icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

selina.liana
20. máj 2014

@janaochi však ty si tehu vidím ciarocku

natty87
20. máj 2014

@selina.liana Seli a kedy ta zacali boliet prsia? uz hned alebo az ked MS nedorazila?

selina.liana
20. máj 2014

@natty87mna bolievaju prsia pred MS tak som to tehu nepripisovala a teraz bolia veľmi auuu

selina.liana
20. máj 2014

@natty87 inak V druhom tehunma neboleli vôbec ale to som bola tehu 3 mesiace po pôrode možno preto

natty87
20. máj 2014

@selina.liana ja mavam to iste pred MS. teraz su to vsak este dva tyzdne do MS a vcera som myslela, ze uz asi budem spat v podprsenke 😀 i ked to je dost nespolahlivy priznak, tak vyckavam, co ine mi aj ostava 😉

janaochi
20. máj 2014

@natty87 vo štvrtok, ak vydržím. 😉

janaochi
20. máj 2014

@selina.liana asi hej. 😉 Drž palce. Som len 8DPO.

natty87
20. máj 2014

@janaochi budem na teba mysliet 😉

janaochi
20. máj 2014

@natty87 v tehu pobolievajú prsia hlavne tak zvrchu a po bokoch.Alebo cítiš taký ako keby tlak v nich, drnenie. Kto ako, niekto až po termíne ms, ale u mňa to bol stále prvý príznak. 🙂

selina.liana
20. máj 2014

@natty87 drzimm palce

selina.liana
20. máj 2014

@janaochi silno držím;)

natty87
20. máj 2014

@janaochi hej bolia ma zboku 🙂 vcera ma palila aj zaha, ale pride mi to prilis skoro. tak len v kutiku duse dufam 😉 i ked kazda sme inak senzitivna. moja kamaratka vedela uz 5 DPO, ze je tehotna. mala ine chute, az do 4teho mesiaca mala chute svojho priatela-same nezdrave veci-a to ona je ako chodiaca zdravoveda, dovtedy jedla same zdrave veci 😀

natty87
20. máj 2014

@selina.liana dakujem 🙂 aj ja tebe, nech vsetko hladko prebieha

zebrickaa
20. máj 2014

@sharmana
@natty87 dakujeeem ;) cca polka januara 🙂

selina.liana
20. máj 2014

@natty87 vďaka;)

orieskova
20. máj 2014

@anitu aj my skusame znova

anitu
20. máj 2014

@orieskova v praci je uz teraz velmi teplo..by bolo dobre byt doma cez leto uz 😉 tak nech sa nam zadari... 😨

mija51
21. máj 2014

Ahojte, ja opäť čakám. 23. by som mala mať MS, ale to je pri ideálnom 28 - dňovom cykle. Minulý mesiac som mala 38 - dňový, takže ani netrúfam odhadovať. Mám pocit, že nezaberá ani Inofolic, asi ho prestanem brať a kúpim si kvapky Femi a femibion 800 alebo GS mamavit. Mala som také dni kľudu, že som na to nemyslela, ale včera som bola na poliklinike, kde boli mamičky s bábätkami na sono nožičiek a opäť ma to akosi chytilo. Videla som tam aj staršie maminy ako som ja, no už len čakať a dúfať. 😒

janaochi
21. máj 2014

@mija51 riaď sa ovu, 10 dní po ovu ti môže citlivý test ukázať. 😉

radka752
22. máj 2014

v máji nám to zasa nevyšlo ... pokračujeme v júni ...

zairaz
22. máj 2014

@radka752 nevadi asi aj my ☹

selina.liana
22. máj 2014

@janaochi ty ako test silnie?

janaochi
22. máj 2014

@selina.liana netestovala som, budem až v utorok, deň pred mrchou. 😉

selina.liana
22. máj 2014

@janaochi držím držím moc;)

janaochi
22. máj 2014

@selina.liana dám ti vedieť. 😉

majuska7979
23. máj 2014

@sharmana moja takze teraz si pekne davajte pozor...no my to mame perne..hned v prvy den dovolenky drobec dostal ovcie kiahne...takze ani na svadbe nebol...no mm ide s tym chrbtom...takze druhe babo lepsie asi aby nebolo ...no a pri tom nasom snazeni za cely cas teraz 2x a aj to som ma 10dni kramy... 😒 ..ale neva..nejako to nesurim..nedrzim v sebe rybicky hned sprcha alebo zachod...proste ak ma byt to bude.. 😉 😉 😉 😉 proste otehu ked pride na to cas a asi ten cas nenastal 😎 😎 😎 😎

sharmana
23. máj 2014

@majuska7979 ahojky ešte ste v polsku či už späť? jasné, niekedy je lepšie netlačiť na pílu a vyčkať na vhodnejšiu chvílu. Pravdupovediac, pre mna stále nie je vhodná chvíla. Máme kopec povinností, kopec nedoriešených vecí, prerábku domu, terasy aj pozemku. Všetko stojí čas i peniaze. Takže u nás teda vhodná doba nie je ani omylom 😉 Ale keby nie teraz, tak už asi nikdy, lebo čím neskôr, tým horšie.

janaochi
24. máj 2014

@selina.liana Ako sa máš, Seli? Dobre znášaš tehu? Ja zatiaľ neviem, na čom som, lebo od toho ducha, čo som tu poslala,som netestovala, uvidím, dokedy vydržím. Cítim sa kedy ako. Pekný víkend. 😉

selina.liana
24. máj 2014

@janaochi ahoj moja ja sa mám fajn tehu super mne zle neni našťastie. Tebe držím palce.

janaochi
24. máj 2014

@selina.liana ďakujem, hneď keď budem testovať, sa ti ozvem. To by bol najkrajší darček k mojim 39 😕 narodkám, ktoré som mala minulý týždeň.