Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
Ahojte snazilky 🙂 aj ja som jedna z vas 🙂 s priatelom sme sa teraz zacali snazit o prve dietatko uz aj som si myslela ze som v tom kedze mi 5dni meskala mrcha ale nakoniec prisla...takze sa snazime dalej kupila som si tabletky kys. listova a rozmyslam aj o kupe cajiku alchemilkovym 🙂 tak prajem vela stastia aj vam 🙂
Baby držte palce ráno som začala krvácať tak letí k doktorovi,
babls5 baby obdivujem vás toto Vyplnanie by som nedala ja otehotnela oba razy na prvý pokus, takže ja som natom horšie a viac v strese teraz
No čo dievčence ako ste na tom, mňa chytili nevoľnosti takže si užívam. Ale pri tomto špineni aspoň viem že je to ok keď ma ráno napína
@bevab
@bonovka baby keď to nevzdávam ja vy jednoducho nemáte nárok, keď som utorok začala špiniť, krvy by ste sa mi nedorezali. A ešte ten stres výsledky z hematologie budú za mesiac tak. Už len dúfať že budeme v poriadku. Mám problém keď som tu doma sama vtedy neviem vypat myšlienky ale medzi ľuďmi mi je fajn.

@bevab tak zajtra len cucnu krv som zvedavá kedy budu výsledky , neostáva mi nic ine len čakať, som zvedavá čo sa zajtra dozviem