icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

Strana
z62
janaochi
23. júl 2014

@orieskova hej?? to je tým tehotenstvom. 😉 Testíky som tu už nedávala, mám ich vo fotoblogu. 😉
A ty ako, ktorý DC?

orieskova
23. júl 2014

@janaochi ja 16 dc..vcera som mala nesmierne pichanie v bruchu..som to pripisovala oovulke..vsetko bolo ako malo byt🙂 🙂 🙂 tak verim,ze uz to snad bude..pred tym tri mesiace boli asi anovulaky..nemala som take pocity..uvidim,ci ma telo neklamalo

orieskova
23. júl 2014

@janaochi inak nadherne ciarocky mas🙂 🙂

katuska284
3. sep 2014

Ahojte baby, ktoré ste sa snažilkovali otehotnieť v apríli podarilo sa vám to?

orieskova
3. sep 2014

@katuska284 nie.doteraz nic ☹

katuska284
3. sep 2014

@orieskova No ja tiež nie :( rozmýšľala som už aj nad centrom v Martine.... Len sa neviem odhodlať

orieskova
3. sep 2014

@katuska284 ja prestavam riesit..a uz ziadne snazilkove skupiny..potom clovek len na to mysli a stresuje

katuska284
3. sep 2014

@orieskova no to áno to máš pravdu. musíme len veriť 🙂

orieskova
3. sep 2014

@katuska284 lebo cim viac clovek na o mysli.tym viac to lezie na mozog.

katuska284
3. sep 2014

@orieskova tak tak presne. a ešte keď idem po chodníku a vidím tie šťastné a hrdé mamičky tak si môžem len vzdychnúť a povedať aj ja chcem...

orieskova
3. sep 2014

@katuska284 takze dolezite nemysliet🙂 🙂 snazite sa tiez od aprila?

katuska284
3. sep 2014

@orieskova snažíme sa od apríla a vy?

orieskova
3. sep 2014

@katuska284 tiez..

katuska284
3. sep 2014

@orieskova fakt tuho špekulujem nad tým Sanatoriom Helios v Martine.

eriksonka1234
3. sep 2014

@janaochi tak to bude zaisto dievčatko, aj ja som otehotnela s druhým hned po mrche a máme princeznú 🙂

lucyika
20. okt 2014

Dievcata, mam novinku, aj ked si este zakazujem tesit sa- dnes 3 dni meškam a na testne /poobednajsi moc/ slaba ciarka, nechcela som si vsugerovat priznaky, aj ked som trosku tusila: som unavena, jem, klobasu a oravsku slaninu, co ja som nikdy nemusela extra, je mi zle, ale len tak, ako ked je clovek hladny a obcas mierne pobolievanie v krizovej oblasti, bolesti podbruska obcas pichnutie, ako pred ms, ale uz trvaju 4 dni a nie su stale /pred ms ma bolelo v podbrudku max 1 den predtym/ a 21 - 23 DC som mala malinko ruzove spinenie ...hmm, drzte palce, nech po 6 mesiacoch si nas babo vybralo ;o)

Strana
z62