Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
😀podobne
😢v pohode. Budeme skusat dlasi mesiac. Aj tak som vedela, ze sme neskusali dost intenzivne :(
Ahojte, mozem sa k vam pridať? @bevab môžeme spolu čakať 🙂 ja som minuly mesiac mala nádej a potom tiez prisla mrcha hnusná a druha čiapočka sa vytratila :( dnes som 14 DC mala by byt ovulka ale teplota este nic moc a doktor povedal ze vajka su maličké :(
@diduska777 jasne urcite sa pridaj. Ja som dnes 1dc takze este smutim, ze mi to zasa nevyslo :(. nevadi novy cyklus nova sanca. Tento cyklus mi ovulka vychadzala cez sviatky a museli sme na navstevy a vtedy sa nedalo snazit takze som vedela, ze sanca je malicka, ze sa podarilo :(. Drzim palce nech sa ti zadari 🙂
@bonovka noo tak to je pravda. Aj ked ako som povedala u mna vraj hra rolu vek. A este mam male myomy na maternici. Aj ked to by az tak nemalo vplyvat...Ostatne neviem. 5.5 mam termin u novej gyndy tak snad sa dozviem nieco co este neviem. teraz po ms sa do snazenia dufam, oprieme viac. Zacnem dnes pekne pit alchemilku. Posledny cyklus som to tiez flakala. Mozno aj ta pomoze. Tebe vsak drzim palce nech si tehu.

@36evina36 moje zlaté..