Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@tonjadabik2 ked tomu rozumies, preco sem davas stale grafy s otazkami? Podla nich evidentne nemas cyklus v poriadku a graf nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu.
@simka2433 testla som dnes rano! Kedze mi trocha stupla teplota..nic moc som tam nevidela, ale pred chvilou som kukla znovu a je tam duch, jasne ho vidim..to uz nebude z pregnylu hura. Ale moze byt este chybny test, alebo kanalik..a teda odcitane to bolo neskoro, viem..
Co vy na to kocky? @lala1501
@alilka
@tamarka9 ahaa ano prepac je to mozne.. Ale ka neviem kedy som mala ovu minuly mesiac ale najcyssiu teplotu som mala 17.4 a to 37,2 taze neviem no..ako to teraz vyratam? Dakujem ti eate raz. Som trubka 😀
@myskahryzka lebo som sa zmylila
@tonjadabik2 Aj vo fore Grafy si sa zmylila? Lebo tam mas zase iny graf, resp ine teploty v nom zaznacene.
@tonjadabik2 ale 18.4 som mala 36,5
@tonjadabik2 joj moja ja sa v grafoch nevyznam,nemeriam teplotu,cize neviem. Tam platia nejake presne pravidla ze ti musi pri ovu teplota stupnut a drzat sa hore aspon tri dni.
@myskahryzka sa vyzna,daj si to od nej vysvetlit ☺
@tamarka9 patrilo tebe ze 18.4 som mala 36,5 to bola ovulka???
@myskahryzka tal ma to nauc prosim ta budem ti vdacna 👍
@misdan držím palce...
Ahojte baby, som dnes 5DC. Bola som u Dr na sono aby sme zistili ci sa počas MS odplavili cysty. Na pravej strane už cysta nie je. Na ľavom vajecniku však áno, 2x4 cm :(. Clostilbegyt zatiaľ brat nemám keďže zajtra idem na dovolenku tak aby sa náhodou niečo neskomplikovalo. Snažiť sa vraj mame, ale pochybujem ze bez liekov ovu bude keď ani doteraz nebola.. Co ma ale zaskočilo je ze na zaver správy mi Dr napísal sterilitas primaria.. :( Co to znamená? Mali ste to tiež niektorá v lekárskej sprave? Ako mam ísť takto na dovolenku a byť v pohode? :( :( už som z toho celého fakt nešťastna..
@honeybuney chod na dovolenku, storosti nechaj tu... Uzivaj si kazducky den, milujte sa, nevyrabajte deti ale milujte sa.... A priroda je mocna carodejka a mozno prave teraz to klapne... Nic necakaj a mozno dostanes poklad ;)
@ikonica ďakujem za podporu. Aj ja som si to hovorila ale ja už tomu neverím :(

😲@alilka to mas uz treti den pozitivny ovu test?