icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

janaochi
6. máj 2014

@kojka306 tebe som písala, nie sebe. 🙂

kojka306
6. máj 2014

@janaochi pochopila som. uz som sa na to pytala doktorov a nikto mi nic nepovedal. ty si dr? konecne mi to niekto vysvetlil tak ze tomu rozumiem.

janaochi
6. máj 2014

@kojka306 no 12 - 13 dní, presne na chlp sa nedá určiť. Ak nedostaneš do utorka, stredy budúceho týždňa, tak môže ísť o tehu. Keď si nedočkavá, tak môžeš testnuť /dr. max pekne skoro ukazuje/ v sobotu, nedeľu - môžeš mať už ducha.

kojka306
6. máj 2014

@janaochi a co mamatest? tie su vraj najlepsie. zaoberas sa aj bazalkou?

janaochi
6. máj 2014

@kojka306 nie som dr. len som zdravotníčka a študujem na výške ošetrovateľstvo, takže na prednáškach sa stále vypytujeme priamo čo nás zaujíma.

yanni
6. máj 2014

baby ten krcok stvrdne hned po ovule?

janaochi
6. máj 2014

@kojka306 bazálkou sa nezaoberám, aj keď niečo o tom viem. Mamatest je tiež dobrý, ale neukazuje tak skoro a keď hej, tak sú tie čiarky veľmi slabé. Videla som testy jednej baby tu niekde na koni, keď si robila z jedného moču mamatest aj dr.max a neporovnateľný rozdiel v intenzite čiarok to bol. Na mamateste slabý duch a na dr. max pekná ružová čiarka.

kojka306
6. máj 2014

@janaochi no skusim som zvedava teda riadne.

janaochi
6. máj 2014

@yanni hej, asi deň po ovu.Cez neplodné dni a tehu má byť stále tvrdý. Niekto si takto aj potvrdzuje plodné dni. Patrí to k symptomentálnej metóde spolu s bazálkou a hlienom.

yanni
6. máj 2014

@janaochi dikes. Ja som merala ca. pol roka bazalku ale to bol stress pre mna. Som sa potom na to vybodla. Hlien tiez vie rozoznat a o tom krcku som tiez uz co to poprecitovala. Len som nevedela, ci to hned po ovu stvrdne alebo to nejaky cas trva. A co znamena vysoko a nizko? Vysko, ze je daleko a tazko nahmatatelny a nizko, ze je viac v predu k otvoru, laicky povedne, ze ked stojim, tak blizsie k zemi? ;-DDDDD alebo je to opacne?

janaochi
6. máj 2014

@yanni je to tak ako si napísala, správne si to pochopila. 😉

kojka306
6. máj 2014

@janaochi a ako je to s rozlisovanim tvrdeho a makkeho?

janaochi
6. máj 2014

@kojka306 to musíš nadobudnúť určitý cvik a rutinu, ono po dlhšom samovyšetrovaní to budeš mať, ako sa povie "v ruke". Tvrdý asi ako špička nosa, mäkký asi ako pera.

kojka306
6. máj 2014

@janaochi to mi je jasne ale to len ten kraj ci cely krcok?

janaochi
6. máj 2014

@kojka306 celý krčok

kojka306
6. máj 2014

@janaochi tak krcok mam ako kamen. ale to je asi moja anomalia. pri prvom porode sa nie a nie otvorit krcok tvrdy ako beton.

janaochi
6. máj 2014

@kojka306 aj to má svoje výhody.
Tak babenky, idem do svokruše, niečo jej treba, tak večer zase. Ja mám ešte ďaleko do testovacích stresov, som len 6DC, ovu začnem testovať až v piatok, alebo sobotu. Mám 27 dňové cykly, tak som zvedavá.

majuska7979
6. máj 2014

Dakujem babule..ale asi sa na to vyprdnem...ohromne velke nakupy jedla urobene 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a popri tom som stihla obchody s oblecenym s tym ze na svadbu som si nasla topanky a samozrejme nemali moju velkost 3.....no kabelku som tiez nekupila vsak naco ak nemam este topanky musi byt ta ista farba...ale zato som stihla kupit damiankovy cierne botasky na svadbu vsak mu nebudem kupovat topanky ktore nikdy nevynosi iba na svadbach..to mi je dost neprakticke. ...takze 2 hodinky na parkingu zadarmo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 stihla som to ja sikulka 😀 😀 😀 😀 😀 a este predstavte si v tom case som stihla vojst do drogerky a pozeram na tie testy..normalne som ich az skenovala pokladom...uz som ho drzala..a potom mi prebleslo hlavou...boze maja ty si taka naivna krava 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vsak vies ze niesi tehu to naco vyhodis peniaze na test... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ponadavala som si od najvacsich krav , otocila sa na pate a isla domov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Som na seba strasne hrda 😀 😀 😀 😀 😀

kojka306
6. máj 2014

@majuska7979 chcela by som mat tvoju pevnu volu. ja stale dufam ze nieco bude...
ale ked to cakanie je take tazke

majuska7979
6. máj 2014

a baby este v tych 2 hodkach som bola drobca ostryhat 😀 😀 😀 😀
@kojka306 moja proste som si povedala ze radsej za tych 5 libier si kupim nieco inne a aj som urobila..jahodky,broskyne,marhule 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz sa na ne tesim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a ak budem tehu to este budem mat cas na to prist 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bude meskat snamena ze som tehula..pride mrcha znamena ze treba snazilkovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎

majuska7979
6. máj 2014

@kojka306 a kedy mas mat mrchu?????????? ja za 4 dni 😉 😉 😉

majuska7979
6. máj 2014

@kojka306 moja takze neboj budes tehulka 😉 vsetkky budeme len musi prist ta spravna chvilka 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ak niesme to znamena ze ten hore ma na to dovod preco este nie 😉 😉 😉 😉

kojka306
6. máj 2014

@majuska7979 no u mna je to tazsie ale asi v utorok ak by som mala ten dlhsi cyklus 32 dnovy, ovulku som mala 20/21 dc

kojka306
6. máj 2014

@majuska7979 som z toho trochu zmatena... prve dve mame na prvy sup. Asi uz starneme alebo co

janaochi
6. máj 2014

@kojka306 tak, tak. Aj ja som otehu 4 krát na prvý šup, raz na tretí, z toho mám len dve deti. 😢 A teraz sa snažíme neoficiálne tretí krát a oficiálne/sledovanie ovu, atď/ druhý krát, tak som zvedavá.

1234lubka
6. máj 2014

@majuska7979 jj tak tak vysia moc.....ja som voibecf neplanovala prve tehotenstvo ale rpislo predsa v ten spravny cas....kym by sme sa mi odhodlali otehotniet tak doteraz by sme sa mozno ani nevzali ani nic...tak to malo byt 🙂

reiga
6. máj 2014

babuľky, keď som mala 20.3 menštruáciu normálnu a potom 27.4 len 2 dni. a testy ukazuju že som tehotná tak mám počítať od toho 20.3 poslednú menštráciu? Prosím dostante ma do obrazu. ďakujem

bar12
6. máj 2014

@reiga ano 🙂

reiga
6. máj 2014

@bar12 pane bože, to už som v 7 týždni ak je to pravda. A môže sa stať, že čiarka na teste je slabučká? v 7 týždni by už mala byť viditeľná

bar12
6. máj 2014

@reiga si si ista, kedy bola ovu? lebo by som povedala, ze bola neskor, ako si myslis a teda nie si az v siedmom tyzdni, v tom pripade by nemusela byt silna, ale mala by aspon tmavnut, ak si robila testov viac...