icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

emilia25
19. máj 2014

Tak ani mne ms nedosla v sobotu.zajtra spravim test snad bude pozitivny no ale aj tak nebudeme mat este vyhrate tri tyzdne budu rozhodujuce az potom sa objednam doktorovi na potvrdenie.ach dufam ze uz nepride ach nech prejdu tri tyzdne a ja stale bez ms.minuly mesiac som sa tak tesila aj objednana som bola dva testy pozitivne a na 11 den prišla silna a dlha.

natty87
19. máj 2014

@kudusko to musi byt krasne na prvy sup 🙂 gratulujem a uzivaj si to 🙂 ja dufam, ze hadam tento cyklus, ked bolo vajko take velke :D

kudusko
19. máj 2014

@natty87 To bolo aj smalym sme raz nedali pozor a uz to bolo a teraz toto malinke tiez tak isto asi moj drahy ma kvalitne 😉 🙂

anitu
19. máj 2014

Ako baby?som po menzese,tak skusame znova..

zebrickaa
20. máj 2014

@sharmana urobila 🙂 ten co som si kzpila tu od jednej kocky (z ebayu) ukázal ducha a normálny ukázal jasný výsledok 🙂 a na prvu supuuu 🙂
@natty87
@sharmana

sharmana
20. máj 2014

@zebrickaa no vidíš, gratulujem. kedy ti vychádza termín pôrodu podla ms?

sharmana
20. máj 2014

@anitu držím palce, nech to vyjde 😉

natty87
20. máj 2014

@kudusko haha asi ano 😉

natty87
20. máj 2014

@zebrickaa aj ja gratulujem 🙂))

natty87
20. máj 2014

baby mam na vas jednu prosbu, tie ktore si meriate BT, pozrite sa mi prosim na graf. mam od doktora potvrdene, ze 16teho (co je aj moj 16den) som mala folikul 23,9mm o 12hod este neprasknuty. cize asi v piatok este aj praskol. odvtedy teplota stupa - ale FF mi ovulaciu neurcil. urcuje ju len v tej VIP verzii, alebo mam este malo dni zvysenu teplotu? dakujem 🙂

janaochi
20. máj 2014

baby, pridávam foto testu na 8-9DPO.

janaochi
20. máj 2014

foto

janaochi
20. máj 2014

@selina.liana Ty ako sa máš? Už ťa trápia príznaky?

natty87
20. máj 2014

@janaochi podla mna duch 🙂 ako citlivy test si pouzila?

janaochi
20. máj 2014

@natty87 10- tkový, ale bola som len 7-8DPO. 😉

janaochi
20. máj 2014

@natty87 lebo to je test zo včera. 😉 rapi clear classic - vraj použiteľný od 7DPO

natty87
20. máj 2014

@janaochi podla mna to vyzera velmi nadejne 🙂 tak testni este neskor a daj vediet 🙂 drzim palceky. inak si odvazna, ze tak skoro testujes :D

janaochi
20. máj 2014

@natty87 dám vedieť. No odvážna, aj v predchádzajúcich tehu mi bolo skoro vidno duchov, ja mám krátke cykly. 😉

janaochi
20. máj 2014

@natty87 aj som to cítila na sebe. Taký diskomfort, dokonca som už aj zvracala.A prsia pobolievajú.

natty87
20. máj 2014

@janaochi inak sme na tom velmi podobne. ja mam 4 DPO. prave som sa ta chcela spytat na priznaky, asi mi citas myslienky 😀 mna velmi bola prsia, tak neviem ci je to PMS (ale mam este 2 t do MS). kazdopadne mam doma test az 25kovy, cize pockam ci MS pride - tajne dufam, ze nie 😉
a inka podla terminu ti vychadza maly vodnarik, ze? ja som tiez je to super znamenie 😀

janaochi
20. máj 2014

@natty87 hej vodnár mi vychádza, to sú dobrí ľudkovia, tak ti držím pršteky, nech o pár dní obzeráme tvoju fotku s duchom. 😉

janaochi
20. máj 2014

@natty87 25-tkový nie je dobré v začiatkoch je lepší desinový testík

natty87
20. máj 2014

@janaochi ja viem... musim si taky zaobstarat. 🙂

natty87
20. máj 2014

@janaochi jaj Jani este som sa ta chcela spytat, ci si mala aj to uhniezdovacie spinenie?

janaochi
20. máj 2014

@natty87 nie, ja to nikdy nemávam, ale blbo mi je už od 7DPO, v takých vlnách tá nevoľnosť prichádza. Aj to som mala vždy v začiatkoch. 😠

natty87
20. máj 2014

@janaochi a kolko mas deticiek? ja mam velmi nizky tlak, aj mama mi hovorila, ze ked bola tehotna, tak skoro dvakrat odpadla. takze ak je to dedicne mam sa naco tesit 😀
tie nevolnosti prejdu, co by si kvoli bejbinku nevydrzala 😉

janaochi
20. máj 2014

@natty87 ja mám dve deti z prvého manželstva, s mojím druhým chceme ešte spoločné. 😉

janaochi
20. máj 2014

@natty87 a zvracala som stále, aj v nemocke som kôli tomu bola, ach jaj. No ale vydržžžžiiim, len nech čiaročka tmavne.

selina.liana
20. máj 2014

@janaochi ahoj ja som už tretí x tehotná a vždy to u mna prebiehalo hladko. Až na boľavé naliate prsia a +3kg ani neviem že som tehu 🙂

natty87
20. máj 2014

@janaochi neboj, bude uz len tmavnut 🙂. kedy planujes druhy test?