Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
@diduska777 no u mna uz myslim len na novy cyklus. Snad sa budeme vediet snazit viac. prajem nam vrsetkym nech sa nam splni co si zelame 🙏
Ja si kazdy vecer predstavujem ako uvidim tie dve čiapočky 🙂 teraz sice len na ovu testoch ale snáď za chvilu aj na tehu 🙂 aj skúšate rôzne "pomocky"? Ako napr. grep, alchemilku, ananás? Ja som tento cyklus pila pravidelne aj grepovu stavu aj alchemilku som začala pit koncom ms ale neviem ci mi to neposunula.
@bonovka tak akurat neviem ako by som mala zmenit zmyslanie...ak sa niekto snazi o mimi tak proste to v tej hlave je a neda sa to zmenit. je Pravda, ze sa snazime 4 mesiace a toto bude 5ty. Viem, ze nie vela, ale pri mojom veku 🙂 nemam roky,aby som to skusala. Nevadi. Moj muz je pozitivny a veri, ze sa to podari 🙂
@diduska777 neskúšam nič. 🙂) zatiaľ tomu nechávam voľný priebeh..
@bevab jasné, že sa podarí a už prestaň s tým vekom, starká.. 😀
@diduska777 jasne vsetko bolo alchemilka, grepy, ananas vsetko. Aj ked tu alchemilku som zacala zhruba v polovicke ms a nie 2krat denne, ale vacsinou len raz. Inac nic ine som ja nebrala.
😀
@bevab ja stale dufam ze sa to podarí 🙂 Jasne ze clovek na to mysli a robi vsetko pre to aby to vyšlo 🙂 myslela som to skor tak, ze to treba brat v tom pozitívnom a veriť 🙂
@diduska777 ved vsetci dufame, ale ja sa opieram aj o fakty 🙂
Ja som tomu tiez nechávala voľný priebeh ale tento mesiac som sa chcela "poistiť" 😂
@bevab kolko mas rokov ked smiem vedieť? Ja 32, 1 tehu presne 8 rokov dozadu..
@diduska777 mam 41 rokov a mam 8 rocnu dceru, ktora sa podarila na prvy sup 🙂
Baby mam 36 deti este nemam ale jedine coi nechyba napriek ranam osudu je optimizmus a viera
😉nevyzeram na moj vek aj ked mam niekolko kil navyse :(
Preco ja nemozem mat klud aspon teraz minuly rok bol strasny stres okolo mojej baby (dom stahovanie vydedovanie, hadky o prachy ) a v den pohrebu mi doslo ze kramy nemam tak som spravila test a bol pozitivny , teraz reku klud skusime a dnes v praci zas panika mam prepustit 2 ludi vsak toto mi robia naschval
@36evina36 hlavne pokoj, nestresuj sa tým!!!viem, že sa mi to povie ľahko, ale ber to ako pracovný pokyn a bodka.proste musíš, tak musíš, vyznie to teraz strašne hnusne, ale dobre, že to nie si Ty, kto je prepustený..hľadaj pozitíva, nerieš negatívne..ak máš s tými ľuďmi dobrý vzťah, vysvetli im to ľudsky, ak nie, odosobni sa. ani Teba by nikto nešetril, keby malo k tomu dojsť a každý by bol rád, že sa to netýka jeho..
no tak takto to asi nebudeeeee. 😀

@bonovka
@bevab dakujem pekne za prijatie do partie 🙂 ja dufam ze tento mesiac este nie je uplne stratený... a ked nie tak novy mesiac nova nádej 🙂 len je to tazke to sklamanie :( ja si myslim ze je to stresom, podla mna je to vsetko v hlave...