Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
@36evina36 ahoj,Evi.neviem,aky je to pocit,ale ked sa do toho vcitim,rozumiem Ti.reci o strese a o tom,ze Ti neprospeje,si necham pre seba,lebo to vies..no kazdopadne..ked budes tehu,uz mas vacsiu nadej,kedze mas uz aspon urcenu liecbu,co predtym absentovala.je tazko hovorit,co bude,ale injekcie mas pre nieco brat..a mozno by bolo dobre zostat doma,ja viem,ze si workoholik a potrebujes ludi,kontakt atd.,no mozno je cas to obetovat pre dobro veci.. ;) ja verim,ze lekari vedia,co robia a ze ta liecba bude uspesna natolko,ze jej vysledkom bude maly,uplakany batoztek a stastni rodicia.. 👶
@bonovka vieš že už ma ani ta práca nebaví jak ma prehodili na 12tky mam pocit že nič nestihám len sa s kolegynu na opačnej zmene dohadujem ta ma pocit že robí len a len ona všetko tak som sa zatala že doma sa práce nechytím a napísala som jej na dve strany odkaz tak som zvedavá čo bude lebo každé ráno pri výmene zmien sa akurát naserem a to fakt nebude dobré
@36evina36 ony chcu mini maltezaka,lebo starsej som takeho kupila na 10.narodeniny a veterinar nam ho o tyzden utratil.. :( len terax uz starsia privela papuluje a mladsia si od nej berie priklad,tak kym sa neuvedomia,odmietam im v tom vyhoviet..takze tak skoro asi psika mat nebudu.. :-P
@36evina36 jasne,ze viem. 🙂
vetros povedal,ze chovatelia museli vediet,ze predavaju choreho psika.nemal zrastenu fontanelu,mal otvorenu hlavicku a poskodeny cns.zo dna na den prestal chodit,o hodinu sa uz ani nepostavil,nejedol,nepil,vyspinil sa pod seba..isli sme k dr.a povedal,ze s takou diagnozou ho bud moze liecit a tahat zo mna peniaze,ale ze on si nepamata za roky svojej praxe uspesny pripad,alebo ho moze uspat..vraj zvlast tieto mini psiky su na to velmi nachylne.. 😔
@36evina36 mojee,tak uz len pockat,kym skonci..ale hlavne s kludom,upokoj mysel..viem..lahko sa mi hovori.a nezavidim Ti situaciu vobec,ale stres to moze cele len zhorsit a skomplikovat.tazko sa mi hladaju slova,ktore by Ta povzbudili,ale jedno Ti poviem-si strasne silna zenska,ja by som uz bola psychicky uplne na dne a vzdala by som ten boj uz davno.mas moj obdiv!!
@bonovka celý môj život je boj a nikdy som nič nevzdala-nemam to v povahe (od decka som to mala ťažké) sem tam sa naserem alebo vyplačem, za oných čias som chodila do posilky búchať činkami keď som bolo nasrana. Teraz mam doma antistresovu gulicku a odo dne sa nerozculujem. Viem ze to bude boj ale nevzdám sa ešte nie
Tak vieš čo by som pre ňu nespravila
😀 však mám len ju

@bonovka ahoj musím sa niekde vykecať tak idem otravovať teba, začínam chytať paniku čím bližšie k tretiemu cyklu tým väčšia panika že či sa to do tretice podari. Objednala som si vitamíny a kopu tehot. testov keď mám hneď pri prvej čiarke utekať pre injekcie, priniesol to teraz kurier a sedím nad tým a panika ma chytila