Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Ako baby?som po menzese,tak skusame znova..
baby mam na vas jednu prosbu, tie ktore si meriate BT, pozrite sa mi prosim na graf. mam od doktora potvrdene, ze 16teho (co je aj moj 16den) som mala folikul 23,9mm o 12hod este neprasknuty. cize asi v piatok este aj praskol. odvtedy teplota stupa - ale FF mi ovulaciu neurcil. urcuje ju len v tej VIP verzii, alebo mam este malo dni zvysenu teplotu? dakujem 🙂
baby, pridávam foto testu na 8-9DPO.
@selina.liana Ty ako sa máš? Už ťa trápia príznaky?
@janaochi inak sme na tom velmi podobne. ja mam 4 DPO. prave som sa ta chcela spytat na priznaky, asi mi citas myslienky 😀 mna velmi bola prsia, tak neviem ci je to PMS (ale mam este 2 t do MS). kazdopadne mam doma test az 25kovy, cize pockam ci MS pride - tajne dufam, ze nie 😉
a inka podla terminu ti vychadza maly vodnarik, ze? ja som tiez je to super znamenie 😀
@janaochi ahoj ja som už tretí x tehotná a vždy to u mna prebiehalo hladko. Až na boľavé naliate prsia a +3kg ani neviem že som tehu 🙂

Tak ani mne ms nedosla v sobotu.zajtra spravim test snad bude pozitivny no ale aj tak nebudeme mat este vyhrate tri tyzdne budu rozhodujuce az potom sa objednam doktorovi na potvrdenie.ach dufam ze uz nepride ach nech prejdu tri tyzdne a ja stale bez ms.minuly mesiac som sa tak tesila aj objednana som bola dva testy pozitivne a na 11 den prišla silna a dlha.