icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

selina.liana
24. máj 2014

@janaochi ja mam v juli 39;)

sharmana
24. máj 2014

Ahojte, ako sa máte? My v pohode, bruško trošku podrástlo, ale s tým som rátala, že mne sa skoro vypučí. Inak všetko v pohode. V pondelok frčím do práce. Ešte by som to chcela utajiť, dúfam že si nikto velmi nevšimne moje väčšie brucho 🙂

smoulinka13
24. máj 2014

ahojte 🙂 ako vidim niektorym sa zadarilo tak gratulujem 🙂)) ja sa "presuvam" do snazilky jun 🙂) i ked este asi tato tema neexistuje 🙂 utorok idem na moje posledne KET, ostal mi uz iba jeden mrazacik,snad zabojuje.drzte nam palce 🙂

kudusko
24. máj 2014

@selina.liana Ahoj moja ako sa mas kedy ides na kontrolu? My ideme 11.6 bola som vo stvrtok mali sme 5mm zatial vsetko ani zle mi nie je len neviem si zvyknut na tie bolave bradavky a dvorce poviem ti pravdu uz davno ma neboleli asi 6rokov aj ja ked bude vsetko ok tak malinke sa narodi v januari a ja vo februari budem mat 38. Toho 11teho idem na krv + moc ty? 🙂 😉

selina.liana
24. máj 2014

@kudusko ahoj ja idem teraz vo stvrtok ja idem po dvoch tyzdnoch lebo este nebola akcia srdiecka. Dufam ze srdiecko uz bude buchat ako zvon. Potom uvidim co dalej ma caka odbery a tak. Prsia ma bolia neskutocne hroza.pojdes aj na amnio?

selina.liana
24. máj 2014

@kudusko ty si uz mala akciu srdiecka?

smoulinka13
24. máj 2014

dakujeeem za srdiecko 🙂)

kudusko
25. máj 2014

@selina.liana Nie zlatko nemala ja to mam posunute o par dni takze idem toho 11teho a vtedy absolvujem aj odbery musim ist na amio aj ty kazda ktora dovrsila 35rokov len je rozdiel ked budu ok vysledky AFP vies vtom 12tom tyzdni na ten downov syndrom tak pojdem stym ze odmietnem amio skoro kazdy odmietla ked mala dobre vysledky len ta si dala ktora mala zle vysledky 🙂 😉

selina.liana
25. máj 2014

@kudusko ja si dam aj keď budú dobre istota je istota;)

sharmana
25. máj 2014

@selina.liana ahoj, ja mám mať kontrolu teraz v utorok, ale pôjdem až vo štvrtok, lebo robím už len dva dni, potom mám na dva týždne volno, tak nech nevynechávam. A mne už tiež lekár povedal, že pôjdem na amnio. Však aspoň si budem istá, že je všetko ok.

kudusko
25. máj 2014

@selina.liana ja nie pretoze poznam pripady zle pichli a potom babatko zomrelo takze ked nebude potrebne iste nie.

lucyika
25. máj 2014

@kudusko amniocentéza nesie vzdy riziko (0,5 - 1% komplikacia, ktorou je nechcena strata tehotenstva), o ktorom je ( resp. by mala byt) informovana kazda zena, ktorej navrhuju podstupit toto vysetrenie, nieje to o zlom pichnuti - komplikacie mozu nastat pri akomkolvek vysetreni ...

selina.liana
25. máj 2014

@sharmana aj ja určite pôjdem

selina.liana
25. máj 2014

@sharmana ties idem vo štvrtok na sono;)

mija51
27. máj 2014

Tak a asi je to tu, čo poviete?

natty87
27. máj 2014

@mija51 krasna ciarka 🙂 gratulujeem

natty87
27. máj 2014

Dievcence bre ranko. Mam jeden dotaz,mozem mat na 10-11 DPO uz takuto ciarku na 25kovom teste? Nejako sa mi to nechce verit,kupim dnes 10tkovy a zajtra testnem este raz. 🙂

mija51
27. máj 2014

@natty87 ďakujem, dúfam, že to bude o.k. Teraz len premýšľam, čo všetko som porušila, či som niečo nepodcenila a pod. Napadlo ma , že som si pred 3 dňami dala aj šampanské, teraz budem zase stresovať, och bože!

natty87
27. máj 2014

@mija51 ano,presne viem,o com hovoris. Ale myslim,ze to bude ok,hlavne,ze odteraz budes robit vsetko na 100% 😉 neboj 🙂

katkatonkova
27. máj 2014

@nenullienka ahojky...len sa chcem spytat...to tie ovu testy ti aj prezradia ci si tehu?

katkatonkova
27. máj 2014

@mija51 snad aj nam vsetkym vidu taketo ciarky.....gratulujem...

nenullienka
27. máj 2014

@katkatonkova asi hej, ja som si kúpila tehu testy, tie ovu som používala len na potvrdenie ovulky.

katkatonkova
27. máj 2014

@nenullienka posledne ni mi je nejak divne....boli ma stale v podbrusku...nie je to nic strasne ale stale to citim....a vcera ma tak bolela hlava, mala som navaly tepla...a bola mi zima a aj som mala tocaky...no uvidim ked mi nedojde mrcha v juni tak zacnem testovacie pokusy....

majuska7979
27. máj 2014

@sharmana caves babule takze na dodatok maly si pokazil zaludok po tych kiahnach..vraj po liekoch ale podla mna sa mu mohli tie kiahne urobit aj v hrdnle a tak mozno aj preto 4 dni gracal..pil iba vodu..cajik..az v nedelu sme isli na pohotovost...dostal injekciu do ritky na zastavenie grcania...a no chvalabohu dnes uz pekne papa a je to moj certik... 😀 😀 😀 takze to mame dost perne na tej nasej dovolenke..este sme v PL a v piatok ideme znova na SK...a prideme naspat do PL v pondelok a stvrtok uz UK.....take ubehane ufff 😕 😕 😕 😕 ale neva hlavne ze uz je maly zdravucky uz som sa onho bala..dobre ze to vsetko dostal tu v PL...a na SVK..lebo neviem co by som robila v UK...doktori su tam naprt...a ak dieta nepapa to nic nedaju aj ked grcka..vraj pi vodu...vdaka bohu tu bol chori ..neviem ale zdravotnictvo v uk je pod bodom mrazu 🙄 🙄 🙄

kubisova
27. máj 2014

Ahojte babenky tak som 11DPO dnes teplotka rano 36,8...kedy myslite ze mozem testovat.

sharmana
27. máj 2014

@majuska7979 ahoj maji, tak vidíš, šťastie v nešťastí ste mali. o tom zdravotníctve som už vela čítala v uk, fakt sú tam nejakí dementní. Mohli by sa od našich veľa učiť. Napriek tomu, že majú omnoho viac peňazí na zariadenie a chod, nevedia poriadne liečiť a veľa vecí je tam úplne zanedbávaných, respektíve podceňovaných. Kedy plánujete vrátiť sa do PL? Čaká vás tam tušim domček, že ak si dobre pamätám? 😉

janaochi
27. máj 2014

@selina.liana 😒 1-2 dni pred ms

majuska7979
27. máj 2014

@sharmana moja vratime sa na materskej.. cize musime snazilkovat ale tento mesiac asi nic z toho ...tolko sme toho mali ohladom maleho ze nebolo cas na jednej ruke mozem poratat kolko krat bol keksil za cely cas dovolenky 😅 😅 😅 ale neva...HLAVNE ZE JE drobcek uz zdravi 😵 😵 😵 😵 😵 uz som sa onho bala 😕 😕

majuska7979
27. máj 2014

@janaochi moja a tam je nejaka ciarka na teste?? sa mi zda ze je ale velmi velmi slabulilinka...?

janaochi
27. máj 2014

@majuska7979 je tam, ale ja to neberiem do úvahy, je to veľmi slabé a už som mala toľko falošných duchov, že dokedy nebude normálna čiarka,tak tomu neuverím.