky a mozno tiez troska viac opuchli z tej pusch up podprsenky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dnes vypadaju uuuuplne normalne ako pri mrche 😀 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 no divite sa spala som 2 hodky tak clovekvidi aj to co by chcel vidiet 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze u mna je to jasne babenky mrcha pride tento mesiac...chcela som odmerat bt ale samozrejme teplomer bol v sufliku a ja by som musela vstat a to by uz urobilo riadny rozdiel 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 a vravela som si ze to nestoji za to ...ak pride mrcha bude mrcha... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ak pride tehu bude tehu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ale mozno by bolo lepsie aby som nebola ten let ma troska strasi...predsa len ak by som to sa nemusi udrzat..to lepsie nebyt
@rybecka neboj moja ja sa tiez pridavam..este som netestovala ale ja viem ze pride...ziadne napuchnute brucho..ziadny vytok...brucho ploske ako doska...a prsia su tiez ako pred kramamy 😀 😀 😀 😀 😀 a sakra bolia ako pred mrchou 😠 😠 😠 😠 😎 😎 😎 😎
@majuska7979 ani ja teraz nemam napuchnuté brucho a som tehu to neni pravidlo) a prsia citlivé ako pred ms
@selina.liana joj moja neverim ze by sa podarilo...uvidis pride mrcha... 😉 ani sa len nejdem natahovat 😎 😎 😎 😎
@majuska7979 poznam tie pocity nechce s človek nič nahovárať len keby ten čas čakania na mrchu išiel rýchlejšie
@selina.liana uz obcas ide na mna to teplo a to je predzvest mrchy...a povedz aky ma byt ten krcok...??? ak si tehu?
@majuska7979 netuším, nekontrolujem ho.
@majuska7979 ma byt tvrdy a troska vyssie.aj ja som skontrolovala,tvrdy je myslim..test som mala dnes opat negativny,a priznaky na tehu mam.kultivacia mocu v poriadku,cystu nemam,tak co??stres?alebo co je?uz 2tyzdne ma boli v podbrusku aj krize..co uz..
@majuska7979 má byť tvrdý a ľahko nahmatateľný.
mne dr povedal ze podla krcka sa to neda urcit
tvrdy a lahko nahmatelny je aj pred ms
@kojka306 tvrdý ako špička nosa. Samovyšetrenie je v drepe. Musíš ho hneď nahmatať, nie "hľadať ho." Inak do mrchy máš ešte tri dni a za ten čas sa môže jeho stav zmeniť, treba to kontrolovať každý deň, najlepšie poobede. Napríklad v piatok ti vystúpi hore a zmäkne a dojdu krámy. Ak budú meškať a krčok bude stále dole a tvrdý, tak je to tehu.
@kojka306 až tak neskoro si mala ovu? Ale to znamená, že máš veľmi krátku luteálnu fázu, 8 dní je veľmi málo, keďže už na 29DC by si mala mať už vlastne zasa 1DC. Niečo tu nesedí. Ale keď by to bolo naozaj tak, tak by si mala problém s uhniezdením a odporúčam duphaston. Alebo keď to je u teba výnimočné tak neskoro mať ovu, tak sa ti aj krámy presunú, lebo väčšinou je luteálna fáza konštantná, len folikulárna fáza sa mení/tá pred ovu/.

😀