Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
baby ten krcok stvrdne hned po ovule?
@kojka306 bazálkou sa nezaoberám, aj keď niečo o tom viem. Mamatest je tiež dobrý, ale neukazuje tak skoro a keď hej, tak sú tie čiarky veľmi slabé. Videla som testy jednej baby tu niekde na koni, keď si robila z jedného moču mamatest aj dr.max a neporovnateľný rozdiel v intenzite čiarok to bol. Na mamateste slabý duch a na dr. max pekná ružová čiarka.
@janaochi dikes. Ja som merala ca. pol roka bazalku ale to bol stress pre mna. Som sa potom na to vybodla. Hlien tiez vie rozoznat a o tom krcku som tiez uz co to poprecitovala. Len som nevedela, ci to hned po ovu stvrdne alebo to nejaky cas trva. A co znamena vysoko a nizko? Vysko, ze je daleko a tazko nahmatatelny a nizko, ze je viac v predu k otvoru, laicky povedne, ze ked stojim, tak blizsie k zemi? ;-DDDDD alebo je to opacne?
Dakujem babule..ale asi sa na to vyprdnem...ohromne velke nakupy jedla urobene 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a popri tom som stihla obchody s oblecenym s tym ze na svadbu som si nasla topanky a samozrejme nemali moju velkost 3.....no kabelku som tiez nekupila vsak naco ak nemam este topanky musi byt ta ista farba...ale zato som stihla kupit damiankovy cierne botasky na svadbu vsak mu nebudem kupovat topanky ktore nikdy nevynosi iba na svadbach..to mi je dost neprakticke. ...takze 2 hodinky na parkingu zadarmo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 stihla som to ja sikulka 😀 😀 😀 😀 😀 a este predstavte si v tom case som stihla vojst do drogerky a pozeram na tie testy..normalne som ich az skenovala pokladom...uz som ho drzala..a potom mi prebleslo hlavou...boze maja ty si taka naivna krava 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vsak vies ze niesi tehu to naco vyhodis peniaze na test... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ponadavala som si od najvacsich krav , otocila sa na pate a isla domov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Som na seba strasne hrda 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 chcela by som mat tvoju pevnu volu. ja stale dufam ze nieco bude...
ale ked to cakanie je take tazke
a baby este v tych 2 hodkach som bola drobca ostryhat 😀 😀 😀 😀
@kojka306 moja proste som si povedala ze radsej za tych 5 libier si kupim nieco inne a aj som urobila..jahodky,broskyne,marhule 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz sa na ne tesim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a ak budem tehu to este budem mat cas na to prist 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bude meskat snamena ze som tehula..pride mrcha znamena ze treba snazilkovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎
@kojka306 a kedy mas mat mrchu?????????? ja za 4 dni 😉 😉 😉
@kojka306 moja takze neboj budes tehulka 😉 vsetkky budeme len musi prist ta spravna chvilka 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ak niesme to znamena ze ten hore ma na to dovod preco este nie 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 no u mna je to tazsie ale asi v utorok ak by som mala ten dlhsi cyklus 32 dnovy, ovulku som mala 20/21 dc
@majuska7979 som z toho trochu zmatena... prve dve mame na prvy sup. Asi uz starneme alebo co
@majuska7979 jj tak tak vysia moc.....ja som voibecf neplanovala prve tehotenstvo ale rpislo predsa v ten spravny cas....kym by sme sa mi odhodlali otehotniet tak doteraz by sme sa mozno ani nevzali ani nic...tak to malo byt 🙂
babuľky, keď som mala 20.3 menštruáciu normálnu a potom 27.4 len 2 dni. a testy ukazuju že som tehotná tak mám počítať od toho 20.3 poslednú menštráciu? Prosím dostante ma do obrazu. ďakujem

@kojka306 tebe som písala, nie sebe. 🙂