Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Pridavam sa aj ja. Ja som vysadila antiku v oktobri a odtedy sa snazime pracovat na dvoch // 🙂 Poslednu mrchu som mala 28.1. Na zaciatku marca som bola u doktora a povedal ze mam anovulacne cykly cize to vyzera tak ze som mozno aj od vysadenia HAK nemala ani ovulaciu. Povedal , ze mam prist za mesiac na zaciatku aprila a poradil, ze mam inofolic zacat uzivat. Ked to nedostanem pichne mi vyvolavacku. Bola som tam 4.4. a povedal, ze to vyzera lepsie a po brati asi 22 sackov som mala prave ovulaciu povedal, ze sa dnes a zajtra mame snazit ze mame asi nejvacsiu sancu .... ták sme sa snazili a teraz pomaly cakam na vysledok🙂 Dnes som nevydrzala a urobila som si test, ale bohuzial zatial negativny. Tak si myslim, ze sa to nepodarilo ale este stale dufam, ze mi to mozno len test neukazal. Co si myslite mozem mat este nadej? 🙂
@eri1212 jaaaj tak mozno preto mas este slabu ciarku..skus neskor urcite bude silnejsia 🙂 tak drzim palce u dr nech je vsetko ok..ja planujem ist 23-25.4 😝
@eri1212 skus tu fotku upravit v nejakom programe..pozri si moj album ake som mala slabucke ciarky 😀 tiez nebolo nic vidiet az po uprave fotky
@dolce_principessa To je dobry napad 😀 . Skusim upravit. Som zvedava ci sa bude dat vidiet 😉 .
@eri1212 no skus sa s tym pohrat 😀 aj do negativu si fotku mozes dat
@selina.liana tak to neviem či sa pije aj na tehu
@eri1212 čakáme na foto
@selina.liana alchemilkovy caj by sa mal pit ak viem spravne len od zaciatku cyklu po ovulku 🙂
@tinka3636 dajujem tento mesiac idrme prvy krat na to som zvedava;)
@selina.liana tak vyskusaj..budem drzat palce 😉 😉
Uz nestiham od stvrtku zacinam mat plodne dni
@lentil22 noo ja tam vidim peknu druhu ruzovu ciarocku :D kolky dc si ? 🙂
@lentil22 aha uz som si precitala 😀 podla mna ked testnes o 2-3 dni ciarka bude silnejsia 😉
Jee tak to sa veľmi tesim. Skúsim vo štvrtok. To mam dostať ms
Pridavam sa k vam a verim ze tento mesiac to uz konecne bude so stastnym koncom a novym zaciatkom.Ovu testik pozit.v sobotu.tak uz len cakat a cakat.
@nenullienka gratulujeem
Pridávam sa k vám ženušky 🙂 ... Včera sme začali, ale nechceme to siliť. Dnes máme prestávku aj keď mám ovuláciu, ale tá potrvá ešte dva dni, tak zajtra dobehneme 🙂 ...bude to naše prvé a strašne sa tešíme 🙂 držím vám všetkým palce na rukách aj nohách 🙂
Ahojte snazilky aj ja sa pridavam, v marci nam to nevyslo tak dufam, ze teraz ani, sice mam dostat mrchu az 19.teho, ale uz som nevydrzala a spravila som si testy, az 3 🙂 . A vysli pozitivne, sice boli ciarky slabe, ale boli tam. Tak dufam , ze mrcha nedorazi 😉 . Kazdej z vas drzim silno palce. 😀
Ahojte. Tak skúšala som sa testnúť, lebo som ochorela a mala som obavy, že ak by sa nám zadarilo, mohlo by sa niečo pokaziť tým, že by som užila nevhodné lieky. No som z toho trochu zmätená, Kým bol test vlhký, tak sa mi zazdalo, že na ňom vidím ducha, ktorý potom zmizol. 😒 Tak neviem. Asi skúsim testnúť ešte raz.
@lentil22 vim druhu ruzovu...;) slabu ale vidim 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
baby drzkam vam palceky
@nenullienka to je bomba...kraaaasne vidno ako ti silneje testova ciarka gratulujemmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵 😵
@majuska7979 ďakujem len nemám žiadne tehu príznaky, no ak nespomeniet trošku citlivé prsia. Vôbec nič ani zle mi nie je tak sa aj bojím či je to ozaj tehu. Ale keď čiarka silnie tak snáď áno 😅 .Ale ani pri synovi mi nič nebolo a tehu som odhalila až v 7 tt. Teraz podľa ovu by som mala byť 3tt tak možno nevolnosti ešte len prídu.
@nenullienka drzkam palceky nech ti je dobre celé tehu x x
@lentil22 je to tam;)))

@majuska7979 Na fotke nevidno vobec nic ☹