Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
Baby, som dnes 7 dpo a objavilo sa u mna dost priesvitneho hlienu. Je to normalne ? Myslim vacsie mnozstvo.
😝😂
@bonovka ja som mala bolesti ... tak som mu to povedala...a pytal sa tiez či pri nasej malej som ho uzivala....a ja ze ano ( to som este chodila k inemu lek) a potom sa ma opytal či teraz som doma, resp. na PN... tak som prikývla ze od obvodnej.... a ty sa mas ako? dlho som Ta tu nevidela....
Dnes som cely deň prezrala , a večer idem venčiť psa a suseda mi pod vchodom napchala ešte mafiny 😀. Som zvedavá koľko priberám naposledy to boli do 23tt len dve kg a teraz furt niečo žujem
@bevab ja som tiez byvala vyhadzana cez ms a teraz som tiez..a migrena mi vzdy ohlasovala prichod ms a mala som ju aj v aprili,ale ms neprisla.. ;)
@36evina36 citim sa lepsie,ale striedavo.jeden den relativne ok,druhy boli hlava,v ine dni zas doobeda ok a poobede zle,alebo naopak..nie so fit.hlavne mam nieco o zaludkom,odkedy som tolko zvracala,nemozem hocico zjest a mam ho citlivy,bolestivy.
@ivussa24 rano idem na krv a k mudr.na ultrazvuk,dozvieme sa,co a ako..drzte palce,baby,prosim.

@bevab musela som nebolo na výber