Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@kojka306 moj som overovala vcera v sprche a je uz troska pootvorey 😉 takze viem ze mrcha pride 😉 za kolko mas mrchu?
@kojka306 kedy mas mat mrchu?? ja osobne si myslim ze ano...preco nie ...stava sa ..mavas dlhe cykly??
este do utorka mam cas
maximalne 32 dni, strieda sa mi to s 28 dnovymi
No tak dievčatá dúfam, že máte pravdu 😀 😀 😀
@majuska7979 ahoj, dnes som bola u obvodnej, robila mi sedimentáciu ale len tým pásikom z moču, tak infekt tam vraj nie je, ale sú tam stopy krvi, avšak vraj je to v norme, a povedala mi, že nech si dám urologický čaj... tak som sa jej spýtala, či môžem v tehotenstve, lebo sa všade píše, že nie, a ona mi povedala, že môžem 😕 no dala som si jednu šálku, lebo fakt bez toho čaju by som už asi umrela, trochu pomohol mám pocit, a ráno si dávam ešte aj sirup uroval, ten je vhodný aj pre tehotné... viem že časté močene je normálne, ale už mi je to nepríjemné, taký nepríjmný pocit mám v tých moč. cestách..
@sharmana no to davaj aspon ten caj ..ty musis viac citit co ti je 😉 neboj nic sa nestane
@sharmana aj mne meranie pomohlo a vyslo to na prvy sup
@majuska7979 no ja sa citim tak ze do rana pride mrcha krize ma bolia 😝 dufam ze sa mylim alebo nech sa mylim 😀
@majuska7979 ahoj moja mas uplnu pravdu..odkedy chodim na IVF ako keby ani nezijem len stale cakam sledujem dufam verim a nevnimam nic a nikoho okolo..co je velmi na skodu...zivot mi utecie a ja stale zijem v snoch a predstavach...Treba sa radovat z toho co mame...na genetiku ideme lebo uz 3 vklady a nic, manzel ma zly spermiogram a normalne sa nepodari, vitaminky uziva poctivo..takze v tom to nie je..ale necham to tak..uz s tym nic nespravim...tebe drzim palce a nech sa zadari.🙂treba sa tesit z kazdeho dna
@satanka1 jooj to nam uz nepomoze kedze sme odkazani na IVF ale dakujem 🙂
@rybecka no tiez mam mrchu za dverami ale u mna az 10maj...cize este si pockam 😉 😉 😉 😉 😉 ale neva..nehnevam sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak to ma byt 😎 😎 😎
@smoulinka13 neboj moja otehu skor ked na to prestannes mysliet vies 😉 😉 😉 tiez vela robi psychika 😉 😉 😉 😉 😉 proste uzivajme si zivot baby... 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ja si ho musim este dnes vecer lebo ak pride mrcha a zajtra uz do prace 😎 😎 😎 😠 😠 takze zajtra uz nebudem mat silu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucyika vela babam nabehla druha ciarka az neskor a boli tehu...tak podla mna si 😀 skus este o par dni test mozno uz nabehne druha hned 🙂)
@lucyika podla mna je krasna ruzova 😉 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 aj ja cakam mms zajtra :D jasne treba zit kazdy den naplno..zivot sa nam uz nevrati
@smoulinka13 prestaneme na to mysliet a otehu uvidis 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 proste tento mesiac som si povedala ze to mam niekde ak to ma prist pride 😉 😉 😉 😉 😉 ziadne tehu testy nebudem robit pred mrchou ibaze budem mat fakt podozrenie ze som tehu 😉 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 zeby? ale fakt nabehla po 20 min...pracujem na salach, kde pouzivame rajsky plyn a ine anesteticke plyny, kolegyna potratila, lebo nevedela, ze je tehotna, preto plasim a chcem zachytit pripadne tehotenstvo co najskor...ja som pesimista a 20 min na druhu ciarku je dost pozde asi...
@majuska7979 ja idem v maji na posledny pokus...testovat nebudem....stane sa co sa mas stat 🙂
@smoulinka13 a vtedy sa to podari moja 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@lucyika za 2 dni urob znova a kup si blue clear alebo tak nejajo sa vola
@majuska7979 posluchnem,ďakujem
@majuska7979 bodaj by 🙂 moja posledna nadej...
@smoulinka13 aby si sa nezdivila a neotehu naturalne...;) kamoska uz sla do kliniky objednali sa lebo uz 3 rok nemohla otehu a v den ked mali ist jej neprisla mrcha to urobila a // 😀 😀 😀 😀 sli tam ale s tym ze im potvrdili tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze na kazdeho pride rad.. 🙂 🙂 predpokladam ze uz vedela ze ma datum v klinike..uvolnili sa..nemysleli na to a vidis sup a teraz ma maly drobec 5mesiacov 🙂 🙂 🙂 🙂 vela robi psychika..ja som otehu v mesiac co som robila ovu testy ale iba tak aj tak som nevedela kedy bola ovu lebo iba par ich bolo ...a otehu som..a keksik sme mali ked sme chceli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucyika podla mna si tehu...ak by ti to urobil iba jeden tehu test to by sme zvazovali...ale mas ich viac to je jasne 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 kup ten blue clear ci ako sa vola a urob tten 😉 😉 😉

moze mat zena v jednom cykle dve ovulky?