Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@waleri17 vďaka za odpoveď. Snažíme sa 7-8mesiacov ale to je asi jedno.. Keby bolo všetko ok tak to tam nepíše :(
@honeybuney pocuj.. My sme sa snazili 10 mes a potom to prislo... Ked som to uz najmenej cakala... Bohuzial sme sa tesili len od decembra do zaciatku februara... Ale aspon viem ze sme este schopni aj v nasom veku 35 a 39 mat deticky... Tak nehadz flintu do zita, uzi si dovolenku, uvolni sa trosku... Viem ake je to tazke ale aspon to skus.... Vraj zena ak stale mysli len ma to dieta, vylucuje nejaky hormom ci co, ktory brani pocatiu... Tak skus myslienky inam smerovat.... To iste skusim aj ja... Som 3 mesiace po kyrete a zatial nic... A to preto, ze stale len o tom tocim... Dieta dieta dieta a nic ine.... Az nam z toho zasibkava....
@honeybuney ta sprava ktoru som napisala sama seba patrila tebe 😂Uz mi sibe 😂
@ikonica určite na tom niečo bude.. Možno práve preto ze na to tlačíme sa nám nedarí.. Ďakujem za pozitívne slovak, beriem si ich k srdcu a užijem si dofcu 🙂 vám silno drzim palčeky
@waleri17 ale ved hej, stale je množstvo možností, zatial skúšame prirodzenou cestou.. Len mi nejde do hlavy že číre jednoduché cysty nám takto komplikuju snaženie. Mam síce aj anovulacne cykly ale verím ze to by sa dalo riešiť hormónmi, ktoré ale kvôli tej cyste brat nemôžem.. Ah no.. Uvidíme ci teraz ovu bude.. Na pravom vajecniku cysta nie je, čiže ak by folikul narástol a praskol (minulý mesiac mal 20mm na 13DC ale nepraskol) tak by nevadilo ze na ľavom vajecniku je nejaká vodnata cysta.. Ale ci ovu bude, Boh vie...kiežby.. U vás je nejaký konkrétny problém ze sa nedarí? :(
@honeybuney neskusala si inofolic? Ten je vraj aj na cysty...
😕
Tak babule bola som na kontrolu a vajko už zmyzlo 😁 ovu test úplne negatívny..takže teraz to ako rátať?dnes 1dpo alebo až zajtra?
@ikonica Skúšala 2xdenne 4 mesiace.. Práveže predtým nez som ho zaxala brat som cysty nemala.. Nechápem :(
@honeybuney tak to ani ja nechapem..🤔

@honeybuney ahojky sj ja to mam napisane to sterilitas primaria to znamena neplodna ale neznamena to ze by si nemohla mat vobec deti len ked ak sa pokusate viac ako rok a bez vysledku tak oni to uz takto napisu proste ako diagnozu ktoru treba liecit 🙂