Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
@bonovka držím silno palce, aby tak lekár uvidel biť srdiečko..To čakanie vtedy je najdlhsie ja som nevedela 2 hodiny počkat... a aj tak toho moc neviem... Test hcg bol vraj pozitívny , ale sestricka povedala ze to vyzera na velmi včasnu graviditu, preto tam nie su take vysoke hodnoty ale vraj pozitívny je..... Mam ist k lekarovi na sono 15.5 , tak som zvedava....dufam , ze uz bude lepšie viditeľne .... prakticky ked vysiel test pozitívny, na sone videl doki zmeny aj ked len velmi skore, hcg v krvi pozitívne aj ked len je to vraj velmi zavčasu.... malo dufam sa potvrdí tehu 🙂 uz sa s mm tešíme ...
@bonovka výpovede som oznsmila, reakcia presne ako som čakala jedna úplne v pohode druhá robila scenyjak malé decko ja chápem šok sklamanie ale hneď na každého útočiť okolo a schytala som hneď že však ja aj tak decko nedonsila tak som rada že tam bola aj moja nadriadena a umlcala ju tá lebo som mala chuť jej jednu uvaliť ale už je kľud, aspoň zatiaľ a ja sa v práci netrham striedavo v kancli a na predajni ,nezdvíham nič a ani sa nedám vytočiť
@36evina36 akože, to čo za p--u???no ja by som jej asi natiahla, keby tam hneď aj desať nadriadených stálo.nech sa dievča spamätá!a hlavne, čo to má spoločné s prácou??!!fuuuuu, no tá by s kompletným chrupom odtiaľ neodkráčala!!
@ivussa24 ale nieee, to 5-ročné deti nezvyknuuuú. 😀 ja mám staršie a tiež vykvákajú všetko a hocikomu. 😀
@36evina36 ako to bolo od nej riadne svinstvo ......dufam, ze jej ta kolegyna riadne naložila.... aj tak si myslím,ze všetko zle sa vzdy vrati....a teda aj jej....... ale ze toto povedala tak je riadna chudera...... a presne ako písala @bonovka neviem či by som sa aj ja udržala.....
nasa mala naposledy aj u nas v obchode ked som bola PN , tak sme prišli a rozpravala sa tam s dakou pani a uz som len počula.... maminka a ty si choručka , však s tebou len po doktoroch behame..... preto to este radsej nehovoríme, len sa zatial potajomky tesime a dufame ze v pondelok sa tehu potvrdí .... bola by som najštastnejsia 🙂
nie mam ....ale mala Ivka ma 5 a pol 🙂 škriatok sa mi tam vludil 🙂
@ivussa24 neboj, potvrdí. 🙂 hej, drobci veľmi vedia povedať..a ešte tak pekne po svojom, že veľakrát situáciu celkom slušne okorenia.. 😀 mne raz volala triedna mojej staršej, že prečo posielam malú do školy so všami..pozerám, že prosím?? :-O ja som malej deň predtým pozerala vlásky, lebo v škole mali oznam, že majú vši..a malá napochodovala do triedy ráno s tým, že maminka jej pozerala vlasy, lebo má vši.. 😀
coze ???? :D to musel byť zo začiatku riadny šok, to sú tí malí vymýselníci 🙂 no maličká si tú pravdu "riadne okorenila" 🙂 ale učitelky by tam uz mali byt na niečo take zvyknute...detičky toho narozpravaju :D :D :D

@ivussa24 tak keď bude chlapček, predáte..!? 😀 ona sa zmieri so súrodencom. 🙂 my máme doma dve baby a chceli sme chlapca, momentálne je nám úplne jedno, len aby bolo zdravé. včera mi dr. oznámil, že nevidí akciu srdiečka..čakáme do budúcej stredy a ak nebude biť, musím na kyretáž. :(
@36evina36 ďakujem.týždeň sa mi asi ešte nikdy nezdal byť taký dlhý.. :( snažím sa na to nemyslieť, ale to je veľmi ťažko. veď asi Ti nemusím hovoriť..