Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
Niesme dnes mi spravili kyretaz srdiečko sa neozvalo
@36evina36 Jaj bože :( to mi je strašne ľúto :(
@diduska777 aj mne ale pomoc si neviem , musím len vydržať
@36evina36 prajem ti vela sily, aby si to zvládla a vydržala
@36evina36
Ahoj...
Mrzí ma čo sa ti stalo.ja som si tým prešla pred 3tyz. V 9tt MA a následne kyret. Fyzicky som bola veľmi rýchlo ok. Ja mám presne opačný problém ako väčšina žien v tejto skupine, netrpezlivo čakám a neviem sa už dočkať kedy dostanem MS. Všetkým tehotným prajem bezproblémové tehotenstvo a vlastne aj snažilkam skoré bezproblémové tehu s úspešným koncom 🙂
@36evina36
Po kyrete som krvacala veľmi krátko. Doslova len pár hodín,ešte v ten deň večer to prestalo. Ale na 4. a 5.den v práci som mala slabšie krvácanie (dosť som sa namáhala)... Lekár mi doporučil počkať 6mes.,aby sa znížilo riziko ďalšieho potratu.... No uvidíme. čakám na výsledky z hematologie,potom pôjdem na kontrolu. No ak budem mať 3MS za sebou,tak to možno skúsime. Neverím,sme sa to podarí na 1x, takže kým sa zadarí,možno fakt ubehne aj 6mes... Ale zatiaľ očakávam a teším sa na MS ako nikdy predtým 🙂
Vy sa kedy plánujete snažiť?
@36evina36
Tak to mi je ľúto,že si to musela zažiť už 2x... Určite je to rozdiel, či je to v začiatkoch či vo vyššom štádiu. Ja som hneď na druhý deň po zákroku bola u svojho lekára a vravela som mu, že som krvácala len pár hodín.spravil mi ultrazvuk a vravel,že je to ok, a predpísal mi ATB,aby sme predišli zápalu.
Kedy sa ti po prvom kyrete obnovil cyklus?
@36evina36 och moja ja som sa tak tesila, ked sa vam znova zadarilo... a teraz toto :( drzsim palce nech sa rychlo zregenerujes... a dufam, ze ta poslu na nejake vysetrenia, preco sa to stalo... ja som dostala uz stvrtu mrchu po kyrete... nejak sa nam nedari... no nic.. trpezlivost vraj ruze prinasa.,..
Baby kde ste čo nové , vyzerá to tu že ste pomreli 😀
Tak sa dnes hlásim po kontrole, vsetko bolo v poriadku, drobček narástol, srdiečko bilo 🙂 dostala som knižku ale zase som bez foto :( nevedel ho pan doktor ani poriadne pomerat, tak sa vrtelo 🙂 dnes som 8+4 a najbližšia konzola o mesiac. Vtedy budu aj odbery aj další utz. Uz sa tesim 🙂
@diduska777 tak to som rada
@36evina36 dakujem 🙂
Ahojte,aj ja dnes po poradni a zatial babo vyzera byt ok,kyvalo nam na utz. 😀 mame 3,5cm,rucky,nozky,mozog aj srdiecko vyzeraju byt v poriadku.bud.tyzden idem na odber,davame si robit trizomy..

@36evina36 to ma strašne mrzí :( dufam, ze kontrolné sono dopadlo dobre a ze ste v poriadku.