Snažilky august 2016
Ahoj nájdu sa tu snažilky ktore sa pustia do toho v auguste ? S manzelom chceme začať pracovať na tretom babetku v auguste 🙂 , 🙂
@erka2014 @kalerabik1 no zienky ja som z toho uplny idiot prvy menzes po MA 7-10.8 ovu aspon podla hlienu a pobolievani bruska 17.8. 11DC ... 25.8 19DC pichanie v lavom vajecniku s manzelom sme nemohli mat ani styk co pretrvavalo do rana...dnes rano 21DC som skusila mamatest 10 ale vysiel negat. Od vcera nemam chut do jedla, nemozem vecer zaspat, vcera v noci neskutocny hlad aj rano , dnes ma od rana kruti aj po zaludku a teraz ma zacali boliet krize ako na MS a miestami sa mi ozvu vajecniky ale len tak úplne slabucko aj to skor lavy ...tak budte mudre :D ja som z toho idiot...skusim testnut este v pondelok a stredu.. hej a este tri dni, co som zacala kychat nechaapacka , ziadne priznaky choroby len po cas tych troch dnoch som zo par x po sebe kychala ostala som kukat na treti den 😂
@tanietqaa ja sa podla svojich priznakov riadit nejdem lebo ja si namyslim hocico.keby mi doktor povedal ze ma v tehotenstve bude napr.boliet prave koleno tak uz isto aj krivam.ked na nieco stale myslim tak si to sams privodim.v noci sa mi sniva o tom ako som dostala menzes.ak to nevyde tento mesiac tak budem musiet buduci mesiac prestat rak tlacit na pilu.kazdopadne do menzesu mas este par dni tak uvidis ci nebude potom //. A ktovie ako to teraz mas kym sa ti nahodi nejaky presny rytmus po MA to chvilku trva.
@erka2014 šak práve to, že vobec neviem ani kedy mi má prisť MS či normálne 28DC ako predtým alebo skôr, či neskôr...každo pádne v stredu idem aj tak ku gyn pre prechodku marodky tak snád mi ona povie, čo to všetko je ak budú testy mlčať---fíha tak to musíš dobre na to myslieť ked sa Ti o MS sníva...radšej myslí na malinke mimino 🙂 a hlavne o rybyčkach to vraj signalizuje tehu :D potom daj vedieť ako si pochodila ty, či Ti tá potvora prišla alebo maš v brušku mm votrelca :D 🙂 ja ak niečo zistím hned písnem.. 😉
@tanietqaa No neviem,uplne ta chapem,psychika je svina.Ja si na to davam bacha a stale sa snazim pripustit aj tu moznost ze sa to nepodarilo.Boleli ma 2dni prsia ale fakt ze velmi a to mna nikdy nebolievaju.Vcera rano som mala taku menstruacnu bolest ze hovorim manzelovi ze idem na wc lebo som dostala menstru,dojdem na wc menstra nikde.Potom cely den bolesti nikde.Vecer zasa bolest tak mi aj slza vypadla ze v noci isto dostanem,rano furt nic...Takze si vravim ze nechcem tlacit na pilu lebo potom to sklamanie,cela ta psychika a neviem co este ...Ja som teraz 25DC a menstru dostanem zvacsa niekedy medzi 24 az 27DC ,takze musim cakat...
Ahojte,
tiez sa pridavame. Snazili sme sa teraz v auguste prvy krat, no zatial to vyzera tak, ze neuspesne. Aspon nic nenasvedcuje tomu, ze by to vyslo. Ale nevadi. skusime zas na dalsiu ovulku...
@ejuska2586 Vitaj v ,,klube'' Držím palce ☺
No ja som prave dostala menstru,takze tak.Budeme skusat dalej. Ostatnym drzim palce aby mrcha v ziadnom pripade nedorazila.
@kalerabik1 to vazne? :( ...potvora jedna! Snad si to buduci mesiac rozmysli ..drzim silno prsteky ..ale uz vies aspon na com si.. to cakanie je poriadna brnkacka na nervy :/ ach..
@tanietqaa No tak hej viem na com som.Sklamanie bolo ked dorazila,ale tak vedela som ze je to mala sanca kedze sme presvihli posledny den nizkych teplot-ovulaciu a skusili to az na dalsi den.Utesujem sa ze nabuduce to vyjde-tento mesiac v septembri asi nie kedze manzel ma byt prec,ale oktober opat skusime a uz si nenechame ovulaciu ujst :-P Ale som prekvapena ze co to vie narobit s myslou.Obdivujem vsetky snazilky co sa snazia uz dlhsie.Ja som si to tento mesiac okusila ,ze som chcela byt tehotna a teda nevedela som sa na nic sustredit a furt som musela mysliet na to ci to vyslo alebo nie.No uplne som to vnimala ako zataz.V niecom je vyhoda otehotniet neocakavane 😀 Daj vediet ako si dopadla,drzim paalce😉
@marcopollo no aj ja som pribrala a urcite od neho.oskedy ho beriem by som len jedla...hruuza ale doberiem toto balenie a ak nic tak koncim s niiim.
ahojte baby, som tu dnes nova prihlasena ... v july som bola na laparke - kontrolnej ci vsetko mam OK, vsetko dopadlo OK som zdrava vsetko priechodne..., ms po laparke mi prisiel na 33dc , lebo ked mi to prave robili mala som ovulaciu ja ju mavam neskor na 19dc, a dnes som tiez 33dc ma nikde ... brusko ma pobolieva ako na ms od ovulky asi je to aj tym zakrokom a test rapiclear classicextra mi vysiel takto .. ta skoro neviditelna je zo vcera vecera a ta silnejsia je z dneska .. nemam velke skusenosti ztymto testom, myslite , ze moze znacit tehotenstvo? dakujem za nazory
@mausy21 aj ja snim koncim len bi som jedla
@marcopollo ahoj ja ho uzivam prvy mesiac 2x denne uz som v polke 2ho balenia .. Okrem bolesti podbruska a vajecnikov ziadne zmeny.. Ja skor nemam chut do jedla..
@kalerabik1
@tanietqaa tak u mna sa dnes zacal rozbiehat MS 😞 no nist...😉
@snazilka19993 ja si asi namyslam že som tehu tak asi preto, neviem
@marcopollo moja mne vysiel 2x pozitivny test v strede cyklu 🙂 .. A este ktomu silnel .. Zrazu ciarka zmizla a ja mozem cakat este 2tyzdne do ms :D
Pozeram ze nas je viac co cakaju tento tyzden menzes, tak si drzme palce nech to zajtra ani pozajtra ani popozejtra
@zuzanita123 ani popozajtra nepride
Baby, ka mam dostat az 5. Esteze sme na dovolenke, tak to hadam ubehne rychlo...
Dnes 31dc, presne 14 dpo zajtra to zrejme pride kedze dneska nic....
@erka2014 tak dnes 25DC ...test na prvy pohlad negat na druhy uplne slabulinky duch, uz sa mi s tymi ciarkami aj sniva, krize ma hrozne bolia a brusko miestami ako pred MS ale to uz 4-5 dni a Ms nikde..uz som z toho na prasky, ani neviem kedy znova testnut..asi to necham tak a ked mi nepride MS do pondelka skusim spravit posledny test a ak nic tak hned gynekolog... :/ Neznasam ak neviem co to moje telo so mnou vymysla :(

baby od inoflic sa pribera? lebo od kedy beriem som pribrala 😒