icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

kojka306
7. máj 2014

moze mat zena v jednom cykle dve ovulky?

majuska7979
7. máj 2014

@kojka306 moj som overovala vcera v sprche a je uz troska pootvorey 😉 takze viem ze mrcha pride 😉 za kolko mas mrchu?

majuska7979
7. máj 2014

@kojka306 kedy mas mat mrchu?? ja osobne si myslim ze ano...preco nie ...stava sa ..mavas dlhe cykly??

kojka306
7. máj 2014

este do utorka mam cas
maximalne 32 dni, strieda sa mi to s 28 dnovymi

dada2110
7. máj 2014

No tak dievčatá dúfam, že máte pravdu 😀 😀 😀

janaochi
7. máj 2014

@kojka306 to je dobre znamenie. Len nech tak ostane. 😉

janaochi
7. máj 2014

@kojka306 ojedinele môže mať dve ovulky,hlavne pri dlhších cykloch.

belleza
7. máj 2014

@sharmana 30 dni, ale skusame ďalej 🙂 Zatiaľ som sa neriadila podľa plodných dní, ani som si ich nikdy nepočítala, tak to skúsim. Ak som si to dobre vypočítala tak by som mala mať plodné dni medzi 12-17.5.

sharmana
7. máj 2014

@belleza najlepšie je zistit meraním bt, kedy máš ovu, potom už budeš vedeť približne, kedy máte snažilkovať... mne to určite pomohlo 😉

sharmana
7. máj 2014

@majuska7979 ahoj, dnes som bola u obvodnej, robila mi sedimentáciu ale len tým pásikom z moču, tak infekt tam vraj nie je, ale sú tam stopy krvi, avšak vraj je to v norme, a povedala mi, že nech si dám urologický čaj... tak som sa jej spýtala, či môžem v tehotenstve, lebo sa všade píše, že nie, a ona mi povedala, že môžem 😕 no dala som si jednu šálku, lebo fakt bez toho čaju by som už asi umrela, trochu pomohol mám pocit, a ráno si dávam ešte aj sirup uroval, ten je vhodný aj pre tehotné... viem že časté močene je normálne, ale už mi je to nepríjemné, taký nepríjmný pocit mám v tých moč. cestách..

majuska7979
7. máj 2014

@sharmana no to davaj aspon ten caj ..ty musis viac citit co ti je 😉 neboj nic sa nestane

selina.liana
7. máj 2014

@sharmana aj mne meranie pomohlo a vyslo to na prvy sup

lucyika
7. máj 2014

...tak ja som dnes mala dostať menstruaciu a zatial nic, urobila som si test, po 5 minutach - druhy pasik nepritomny , potom som nahodou cca o 20 min pozrela na testy zas a bolo tam toto...ale vypovednu hodnotu ma test asi len do 5 min, max 10, ako som sa docitala, ci?

lucyika
7. máj 2014

...este jeden, ale tiez naskocila druha ciarka s dlhsim casovy odstupom, cca po 20 min som nan pozrela, po 5 min tam bola jedna len...

rybecka
7. máj 2014

@majuska7979 no ja sa citim tak ze do rana pride mrcha krize ma bolia 😝 dufam ze sa mylim alebo nech sa mylim 😀

smoulinka13
7. máj 2014

@majuska7979 ahoj moja mas uplnu pravdu..odkedy chodim na IVF ako keby ani nezijem len stale cakam sledujem dufam verim a nevnimam nic a nikoho okolo..co je velmi na skodu...zivot mi utecie a ja stale zijem v snoch a predstavach...Treba sa radovat z toho co mame...na genetiku ideme lebo uz 3 vklady a nic, manzel ma zly spermiogram a normalne sa nepodari, vitaminky uziva poctivo..takze v tom to nie je..ale necham to tak..uz s tym nic nespravim...tebe drzim palce a nech sa zadari.🙂treba sa tesit z kazdeho dna

smoulinka13
7. máj 2014

@satanka1 jooj to nam uz nepomoze kedze sme odkazani na IVF ale dakujem 🙂

majuska7979
7. máj 2014

@rybecka no tiez mam mrchu za dverami ale u mna az 10maj...cize este si pockam 😉 😉 😉 😉 😉 ale neva..nehnevam sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak to ma byt 😎 😎 😎
@smoulinka13 neboj moja otehu skor ked na to prestannes mysliet vies 😉 😉 😉 tiez vela robi psychika 😉 😉 😉 😉 😉 proste uzivajme si zivot baby... 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ja si ho musim este dnes vecer lebo ak pride mrcha a zajtra uz do prace 😎 😎 😎 😠 😠 takze zajtra uz nebudem mat silu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dolce_principessa
7. máj 2014

@lucyika vela babam nabehla druha ciarka az neskor a boli tehu...tak podla mna si 😀 skus este o par dni test mozno uz nabehne druha hned 🙂)

majuska7979
7. máj 2014

@lucyika podla mna je krasna ruzova 😉 😉 😉 😉 😉

smoulinka13
7. máj 2014

@majuska7979 aj ja cakam mms zajtra :D jasne treba zit kazdy den naplno..zivot sa nam uz nevrati

majuska7979
7. máj 2014

@smoulinka13 prestaneme na to mysliet a otehu uvidis 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 proste tento mesiac som si povedala ze to mam niekde ak to ma prist pride 😉 😉 😉 😉 😉 ziadne tehu testy nebudem robit pred mrchou ibaze budem mat fakt podozrenie ze som tehu 😉 😉 😉 😉 😉

lucyika
7. máj 2014

@majuska7979 zeby? ale fakt nabehla po 20 min...pracujem na salach, kde pouzivame rajsky plyn a ine anesteticke plyny, kolegyna potratila, lebo nevedela, ze je tehotna, preto plasim a chcem zachytit pripadne tehotenstvo co najskor...ja som pesimista a 20 min na druhu ciarku je dost pozde asi...

smoulinka13
7. máj 2014

@majuska7979 ja idem v maji na posledny pokus...testovat nebudem....stane sa co sa mas stat 🙂

majuska7979
7. máj 2014

@smoulinka13 a vtedy sa to podari moja 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

majuska7979
7. máj 2014

@lucyika za 2 dni urob znova a kup si blue clear alebo tak nejajo sa vola

lucyika
7. máj 2014

@majuska7979 posluchnem,ďakujem

smoulinka13
7. máj 2014

@majuska7979 bodaj by 🙂 moja posledna nadej...

majuska7979
7. máj 2014

@smoulinka13 aby si sa nezdivila a neotehu naturalne...;) kamoska uz sla do kliniky objednali sa lebo uz 3 rok nemohla otehu a v den ked mali ist jej neprisla mrcha to urobila a // 😀 😀 😀 😀 sli tam ale s tym ze im potvrdili tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze na kazdeho pride rad.. 🙂 🙂 predpokladam ze uz vedela ze ma datum v klinike..uvolnili sa..nemysleli na to a vidis sup a teraz ma maly drobec 5mesiacov 🙂 🙂 🙂 🙂 vela robi psychika..ja som otehu v mesiac co som robila ovu testy ale iba tak aj tak som nevedela kedy bola ovu lebo iba par ich bolo ...a otehu som..a keksik sme mali ked sme chceli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
7. máj 2014

@lucyika podla mna si tehu...ak by ti to urobil iba jeden tehu test to by sme zvazovali...ale mas ich viac to je jasne 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 kup ten blue clear ci ako sa vola a urob tten 😉 😉 😉