icon

Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

36evina36
13. sep 2017

@bonovka ahoj musím sa niekde vykecať tak idem otravovať teba, začínam chytať paniku čím bližšie k tretiemu cyklu tým väčšia panika že či sa to do tretice podari. Objednala som si vitamíny a kopu tehot. testov keď mám hneď pri prvej čiarke utekať pre injekcie, priniesol to teraz kurier a sedím nad tým a panika ma chytila

bonovka
13. sep 2017

@36evina36 ahoj,Evi.neviem,aky je to pocit,ale ked sa do toho vcitim,rozumiem Ti.reci o strese a o tom,ze Ti neprospeje,si necham pre seba,lebo to vies..no kazdopadne..ked budes tehu,uz mas vacsiu nadej,kedze mas uz aspon urcenu liecbu,co predtym absentovala.je tazko hovorit,co bude,ale injekcie mas pre nieco brat..a mozno by bolo dobre zostat doma,ja viem,ze si workoholik a potrebujes ludi,kontakt atd.,no mozno je cas to obetovat pre dobro veci.. ;) ja verim,ze lekari vedia,co robia a ze ta liecba bude uspesna natolko,ze jej vysledkom bude maly,uplakany batoztek a stastni rodicia.. 👶

36evina36
13. sep 2017

@bonovka vieš že už ma ani ta práca nebaví jak ma prehodili na 12tky mam pocit že nič nestihám len sa s kolegynu na opačnej zmene dohadujem ta ma pocit že robí len a len ona všetko tak som sa zatala že doma sa práce nechytím a napísala som jej na dve strany odkaz tak som zvedavá čo bude lebo každé ráno pri výmene zmien sa akurát naserem a to fakt nebude dobré

bonovka
13. sep 2017

@36evina36 jednak z tohto hladiska,ze nasierat sa Ti fakt netreba a dvojak si myslim,ze po predoslych skusenostiach by bolo mozno fajn si pocas tehu dopriat oddych..

36evina36
13. sep 2017

@bonovka normalne ma dnes depku

bonovka
13. sep 2017

@36evina36 nemaj.nevzdavaj to vopred. :-*

36evina36
13. sep 2017

@bonovka nevzdam len sem tam to na mna padne este že mam doma tu antitrsovu gulku

36evina36
13. sep 2017
bonovka
13. sep 2017

@36evina36 aj.moje baby taku chcu. 🙂) len to by najprv museli posluchat.. :-P

36evina36
13. sep 2017

@bonovka je to križeny maltezák a je to taky maznák a strašne ma rada deti

bonovka
13. sep 2017

@36evina36 ony chcu mini maltezaka,lebo starsej som takeho kupila na 10.narodeniny a veterinar nam ho o tyzden utratil.. :( len terax uz starsia privela papuluje a mladsia si od nej berie priklad,tak kym sa neuvedomia,odmietam im v tom vyhoviet..takze tak skoro asi psika mat nebudu.. :-P

36evina36
13. sep 2017

@bonovka tak to musíš už ty vedieť a co sa stalo tomu co ste mali

bonovka
13. sep 2017

@36evina36 jasne,ze viem. 🙂
vetros povedal,ze chovatelia museli vediet,ze predavaju choreho psika.nemal zrastenu fontanelu,mal otvorenu hlavicku a poskodeny cns.zo dna na den prestal chodit,o hodinu sa uz ani nepostavil,nejedol,nepil,vyspinil sa pod seba..isli sme k dr.a povedal,ze s takou diagnozou ho bud moze liecit a tahat zo mna peniaze,ale ze on si nepamata za roky svojej praxe uspesny pripad,alebo ho moze uspat..vraj zvlast tieto mini psiky su na to velmi nachylne.. 😔

36evina36
13. sep 2017

@bonovka tak počkaj cca dva roky a možno aj z našej budú šteniatka ale nie mini 😉

bonovka
13. sep 2017

@36evina36 uvidime,ako bude,co bude a ci vobec bude.. 🙂

36evina36
16. sep 2017

@bonovka a je to tu tretia mrcha dorazila o tri dni skôr ako mala takže už sa to blizi

bonovka
16. sep 2017

@36evina36 mojee,tak uz len pockat,kym skonci..ale hlavne s kludom,upokoj mysel..viem..lahko sa mi hovori.a nezavidim Ti situaciu vobec,ale stres to moze cele len zhorsit a skomplikovat.tazko sa mi hladaju slova,ktore by Ta povzbudili,ale jedno Ti poviem-si strasne silna zenska,ja by som uz bola psychicky uplne na dne a vzdala by som ten boj uz davno.mas moj obdiv!!

36evina36
16. sep 2017

@bonovka celý môj život je boj a nikdy som nič nevzdala-nemam to v povahe (od decka som to mala ťažké) sem tam sa naserem alebo vyplačem, za oných čias som chodila do posilky búchať činkami keď som bolo nasrana. Teraz mam doma antistresovu gulicku a odo dne sa nerozculujem. Viem ze to bude boj ale nevzdám sa ešte nie

bonovka
17. sep 2017

@36evina36 ani sa nesmies,hlavne,ked vies,ze to ma zmysel a vies,za cim ides,co je Tvojim cielom.silno drzim palce. 🙂

36evina36
17. sep 2017

@bonovka kde je tretia však tento mesiac dávame spolu

bonovka
17. sep 2017

@36evina36 neviem. 🙂

36evina36
19. sep 2017

@bonovka no hádaj co robím cez voľno
😉idem s kolegami s pol Slovenska do ba na akciu do vydavateľstva celá ja 😀

bonovka
19. sep 2017

@36evina36 prva podozriva vec je,ze mas volno..!? 😀

36evina36
19. sep 2017

@bonovka no však toto

bonovka
19. sep 2017

@36evina36 coze sa udialo,ze nerobis? 🙂

36evina36
19. sep 2017

@bonovka však krátky dlhý týždeň a tento len stredu robím lebo mame robím u mňa oslavu 60 tky

bonovka
19. sep 2017

@36evina36 jaj takto. 🙂 no tak si si vymyslela zabavku, tak ci tak oddychovat nebudes. 🙂)

36evina36
19. sep 2017

Tak vieš čo by som pre ňu nespravila
😀 však mám len ju

bonovka
19. sep 2017

@36evina36 velmi spravne. 🙂

36evina36
19. sep 2017

@bonovka ale je fajne teraz čakám šoféra a ležím v práci v kancli na vedení