icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

janaochi
16. máj 2014

@kojka306 vyzerá to na anovulák. 😠 A tie teploty. No nič, čakaj mrchu. Škoda.

kubisova
16. máj 2014

@janaochi tak ked badam ze je rovnaky a ak klesne tak uz pride menzes

janaochi
16. máj 2014

@kubisova tak presne, keď klesne, čakaj mrchu.

kubisova
16. máj 2014

@janaochi a este klesnut znamena nenajditelny dobre tomu chapem...a chcela by som sa opytat ci nepoznas nejaky dobry pripravok prirodny aby sa mi ovulka rozbehla

janaochi
16. máj 2014

@kubisova správne si pochopila, krčok má byť hore a mäkký, keď dojde mrcha. No na ovu je dobrý ten inofolic, alebo nosifol. Inak neviem čo iné z prírodných preparátov tomu napomôže. A ešte grepový džús pi po mrche do ovu, to je zas dobre na plodný hlien.

kubisova
16. máj 2014

@janaochi grepovy dzus ale taky spraveny doma z grepu ci v obchode grepovy dzus kupit...A dakujem pekne

janaochi
16. máj 2014

@kubisova nemáš za čo. Ja kupujem normálne z obchodu, ale môžeš si ho robiť aj doma.

kojka306
16. máj 2014

treba na womenzone nieco zaskrtnut aby som ho mohla dat zdielat?

janaochi
16. máj 2014

@kojka306 to ti neviem povedať, ja si bazálku nemeriam.

rybecka
16. máj 2014

cafte snazilky ako snazilkujete??
ja som chora a moj muz tiez tak neviem asi nam to opat nevyjde ked celu ovulku budeme chori 😝 no uvidime co z toho vznikne

selina.liana
16. máj 2014

@rybecka ja som ochorela V čase ovu a dnes som tehu;)

natty87
16. máj 2014

ahojte zienky mam taky dotaz. dnes som bola na preventivke,mam folikul 23,9mm a podla doktora este neprasknuty. BT mam este stale nizku a dnes sme sa snazili 😉 cize ak su bicikovce mojho priatela zdrave a zdvihne sa mi BT,tak by mala byt velka pravdepodbnost,ze otehotniem,ze? bola by som mooc stastna. alebo moze byt este v niecom inom problem?

selina.liana
16. máj 2014

@natty87 presne ako píšeš;)

selina.liana
16. máj 2014

@natty87 ešte by som to potom poistila, stačí každý druhý deň;) pokil teplota nestupne

natty87
16. máj 2014

@selina.liana dakujem za infosku 😉 a ty si otehotnela hned na prvy sup? 🙂

selina.liana
16. máj 2014

@natty87 no tiež sa mi to nechce veriť,ale veru na prvý sup;)

gabko26
Odpoveď bola odstránená
kojka306
17. máj 2014

tak mrcha dorazila. snad nabuduce.

tinamatka
17. máj 2014

Nooo baby, tak ja očakávam mrchu už zajtra! Ale zaujímavé je, že tentokrát ma vôbec nebolia prsia, čo bola aj dvojtýždňová bežná predzvesť mrchy doteraz... A veru ani v podrušku nič, až sa čudujem 😒 Možno to má na svedomí môj chronický zápal močových ciest, ktorého sa nie a nie zbaviť, stále sa mi to vracia ☹
V každom prípade sa uvidí či tento teda apríl niečo priniesol 😉

emilia25
17. máj 2014

Ahojte tak ja cakam dnes ms dufam ze uz nepride a o mesiac mi doktor potvrdi krásne babatko aj so srdieckom.no tento mesiac bude este dlhsi ach hlavne prve dva tyzdne ako to u mna byva.

sharmana
17. máj 2014

Ahojte, tak dnes s prvým dňom 7meho týždna tehu som hodila prvú tyčku 😀 Zle mi potom bolo ešte asi hodinu, postupne prešlo a teraz už pohoda. Aj som už najedená. MM že či nejdeme k lekárovi. Som sa zasmiala. 😀

selina.liana
17. máj 2014

@sharmana nezávidím, ja zatiaľ ok 🙂

sharmana
17. máj 2014

@selina.liana no pokial len toto, tak je to v pohode. aj pri prvom tehu som dala jednu tyčku a tým to skončilo, ale mala som asi 2 týždne kyselinu. Tak uvidím čo bude zajtra ráno. Dnes si kúpim Fatru a macesy, to mi aj vtedy pomáhalo.

selina.liana
17. máj 2014

@sharmana coje to maces?

selina.liana
17. máj 2014

@sharmana aha super;)

zebrickaa
19. máj 2014

Caute baby tak mne ms mala prist v sobotu a stale nic a to mi chodi na hodinu presne 🙂 robila som si v sobotu rano test a nic :( stale mam pocit ze kazdu chvilu ms pride :( ani neviem ci robit znova test ale este cakat :(

kudusko
19. máj 2014

@natty87 AJ ja a tiez sa mi to nechce verit 🙂

sharmana
19. máj 2014

@zebrickaa jasné, urob si test 😉