icon

Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

diduska777
26. apr 2017

@bonovka
@bevab dakujem pekne za prijatie do partie 🙂 ja dufam ze tento mesiac este nie je uplne stratený... a ked nie tak novy mesiac nova nádej 🙂 len je to tazke to sklamanie :( ja si myslim ze je to stresom, podla mna je to vsetko v hlave...

bevab
26. apr 2017

@diduska777 no u mna uz myslim len na novy cyklus. Snad sa budeme vediet snazit viac. prajem nam vrsetkym nech sa nam splni co si zelame 🙏

bevab
26. apr 2017

@bonovka ja som vecny pesimista t.j. verim az ked vidim 🙂

bonovka
26. apr 2017

@bevab tak veru, ale inak zdieľam didin názor, tiež mám pocit, že veľmi veľa robí psychika, zmýšľanie, negativizmus..

bonovka
26. apr 2017

@bevab veď presne o tom hovorím. 🙂

diduska777
26. apr 2017

Ja si kazdy vecer predstavujem ako uvidim tie dve čiapočky 🙂 teraz sice len na ovu testoch ale snáď za chvilu aj na tehu 🙂 aj skúšate rôzne "pomocky"? Ako napr. grep, alchemilku, ananás? Ja som tento cyklus pila pravidelne aj grepovu stavu aj alchemilku som začala pit koncom ms ale neviem ci mi to neposunula.

bevab
26. apr 2017

@bonovka tak akurat neviem ako by som mala zmenit zmyslanie...ak sa niekto snazi o mimi tak proste to v tej hlave je a neda sa to zmenit. je Pravda, ze sa snazime 4 mesiace a toto bude 5ty. Viem, ze nie vela, ale pri mojom veku 🙂 nemam roky,aby som to skusala. Nevadi. Moj muz je pozitivny a veri, ze sa to podari 🙂

bonovka
26. apr 2017

@diduska777 neskúšam nič. 🙂) zatiaľ tomu nechávam voľný priebeh..
@bevab jasné, že sa podarí a už prestaň s tým vekom, starká.. 😀

bevab
26. apr 2017

@diduska777 jasne vsetko bolo alchemilka, grepy, ananas vsetko. Aj ked tu alchemilku som zacala zhruba v polovicke ms a nie 2krat denne, ale vacsinou len raz. Inac nic ine som ja nebrala.

bevab
26. apr 2017

😀

diduska777
26. apr 2017

@bevab ja stale dufam ze sa to podarí 🙂 Jasne ze clovek na to mysli a robi vsetko pre to aby to vyšlo 🙂 myslela som to skor tak, ze to treba brat v tom pozitívnom a veriť 🙂

bevab
26. apr 2017

@diduska777 ved vsetci dufame, ale ja sa opieram aj o fakty 🙂

diduska777
26. apr 2017

Ja som tomu tiez nechávala voľný priebeh ale tento mesiac som sa chcela "poistiť" 😂
@bevab kolko mas rokov ked smiem vedieť? Ja 32, 1 tehu presne 8 rokov dozadu..

bevab
26. apr 2017

@diduska777 mam 41 rokov a mam 8 rocnu dceru, ktora sa podarila na prvy sup 🙂

36evina36
26. apr 2017

Baby mam 36 deti este nemam ale jedine coi nechyba napriek ranam osudu je optimizmus a viera

babls5
26. apr 2017

@36evina36 ako citam uz cakate fazulku nech vas pan bozko opatruje

bonovka
26. apr 2017

@36evina36 správne!všetko bude O.K. možno nie hneď, ale bude.

diduska777
26. apr 2017

@bevab ja mam 7 ročnú dcérku 🙂 vekovo si podla mna este v pohode kedže to nie je prvé tehotenstvo 🙂
@36evina36 zdržím palčeky nech bábätko rastie 🙂 Ano vsetko bude Ok, treba veriť a nevzdávať sa 🙂

bevab
26. apr 2017

😉nevyzeram na moj vek aj ked mam niekolko kil navyse :(

36evina36
26. apr 2017

Preco ja nemozem mat klud aspon teraz minuly rok bol strasny stres okolo mojej baby (dom stahovanie vydedovanie, hadky o prachy ) a v den pohrebu mi doslo ze kramy nemam tak som spravila test a bol pozitivny , teraz reku klud skusime a dnes v praci zas panika mam prepustit 2 ludi vsak toto mi robia naschval

bonovka
26. apr 2017

@bevab najnovšie mám aj ja kilečká navrch, z mojich bežných 52 som sa za posledné mesiace vyžrala na 58. 😀 a nemôžem sa ani na tehotenstvo vyhovoriť.. 😀

bonovka
26. apr 2017

@36evina36 hlavne pokoj, nestresuj sa tým!!!viem, že sa mi to povie ľahko, ale ber to ako pracovný pokyn a bodka.proste musíš, tak musíš, vyznie to teraz strašne hnusne, ale dobre, že to nie si Ty, kto je prepustený..hľadaj pozitíva, nerieš negatívne..ak máš s tými ľuďmi dobrý vzťah, vysvetli im to ľudsky, ak nie, odosobni sa. ani Teba by nikto nešetril, keby malo k tomu dojsť a každý by bol rád, že sa to netýka jeho..

36evina36
26. apr 2017

@bonovka
@bevab tak ja pevne cely zivot , ale nikdy som to neak nebrala zle, som aka som komu sa nepaci nech na mna nepozera 🙂

bonovka
26. apr 2017

@36evina36 no ja som už sama zo seba nešťastná, ale momentálne to nejako neviem zmeniť.

sticker
36evina36
26. apr 2017

@bonovka
Som veduca mna hadam nemozu 🙂 kvoli znizovaniu stavu 🙂 , mam hysterku kolegynu no predstava ma uz zabija , tak hovorim manazerke nado mnou ale reku pridi aj ty ja tam sama nebudem vsak ma zezeru , robim s nimi 7 rokov je to tazke

bonovka
26. apr 2017

@36evina36 no tak to verím, ale sa proste nemôžeš týmto teraz zaťažovať natoľko, aby si tým ešte aj doma žila. ;)

36evina36
26. apr 2017

@bonovka vsak idem este len z prace a to su dni kedy pridem a doma zapinam homeofice, a od 1.7 mam ist na 12tky hlavu mam jak melon

bonovka
26. apr 2017

no tak takto to asi nebudeeeee. 😀

bonovka
26. apr 2017

@36evina36 to malo ísť Tebe. 🙂

36evina36
26. apr 2017

@bonovka chyba od 1.6. A ja dufam ze budem robit, neviem byt doma zatvorena. Musim byt medzi ludmi