icon

Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

bonovka
11. máj 2017

@ivussa24 smejem sa na tom teraz, je to už nejaký ten piatoček.. 🙂) ale vtedy pekná hanba, Ti poviem.. 🙂) no a zvyknuté by mali byť, tá konkrétna učiteľka bola veľmi v pohode a zlatá..ale na niektoré, ktoré učia teraz moju mladšiu, mám veľmi ťažké srdce.. :-P

36evina36
11. máj 2017

@bonovka nevie ešte som v práci nehovorila a zatiaľ sa ani nechystám

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 áno, viem, zato ma to prekvapilo..no musela to byť riadna trúba..

36evina36
11. máj 2017

@bonovka je taká divná ,ale ako vraví klasik: Boh nadelil každému podľa sveho uváženy. Svoje tehotenstvo nahlasim nadriadeným , podriadených je do toho nič

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 veľmi dobre. ;)

ivussa24
11. máj 2017

@bonovka ja som mala kedysi s Ivkinou učitelkou v školke ale to bola nepríjemnosť.... vyletela na mna ako si to dovolím prísť z roboty do škôlky o pol piatej ( pritom to je normalny cas, dokedy je skôlka otvorena) a ze ona tam kôli mne nebude čakat..... tak som jej už vynadala nech sa stará do svojich povinností radsej , lebo to, že mi mala dostala jeden den upal a druhy ked sa schladilo nevedela sa jej spytat kde ma bundu ( a to jej ju tam dake decko zobralo, vraj to je jeho :( a malej bola zima ) tak som jej už vynadala , že či nevie čitať, že moje dieťa ma svoje oblečenie podpísane....tak to bolo ok....odvtedy sa už radsej ani neozvala len falošne usmievala.....

bonovka
11. máj 2017

@ivussa24 tak tú prvú situáciu poznám, ale s riaditeľkou.ja som to riešila radikálnejšie, lebo mne povedala také veci, že som mala dosť..malú som odtiaľ vzala a prehlásila som ju do inej škôlky.

ivussa24
11. máj 2017

@bonovka tam je praveže dobrá riaditeľka, aj mala ju ma rada , radsej ako učitelky....ale teda vtedy som ju ani ja nešetrila....odvtedy (musím si zaklopat :D) ale klud... teraz akurat riešime či dame malu do škôlky aj cez tie tri tyzdne v juli ,,,,ale asi ano....keby niečo aj k doki si v pohode zbehnem a zas ked budem doma , tak nepojde - bude mať prazdniny :D

bonovka
11. máj 2017

@ivussa24 jasné, treba si ju užiť. 🙂 aj tak to bolo najkrajšie obdobie, bezstarostné.keď už príde škola a učenie, tak je to o inom..hlavne u nás, kde jedna má problémy s učením a druhá má svoje extrémne pomalé pracovné tempo, aj keď je veľmi šikovná..proste má na háku. 😀 len potom to vyzerá tak, že cez týždeň ani nemáme voľný čas. :(

ivussa24
11. máj 2017

@bonovka toho obdobia ked mala nastúpi do skoly som sa obavala.....ak by ale vsetko dopadlo dobre , tak to by som mala byt s mimčom doma 🙂 tak by som sa jej mohla viac venovat....a ona by sa konečne nesťažovala ze je jedinačik, nema sa s kym hrat..... jej by to len prospelo....lebo uz s mm sme si všimli...ze to nie je dobre ked je ako jedinacik ...

bonovka
11. máj 2017

@ivussa24 dopadne to dobre, neboj. ;)

ivussa24
11. máj 2017

@bonovka dakujem moc za podporu 🙂 😉

bonovka
11. máj 2017

@ivussa24 nemáš za čo. 🙂 netreba sa stresovať, kým nie je dôvod. ;)

36evina36
11. máj 2017

60€ som nechala u zubarky ja 40 muž dnes a nákup v Lidli asi vyhlasim krach 😀

bonovka
11. máj 2017

@36evina36 osobný bankrot? 🙂) to je vraj dnes "in". 😀

sandra151
Autor odpoveď zmazal
babls5
13. máj 2017

@sandra151 mne meskalo 5dni a ties testy biele a nakoniec som dostala ...

sandra151
Autor odpoveď zmazal
36evina36
13. máj 2017

@bonovka ako sa máš

ivussa24
13. máj 2017

@sandra151 ja som si tento cyklus robila dokonca 3 testy a ten posledny clear blue mi ukazal + ( a to som si ho robila v to ráno ako sa šla k doki....lebo mi stale nechodili, dva predchadzajuce testy negatívne, tak som si myslela či nemam nejaký zdravotný problém - cystu alebo čo... a v to rano bol pozitívny, ... Ja len tolko ze aj test sa môže niekedy mýlit.... 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
ivussa24
13. máj 2017

@sandra151 neboj dalši mesiac víde 🙂 treba pozitívne myslieť

bevab
13. máj 2017

@bonovka
@36evina36 baby ako mate ? 🙂

36evina36
13. máj 2017

@bevab zatiaľ dobre až mi je to divné 😀,žiadne nevoľnosti tak si to však vychutnávam

bevab
13. máj 2017

@36evina36 tak to je super. Tesim sa pre teba. U mna je po ovu a citim sa naozaj cudne. Tak dufam, ze to vydrzi a nie je to len psychika.Drzim palce.

36evina36
13. máj 2017

@bevab ja som asi 4 dní po ovulke začala jesť tovaroch ktorý inak nejem a to po kyblikoch tak som neak od začiatku dúfala že to bude tento dôvod. A teraz už ho zas nemusím😁ale napr čokoládu by som mohla nonstop alebo lupacky plnené pudingom 😁. Zajtra by som mala niečo zdravšie aby som nemala pondelok na tej hamatologii cukor až nebesiach ak to budú pozerať

bonovka
14. máj 2017

@36evina36
@bevab no baby,bolo uz aj lepsie..lezim na rizikovom.vcera migrena taka,ze do kolien,zvracala som vyse 20krat a to som cely den od rana absolutne nic nejedla..ale mimo vyzera byt ok,no jednoznacne sa dr. vyjadrit nevedela,lebo je este velmi male.

bonovka
14. máj 2017

@bevab
@36evina36 mimi,nie mimo 🙂

36evina36
14. máj 2017

@bonovka dúfam že ležíš doma , a hlavne že je ok mimco, však teraz by sme asi všetky spravili aj nemožné aby sme boli v poriadku

bevab
14. máj 2017

@36evina36 nech ti chuti. Mna dnes od rana slabo boli spodna cast brucha. Nechcem si vsak nic namyslat. Som len 3dpo a to urcite bude z niecoho ineho. Drzim palce nech ti to zajtra dobre dopadne.😉