icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

reiga
6. máj 2014

@bar12 ide o to, že ja sa do toho nevyznám riadim sa len podľa príznakov ovu a podľa kalendára, BT nemeriam ani netestujem. čiže mi to vyšlo, že plodné dni som mala 8.do 14, ovu bola 13....ja mám v tom chaos, viem 🙂 ale ide o tom, že test je pozitívny, vôbec neviem kedy som mohla otehotnieť a robila som si len 1 test.

bar12
6. máj 2014

@reiga jasne, tak to bude tak, ze ovu bola neskor.. A tie dva dni mohli byt kludne uhniezdovanie.. Aky to bol menzes? Slabsie ci silnejsie krvacanie?

bar12
6. máj 2014

@reiga a test si kedy robila? Este si urob jeden za par dni, ci ciarka silnie 🙂 a k dr by som sla za nejaky tyzden asi aj dva..podla velkosti plodu ti potvrdi, ci bola alebo nebola ovu neskor, ale este by asi nic nevidel..

janaochi
6. máj 2014

@reiga áno, tak.

reiga
6. máj 2014

@bar12 baby cize kedy som mohla teoreticky otehotniet? Ja vobec netusim kedy 🙂

bar12
6. máj 2014

@reiga ja si myslim, ze si mohla mat ovu tak dva tyzdne pred tou dvojdnovou ms, ale to ti tu nik nepovie s istotou.. Treba sa presvedcit, ze test tmavne, to je dolezite 🙂 a potom ist k dr 🙂

lucyika
6. máj 2014

@majuska7979 majus, obdiv, ja som po 36 ke v praci, takze som nemala pristup k lekarni, ihned ako mi padla pracovna doba, hajde do lekarne kupovat test...tak ja na seba nie som hrda...dnes som sa dozvedela, ze moja naj kamoska z detstva je tehulka, tesim z nej, velmi, a o mesiac a pol sa mi ma narodit krsniatko. Moj dnes test 26 dc negat. , ale tie bociany v mojej blizkosti stale kruzia, tak snad raz priletia aj k nam :O)

sharmana
6. máj 2014

Ahojte, dnes katastrofa, tak sa mi brucho nafúklo, že mi až zle bolo. Ja neviem, ale hrozne ma nafukuje. Až také tlaky cítim, nepríjemné. Nemám chut ani medzi ludí chodiť, nechcem ešte aby si niekto niečo všimol. Ja viem že som len 5tt, ale brucho mám jak melon. Asi to je moje špecifikum 😀 Som jak v 4 mesiaci 😀

majuska7979
6. máj 2014

@sharmana to sa vola tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sharmana
6. máj 2014

@majuska7979 maji 😀 to fakt? 😀 ja len že tak straašne skoro, som jak melon už teraz... nechcem ešte aby si niekto niečo všimol

emilia25
6. máj 2014

AHOJTE AJ JA SA PRIDAVAM MINULY MESIAC TO NEVYŠLO AJ KED TESTY POZITIVNE A ZAS NA 11 DEŇ MESKANIA SOM ZACALA SILNO KRVACAT ALE SNAD TO VIJDE TENTO CYKLUs A UZ TEDA NEPRIDE.a az do uplneho stastneho zdraveho konca a krasneho zaciatku.

majuska7979
6. máj 2014

@lucyika moja ja viem...ale mozno teraz niee spravny cas..ten hore vie co robi....ja viem co to je..vsetky kolegyne co nechceli babo neplanovali v prvy mesiac otehu a cakaju druhe inne uz porodili druhe..moja svagrina otehu ak brala antiku a anntibiotiky ..veris???? a my sa nechranime tak dlho...ale ver mi pride aj na nas... 😉 nabuduce nerob test dopredu..ja viem co hovorim..viem ze keby som dnes urobila test to je negativny ..a tak som mala uuzasny dnik ...a doteraz sa tesim 🙂 🙂 🙂 🙂 tehu pride v tom case ked to nebudeme cakat..ja to viem tak bolo sprvym...necakala som to a prislo.. 😉 😉 😉 hore hlavu a tes sa ze si mozes pospinkat dakedy do 11 ;) alebo ze mas kludny vecer pri tv so svojim 😉 😉 😉 😉 😉 pozeraj sa na to z tejto stranky 😉 😉 😉

majuska7979
6. máj 2014

@sharmana povedz ze si navarilu fazulovu polievku ci sosovicovu

sharmana
6. máj 2014

@majuska7979 vyhovorím sa, že som proste pribrala od velkonočných sladkostí (čo je aj pravda, som sa rozjedla) 😉

majuska7979
7. máj 2014

@sharmana teraz to sa este len rozpapas 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

anitu
7. máj 2014

No nehorazne ma teraz zacal boliet chrbat.lezim a mam taky tlak v strede chrbta.taketo som este necitila.ked som v tom,by mi uz test mohol ukazat,bo ja v praci dycham propan butan,a v tom momente by som sa vypisala.ked neukaze,tak gyn. na buduci tyzden.

smoulinka13
7. máj 2014

@majuska7979 ahoj takze test z krvi bol negativny, v maji si idem po moje posledne embryjko...Idem si dat urobit vysetrenia na genetiku a hematologiu, mozno daco zistia...ty ako?

majuska7979
7. máj 2014

@smoulinka13 joj moja drzkam ti moc moc palceky...ja cakam mrchu za 3 dni...resp 10maja ma prist...a viem ze pride lebo mam uz navaly tepla to je moj znak mrchy a to na 100percent..ale neva...nerobim tehu testy lebo by ma to nasralo ze je znova negativny 😉 😉 😉 kedze viem ze niesom tehu...myslim si ze kazda zena vie ked je tehu ak planuje...proste s damiankom som vedela ze sa somnou nieco deje ..a 26dc uz ukazal test..ale teraz viem ze to nevyslo..proste vnutorny pocit mi to hovori a co treba si uzivat zivot..uz nejdem rozmyslat ze kedy to pride alebo kedy to bude...proste musim sa tesit z toho co mam a z kazdej sekundy s mojim chrustom..a tak sa tym idem riadit.. 😉 😉 😉 😉 zivot je kratky ...jeden znamy v praci mi povedal jeden pribeh svojej sestry..jej mm zomieral na rokovinu a od vtedy co zomrel berie ona kazdy den ako vynimocnny pre nu a jej deti.co si myslim ze my sme uplne na to zabudli..a vsetci sa hrnieme za niecim..cely zivot nam bude nieco chybat.....cely zivot budeme na nieco cakat...ale ono to pride 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 urcite si over geneticke testy..vsetky testy si porob... 😉 😉 😉 😉 ja to nejdem riesit do konca roka...kupim si cajiky a budem pekne pit 😉 😉 😉 😉

july11
7. máj 2014

Ahojte snazilky. Ak by ste mali zaujem o kupu balonika epi no (ktory sluzi na to, aby ste sa lepsie pripravili na porod a na posilnenie panvoveho dna), alebo dianatal gelu (pomocou ktoreho rychlejsie vyklzne hlavicka dietata), dajte vediet. Urcite sa dohodneme 🙂.

majuska7979
7. máj 2014

@smoulinka13 sorky ze tak vypisujem...ale mm ide na operaciu chrbtice.no a dufam ze to vyjde ale riziko je vsade..uz sme sa rozhodli a operacia bude do konca roka ak nie teraz co ideme domov na dovolenku...proste ju zaplatime a pojde privatne...tak drzte palceky 😉 😉 😉 co sa tyka tehu..mojmu mm som davala ked som otehu s damiankom zinok a vitamin E alebo A 400..nepamatam ktory to bol presne ale do 3 mesiacov som otehu s chrustom...takze treba riesit aj chlapov nie len nas 😉 😉 😉 😉 ale zda sa mi ze to bol E400..kukni na konika niektore baby budu vediet..

dada2110
7. máj 2014

Ahojte, tak ja som 26DC, ms mám dostať 10.5. , robila som si ráno test, boli tam // čiarky, ale jedna slabá, ale nechcem sa zbytočne tešiť dopredu, pretože nemám žiadne príznaky, že by som mohla byť tehu, nič ma neboli.

janaochi
7. máj 2014

@dada2110 pošli foto s testom.

dada2110
7. máj 2014

@janaochi prikladám foto testu

janaochi
7. máj 2014

@dada2110 Dievča, veď ty si tehotná!!! Bez pochýb. O čom vlastne pochybuješ? Krásne dve čiarky. Aký test si si robila?

satanka1
7. máj 2014

@dada2110 ako píše Janka,jednoznačné tehotenstvo a nič sa neboj..to ostatné ešte len príde 🙂

dada2110
7. máj 2014

@janaochi neviem presný názov, ale kupovala som ho odtialto od lauritky

satanka1
7. máj 2014
majuska7979
7. máj 2014

@dada2110 jejku dalsia tehu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 krasa gratulujemmmmmm

majuska7979
7. máj 2014

@satanka1 by som mu kupila tie vitaminy e 400 ale berie uz nejake na kosti tak ho nechcem previtaminovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kojka306
7. máj 2014

@janaochi skusala som si krcok, je dlhy ale akoby stoceny k chrbtu tvrdy a zatvoreny,