Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Ahojte, aj ja sem patrim 😉 som sa rozhodla velmi aktivne na tom pracovat kazdy den 😀 len kto to vydrzi zatial sa nam dari 😀 ale zatial si nic nemeram ani neriesim ovulku lebo nemam o tom ani potuchy zatial skusame 4 mesiac tak mozno neskor to budem riesit .
@majuska7979 jaj maji, stresu sa človek môže vyhýbať, ale úplne sa nikdy nevyhne 😉 keby sa mám riadiť podla stresu, tak by som teraz o tehu nemohla ani len pomyslieť.. každý máme nejaké tie starosti, že áno 🙂
no cestujeme k rodine, tak neviem ako to budeme riešiť so snažením 😀 asi budeme improvizovať 😅
@selina.liana tak držím palce budeme spolu teda testovať 😅
@sharmana ano moja budeme. Kedy idete na to;) mne pride dnes miz po 3 tyzdnpch domov tak ideme na to;)
@selina.liana zajtra, lebo ešte užil mm poslednú atb tabletku, ja chcem aby to z neho zmizlo najskôr, t.j. po 12 hodinách už nám nič nebráni, jedine naše malé skoro 4 ročné dieťa 😀
@sharmana hahaha presne to je nalepsia antikoncepcia naše deti 🙂🙂🙂🙂🙂🙂
@sharmana no to poznam ja som uz 5 rocnu dceru uspala;)
Dnes som to dostala☹ Takze pokracujeme v maji🙂
Ahojte, mne mala dôjsť MS v utorok, ale to ak by som mala ideálny 28 - dňový cyklus. Od vybratia mireny som mala MS len raz, tak neviem, ako dlho bude trvať. Do dnes zatiaľ nič. Včera ma bolel žalúdok a hlava. Mohli by to byť príznaky? U mňa je to zložitejšie, lebo mám už 36, al 2 deti už mám, takže uvidím. Beriem aj Inofolic, ale je dosť drahý, tak si dávam len 1 vrecko. Zajtra otestujem. 🙂
@eliza333 jasne su tu aj snazilky ja sim dnes 13 dc
Kde ste vsetcia;)
asi všetci upratujú a varia.
Dnes mi mešká MS štvrtý deň. Test taký "o ničom". Na dennom svetle slabulilinký "duch". Asi z toho nič nebude, myslím si, že už by mi hádam ukázal naisto. Však uvidím
@selina.liana ja 6 Dc 🙂 Tak teoreticky teraz niekedy máš ovu? držím palčeky 🙂
skúsim znova v utorok, to bude 7. deň meškania, uvidím..... Neviem, možno je to len meškanie kvôli vybratiu Mireny. Radšej som pesimista, aby som nebola sklamaná. 🙂 🙂 🙂

@19ivet19 no ale mne uz dnes klesla teplota:/