Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
@bonovka ja som mala kedysi s Ivkinou učitelkou v školke ale to bola nepríjemnosť.... vyletela na mna ako si to dovolím prísť z roboty do škôlky o pol piatej ( pritom to je normalny cas, dokedy je skôlka otvorena) a ze ona tam kôli mne nebude čakat..... tak som jej už vynadala nech sa stará do svojich povinností radsej , lebo to, že mi mala dostala jeden den upal a druhy ked sa schladilo nevedela sa jej spytat kde ma bundu ( a to jej ju tam dake decko zobralo, vraj to je jeho :( a malej bola zima ) tak som jej už vynadala , že či nevie čitať, že moje dieťa ma svoje oblečenie podpísane....tak to bolo ok....odvtedy sa už radsej ani neozvala len falošne usmievala.....
@bonovka tam je praveže dobrá riaditeľka, aj mala ju ma rada , radsej ako učitelky....ale teda vtedy som ju ani ja nešetrila....odvtedy (musím si zaklopat :D) ale klud... teraz akurat riešime či dame malu do škôlky aj cez tie tri tyzdne v juli ,,,,ale asi ano....keby niečo aj k doki si v pohode zbehnem a zas ked budem doma , tak nepojde - bude mať prazdniny :D
@ivussa24 jasné, treba si ju užiť. 🙂 aj tak to bolo najkrajšie obdobie, bezstarostné.keď už príde škola a učenie, tak je to o inom..hlavne u nás, kde jedna má problémy s učením a druhá má svoje extrémne pomalé pracovné tempo, aj keď je veľmi šikovná..proste má na háku. 😀 len potom to vyzerá tak, že cez týždeň ani nemáme voľný čas. :(
@bonovka toho obdobia ked mala nastúpi do skoly som sa obavala.....ak by ale vsetko dopadlo dobre , tak to by som mala byt s mimčom doma 🙂 tak by som sa jej mohla viac venovat....a ona by sa konečne nesťažovala ze je jedinačik, nema sa s kym hrat..... jej by to len prospelo....lebo uz s mm sme si všimli...ze to nie je dobre ked je ako jedinacik ...
60€ som nechala u zubarky ja 40 muž dnes a nákup v Lidli asi vyhlasim krach 😀
@sandra151 ja som si tento cyklus robila dokonca 3 testy a ten posledny clear blue mi ukazal + ( a to som si ho robila v to ráno ako sa šla k doki....lebo mi stale nechodili, dva predchadzajuce testy negatívne, tak som si myslela či nemam nejaký zdravotný problém - cystu alebo čo... a v to rano bol pozitívny, ... Ja len tolko ze aj test sa môže niekedy mýlit.... 🙂
@bevab ja som asi 4 dní po ovulke začala jesť tovaroch ktorý inak nejem a to po kyblikoch tak som neak od začiatku dúfala že to bude tento dôvod. A teraz už ho zas nemusím😁ale napr čokoládu by som mohla nonstop alebo lupacky plnené pudingom 😁. Zajtra by som mala niečo zdravšie aby som nemala pondelok na tej hamatologii cukor až nebesiach ak to budú pozerať

@ivussa24 smejem sa na tom teraz, je to už nejaký ten piatoček.. 🙂) ale vtedy pekná hanba, Ti poviem.. 🙂) no a zvyknuté by mali byť, tá konkrétna učiteľka bola veľmi v pohode a zlatá..ale na niektoré, ktoré učia teraz moju mladšiu, mám veľmi ťažké srdce.. :-P