Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@majuska7979 neviem maji, ťažko súdiť... poznám zopár párov, ktoré to urobili tiež, mali na to svoje dôvody, ja neodsudzujem, podľa mňa každého minulosť dobehne a bude sa s tým musieť nejako vyrovnať. Boh odpúšťa, ak svoj hriech človek úprimne oľutuje. Nie vždy je všetko v živote ideálne. Bohužiaľ 😒
@sharmana ja to rozumiem a neodsudzujem len prostenerozumiem sk vyvinúť spolu ľúbia sa a proste zhodnotila r chce este cestovat po dovolenkach???
@majuska7979 jaj vieš maji, ludia sú rôzni, fakt. netráp sa, vás sa to netýka a druhé bábo príde skôr či neskôr. budete obaja na to pripravení a spokojní. Každý je strojcom svojho šťastia 😉
Ahojte zienky,
ja som cely tyz. doma maly ma kiahne velmi tazky priebeh s horuckami takze nase snazilkovanie islo uplne nabok kazdu noc spim pri malom vstavame pijeme lieky a davame obklady .
takze velmi mala sanca na otehotnenie velmi tomu neverim .Mrcha ma prist 28.6 takze mame este cas len keby som vladala vecer ked celu noc sme hore 😝
@sharmana ja viem moja ako hovoríš kazdy je strojcom svojho šťastia ;) joj netrapim sa ja viem ze budem coskoto tehulka ;) môj vnútorný zmysel my to hovorí ;) takže som uvoľnená a nrjako my yo teraz neponáhľa 🙂🙂 akurát som hovorila že všetci na dovolenku domov nebudeme moct ist keďže mm nepracuje..ale v septembri pojdrm na svk ja s damiankom aspoň nech si uzije leto...škoda mi sediet v uk ak mam platenú dovolenku...takže som úplne vpohode až som sama v šoku..asi som bola tiez nervozna s mm ked mal bolesti chrbtice a to vsetko a teraz normalne ako by mi spadol kameň zo srdca...🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
@rybecka joj dufam ze coskoro bude ok..u NAS neboli teploty ale zato sa budil v noci za Ho vsetko svrbelo....nedávno mal liahne takze verim ti...neboj ak nie teraz nabuduce budeš tehu urcite ;)
@rybecka držím palce, nech to máte čo najskôr za sebou. Ja by som teraz nerada, keby malá chytila, síce som kiahne mala, ale aj tak. No a tiež to nebude bohviečo, ked sa nám narodí bábo, aby hned nebodaj kiahne nedostalo. 😒 Ale však prežili to iní, tak hádam aj my bez problémov prežijeme 🙂
@selina.liana ahoj, čo myslíš?10DPO, 6 dní do ms.
@selina.liana ty ako sa máš? Nie je ti zle?
@janaochi no niečo sa mi zdá na tom strednom držím palce 🙂 ja OK dnes krv A sono;)
ahojte,
no uz mame lepsi stav vcera uz len 2 krat teplota do dna a celu noc sme prespali.
vcera som chcela nieco riesit s muzom tak pozeral futbal 😠 no tak my sa takym tempom nedopracujeme ani o rok k babatku niekedy rozmyslam ci to este aj chcem som sa v zime tak tesila na babatko a uz je leto a nic 😖 a uz necitim taku tuzbu ako na jar.
@selina.liana Ahoj, tu je môj test robený teraz poobede, 12DPO, 4-5 dní pred ms. 😉
@janaochi držím palce
@selina.liana tak na tomto teste to je slabé.Síce tiež som testovala až po raňajkách, káve a ešte predtým som vypila vodu s citrónom. Lebo som si myslela, že budem testovať až zajtra, alebo v pondelok, ale nakoniec som nevydržala. 😖
Už netestujem, počkám do ms, má prísť v utorok, alebo stredu. Takže času dosť a čo bude, bude. 😉
@janaochi no som zvedava
@janaochi drzkam ti palceky 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 baby ja som si dnes uvedomila ze ani som asi 4 dni nepila ziadny bylinkovy cajik...ja na to uplne zabudam...dnes sme boli s malym na plavarni..v parku a tak to ubehlo...ze clovek uplne zabuda..praca dom praca dom..ale jedine asi v praci mozem pit a nezabudnem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 idem si ho hnde teraz uvarit nech vypijem aspon raz alchemilku
@janaochi povedz mi preco sa tak stresujes a robis tie testy?? potom budes cely cas mysliet ci ten duch je pozitivny alebo znova len duch??? ver mi daj si pokoj z testami..hned budes mat prijemniejsi zivot 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Sak ja tam nic nevidim
@janaochi tak ako??? Si tehu??
@majuska7979 áno, ale snažilkovanie sme tento mesiac ukončili, úspešne budúci týždeň idem na prvé sono 😉 takže sa teším
Ahojte babulky, tak ako sa darí? Novým tehulká gratulujem. Pochválte sa ktoré ste sa pridali k tehu 😵
@majuska7979 Ahoj maji, ako sa máš? To je super, že všetko berieš s nadhladom, hned budete s tm zrelaxovanejší a uvolnení 😉
Ja som práve dnes dostala tehotenskú knižku a brali mi prvé odbery krvi, v pondelok 30.6. mám už aj prvú ozajstnú poradňu pre tehotné. Možno budem musieť absolvovať cyto, lebo sa mi objavil polyp, ale dúfam že to prežijem v poho. A 2.7. idem na nt skrining. Takže už sa rozbiehajú tie klasické vyšetrenia. A popravde, tým že som to už zažila, tak si pripadám taká skúsená a všetko beriem ako brnkačku. Vlastne ma to baví, lebo si spomínam aké to bolo prvý krát 😵
@lyllyann gratulujem uuuuzasna sprava 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@majuska7979 😉 ďakujem je mi nesmierne zle už druhý deň fičím len na sprite a bolia ma kríže nič neviem do seba dostať 😖
@lyllyann joj moja dufam ze ti nebude stale tak zle...ja nemozem povedat ale s prvym mi nebolo nic...obcas ked som citila ryby ale inak ok...a s prvym si mala tiez tak??
@sharmana gratulujem k tehu knizke...tak baby dnes sme mali keksik a konecne som si ho uzila 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 mm uz sa citi super od pondelka ide do prace ...a bolest nohy uz neni..skoro vobec...takze tak u nas 😉 😉 😉 😉 ale znova v praci mi davaju zabrat...
@majuska7979 no tak super, tak si užívajte s tm, nech máte z toho hlavne radosť 😉 a v práci ich pošli niekam, nech ťa nehnevajú
@sharmana v praci no unavne je len to ze ideme na novy termibal za 2 tyzdne a proste skuspbne lety...zaucanie kde čo je..a kým si človek zvykne....

@sharmana niesom nahnevaná že este niesom tehu...na to sa pozerám tak že ten hore vedel čo robi....tour fajn ale fskt nerozumiem preco otehu take baby čo si to nevážia...ok mohla by som tozumiet a prizmurit oko ak.by nemala staleho partnera....ale to je parik?????? Este neni cas ????