icon

Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

bonovka
11. máj 2017

@ivussa24 tak keď bude chlapček, predáte..!? 😀 ona sa zmieri so súrodencom. 🙂 my máme doma dve baby a chceli sme chlapca, momentálne je nám úplne jedno, len aby bolo zdravé. včera mi dr. oznámil, že nevidí akciu srdiečka..čakáme do budúcej stredy a ak nebude biť, musím na kyretáž. :(
@36evina36 ďakujem.týždeň sa mi asi ešte nikdy nezdal byť taký dlhý.. :( snažím sa na to nemyslieť, ale to je veľmi ťažko. veď asi Ti nemusím hovoriť..

36evina36
11. máj 2017

@bonovka to áno robila som hoci čo a nič iné som v hlave nemala , mňa poslal ženský na hematologiu že pre istotu tak pondelok som sa natlacila hneď na odbery a uvidim, čo dalej.

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 prečo práve na hematológiu??čo konkrétne idú vyšetrovať?

36evina36
11. máj 2017

@bonovka netuším asi či nemám vyššiu zrážanlivosť alebo čo tak asi aby som sa dockala šťastného konca. Išla by som aj upirom keby to pomohlo

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 verím Ti. aj niečo berieš? nejaké vitamíny pre tehu alebo niečo?

36evina36
11. máj 2017

@bonovka len kus listovú a to od decembra inak nič

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 ja som si minulý týždeň kúpila Gravit. odporučili mi ich v lekárni, vraj obsahujú všetko potrebné. neviem teda.. takú nanič náladu mám. :( Ty dnes nerobíš?

36evina36
11. máj 2017

@bonovka dnes voľno akurát čakám u zubarky a potom idem na nákup zajtra mám 12tku.

36evina36
11. máj 2017

@bonovka ja mám firemný benefit takže na vitamíny GS mám super ceny tak. Papám mamavit či ako sa to volá.

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 pekne. ja by som radšej tú 12-tku ako zubára.. 😀

36evina36
11. máj 2017

@bonovka aj ja ale tak som tu každé dva týždne a už len dva zuby tak to dám však som tu tento rok nechala už cez 300€

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 jaj tak..no len pekne papaj, nech pomôžu. 🙂 kedy ideš na kontrolu?nechcel Ťa gyn. vypísať na PN?

36evina36
11. máj 2017

@bonovka nie len povedal že keď ma to v práci nebude baviť mám povedať 😀

36evina36
11. máj 2017

@bonovka som mu hovorila že sa bojím že je to divné keď každé ráno nezvracam a že aj kávu viem ešte vypiť a tak som mala pochybnosti či je všetko ok. Tak sa smial že to je vždy iné a že mám byť rada

36evina36
11. máj 2017

@bonovka budúci týžden na odbery a 7.6 poradňa

ivussa24
11. máj 2017

@bonovka držím silno palce, aby tak lekár uvidel biť srdiečko..To čakanie vtedy je najdlhsie ja som nevedela 2 hodiny počkat... a aj tak toho moc neviem... Test hcg bol vraj pozitívny , ale sestricka povedala ze to vyzera na velmi včasnu graviditu, preto tam nie su take vysoke hodnoty ale vraj pozitívny je..... Mam ist k lekarovi na sono 15.5 , tak som zvedava....dufam , ze uz bude lepšie viditeľne .... prakticky ked vysiel test pozitívny, na sone videl doki zmeny aj ked len velmi skore, hcg v krvi pozitívne aj ked len je to vraj velmi zavčasu.... malo dufam sa potvrdí tehu 🙂 uz sa s mm tešíme ...

bonovka
11. máj 2017

@ivussa24 malej ste ešte nepovedali, či? 🙂 držím aj ja palce, aby to bolo všetko okay.
@36evina36 keď Ťa to nebude baviť? 😀 inak som si myslela, že Ťa automaticky šupne na rizikové..

36evina36
11. máj 2017

@bonovka pozná ma vie že by som sa doma zblaznila, potrebujem ľudí okolo seba, a doma by som len rozmýšľala či je všetko ok

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 llen dávaj na seba pozor a veľmi to nepreháňaj..ozaj..ako si to doriešila s tými výpoveďami?

ivussa24
11. máj 2017

@bonovka ešte zatial nie....lebo naša malinka je take taradielko.....ked to povieme jej tak ona to povie kazdemu 🙂 ...

36evina36
11. máj 2017

@bonovka výpovede som oznsmila, reakcia presne ako som čakala jedna úplne v pohode druhá robila scenyjak malé decko ja chápem šok sklamanie ale hneď na každého útočiť okolo a schytala som hneď že však ja aj tak decko nedonsila tak som rada že tam bola aj moja nadriadena a umlcala ju tá lebo som mala chuť jej jednu uvaliť ale už je kľud, aspoň zatiaľ a ja sa v práci netrham striedavo v kancli a na predajni ,nezdvíham nič a ani sa nedám vytočiť

36evina36
11. máj 2017

@ivussa24 u nás tiež okrem muža vie len svargina moja zlatá a muzová kolegyňa včera im išiel kolega na dôchodok tak chlastali a je ukecany 😀

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 akože, to čo za p--u???no ja by som jej asi natiahla, keby tam hneď aj desať nadriadených stálo.nech sa dievča spamätá!a hlavne, čo to má spoločné s prácou??!!fuuuuu, no tá by s kompletným chrupom odtiaľ neodkráčala!!

@ivussa24 ale nieee, to 5-ročné deti nezvyknuuuú. 😀 ja mám staršie a tiež vykvákajú všetko a hocikomu. 😀

36evina36
11. máj 2017

@bonovka preklep tam mám povedala že nedonosim, ale asi zabudla že 8 mesiacov ležala v Blave aby mala tú svoju jedinú dcerenku co ma ,lebo mala obličky zle hneď po porode ju operovali aby prežila. Ale serem ja na primitívnych ľudí

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 a ona vie, že si tehu?? ja by som jej asi fakt ublížila!!to je už aké svinstvo, škodoradosť, zlomyseľnosť??to už fakt je celá táto spoločnosť taká chorá??

ivussa24
11. máj 2017

@36evina36 ako to bolo od nej riadne svinstvo ......dufam, ze jej ta kolegyna riadne naložila.... aj tak si myslím,ze všetko zle sa vzdy vrati....a teda aj jej....... ale ze toto povedala tak je riadna chudera...... a presne ako písala @bonovka neviem či by som sa aj ja udržala.....

nasa mala naposledy aj u nas v obchode ked som bola PN , tak sme prišli a rozpravala sa tam s dakou pani a uz som len počula.... maminka a ty si choručka , však s tebou len po doktoroch behame..... preto to este radsej nehovoríme, len sa zatial potajomky tesime a dufame ze v pondelok sa tehu potvrdí .... bola by som najštastnejsia 🙂

ivussa24
11. máj 2017

@bonovka
mam 5 a pol 🙂 to bol môj narodeninový darcek ( presne tyzden pred 22 narodeninami v novembri ) ona 8-meho a ja 15-nasteho 🙂

ivussa24
11. máj 2017

nie mam ....ale mala Ivka ma 5 a pol 🙂 škriatok sa mi tam vludil 🙂

bonovka
11. máj 2017

@ivussa24 neboj, potvrdí. 🙂 hej, drobci veľmi vedia povedať..a ešte tak pekne po svojom, že veľakrát situáciu celkom slušne okorenia.. 😀 mne raz volala triedna mojej staršej, že prečo posielam malú do školy so všami..pozerám, že prosím?? :-O ja som malej deň predtým pozerala vlásky, lebo v škole mali oznam, že majú vši..a malá napochodovala do triedy ráno s tým, že maminka jej pozerala vlasy, lebo má vši.. 😀

ivussa24
11. máj 2017

coze ???? :D to musel byť zo začiatku riadny šok, to sú tí malí vymýselníci 🙂 no maličká si tú pravdu "riadne okorenila" 🙂 ale učitelky by tam uz mali byt na niečo take zvyknute...detičky toho narozpravaju :D :D :D