Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Ahojte baby, ktoré ste sa snažilkovali otehotnieť v apríli podarilo sa vám to?
@katuska284 nie.doteraz nic ☹
@orieskova No ja tiež nie :( rozmýšľala som už aj nad centrom v Martine.... Len sa neviem odhodlať
@katuska284 ja prestavam riesit..a uz ziadne snazilkove skupiny..potom clovek len na to mysli a stresuje
@orieskova no to áno to máš pravdu. musíme len veriť 🙂
@katuska284 lebo cim viac clovek na o mysli.tym viac to lezie na mozog.
@orieskova tak tak presne. a ešte keď idem po chodníku a vidím tie šťastné a hrdé mamičky tak si môžem len vzdychnúť a povedať aj ja chcem...
@katuska284 takze dolezite nemysliet🙂 🙂 snazite sa tiez od aprila?
@orieskova snažíme sa od apríla a vy?
@katuska284 tiez..
@orieskova fakt tuho špekulujem nad tým Sanatoriom Helios v Martine.
@janaochi tak to bude zaisto dievčatko, aj ja som otehotnela s druhým hned po mrche a máme princeznú 🙂
Dievcata, mam novinku, aj ked si este zakazujem tesit sa- dnes 3 dni meškam a na testne /poobednajsi moc/ slaba ciarka, nechcela som si vsugerovat priznaky, aj ked som trosku tusila: som unavena, jem, klobasu a oravsku slaninu, co ja som nikdy nemusela extra, je mi zle, ale len tak, ako ked je clovek hladny a obcas mierne pobolievanie v krizovej oblasti, bolesti podbruska obcas pichnutie, ako pred ms, ale uz trvaju 4 dni a nie su stale /pred ms ma bolelo v podbrudku max 1 den predtym/ a 21 - 23 DC som mala malinko ruzove spinenie ...hmm, drzte palce, nech po 6 mesiacoch si nas babo vybralo ;o)

@orieskova hej?? to je tým tehotenstvom. 😉 Testíky som tu už nedávala, mám ich vo fotoblogu. 😉
A ty ako, ktorý DC?