Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
treba na womenzone nieco zaskrtnut aby som ho mohla dat zdielat?
cafte snazilky ako snazilkujete??
ja som chora a moj muz tiez tak neviem asi nam to opat nevyjde ked celu ovulku budeme chori 😝 no uvidime co z toho vznikne
@rybecka ja som ochorela V čase ovu a dnes som tehu;)
ahojte zienky mam taky dotaz. dnes som bola na preventivke,mam folikul 23,9mm a podla doktora este neprasknuty. BT mam este stale nizku a dnes sme sa snazili 😉 cize ak su bicikovce mojho priatela zdrave a zdvihne sa mi BT,tak by mala byt velka pravdepodbnost,ze otehotniem,ze? bola by som mooc stastna. alebo moze byt este v niecom inom problem?
@natty87 presne ako píšeš;)
@natty87 ešte by som to potom poistila, stačí každý druhý deň;) pokil teplota nestupne
@selina.liana dakujem za infosku 😉 a ty si otehotnela hned na prvy sup? 🙂
@natty87 no tiež sa mi to nechce veriť,ale veru na prvý sup;)
tak mrcha dorazila. snad nabuduce.
Nooo baby, tak ja očakávam mrchu už zajtra! Ale zaujímavé je, že tentokrát ma vôbec nebolia prsia, čo bola aj dvojtýždňová bežná predzvesť mrchy doteraz... A veru ani v podrušku nič, až sa čudujem 😒 Možno to má na svedomí môj chronický zápal močových ciest, ktorého sa nie a nie zbaviť, stále sa mi to vracia ☹
V každom prípade sa uvidí či tento teda apríl niečo priniesol 😉
Ahojte tak ja cakam dnes ms dufam ze uz nepride a o mesiac mi doktor potvrdi krásne babatko aj so srdieckom.no tento mesiac bude este dlhsi ach hlavne prve dva tyzdne ako to u mna byva.
Ahojte, tak dnes s prvým dňom 7meho týždna tehu som hodila prvú tyčku 😀 Zle mi potom bolo ešte asi hodinu, postupne prešlo a teraz už pohoda. Aj som už najedená. MM že či nejdeme k lekárovi. Som sa zasmiala. 😀
@sharmana nezávidím, ja zatiaľ ok 🙂
@selina.liana no pokial len toto, tak je to v pohode. aj pri prvom tehu som dala jednu tyčku a tým to skončilo, ale mala som asi 2 týždne kyselinu. Tak uvidím čo bude zajtra ráno. Dnes si kúpim Fatru a macesy, to mi aj vtedy pomáhalo.
@sharmana coje to maces?
@sharmana aha super;)
Caute baby tak mne ms mala prist v sobotu a stale nic a to mi chodi na hodinu presne 🙂 robila som si v sobotu rano test a nic :( stale mam pocit ze kazdu chvilu ms pride :( ani neviem ci robit znova test ale este cakat :(

@kojka306 vyzerá to na anovulák. 😠 A tie teploty. No nič, čakaj mrchu. Škoda.