Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica Skus sa vypytat na to reproimuno. Nam v Nitre nasli diagnozu. Ale spermiogram tam nerobi, tak ten si spravte este predtym, ak ste uz neboli...
Dobre ranko ...Ja len ze dnes som mala poradnu minuly tyzden ten dolezity prvotrimestralny screening a vsetko konecne vyzera byt fajn ❤ tak ja verim ze tentoraz to potiahneme do uplneho konca a tak sa s vami lucim ...ale potichucky vas sem tam pozriem lebo ma zaujimaju pribehy tu verim ze vsetky budu so stastnym koncom ...kazdej jednej vam prajem stastie zdravie vytuzene // ciarky a to najpodstatnejsie uspesne az do konca nech si kazda coskoro drzime nase male vytuzene lasky v naruci 🙏 drzte sa mi a krasny den ❤
@bea0802 aj my Tebe prajeme všetko len dobré a hlavne, aby si sa sem už nemusela nikdy vrátiť!
@ikonica to snad nie 😡 to uz nie je ziadna nadej ked tak klesne teplota? 🙏
@updatevani ja neviem... Som v merani bt este novacik... Ak bude aj zajtra dole tak uz asi nie je nadej... Videla som grafy kde to spadlo dole a potom sa este vysvihlo hore a bolo z toho tehu... Ten pokles bol implantacny... Ale vsade bol ten pokles skor ako na 12 dpo takze tu uz asi nic z toho...
@krajcovicka dakujem krasne v to dufam i ja 😘
Este rozmyslam ci ovu nebola neskor... Podla testov.. Ale asi nie.. Teploty hovoria jasne... Uz len nech pride mrchana a zacne sa novy cyklus...
@bea0802 ňuňu krásne, ja som bola dnes u dr. A bolo všetko v poriadku ❤️❤️❤️, budúci týždeň idem na prvú poradňuuuuu. 😍
@krajcovicka jeeej tesim sa, ze aj u vas vsetko ok.. Len tak dalej 🙂
@ikonica Ano bolo to komplikovane zo zaciatku no vzdy som verila tomu drobatku a verim ze to tentoraz zvladneme 🙏 este raz dakujem.....
@krajcovicka jeeej to su krasne spravy tesim sa s tebou silno ❤
@bea0802 gratulujem a prajem prijemne tehotenstvo 🙂 ❤
@ikonica ja sa tomu nerozumiem vobec takze si na tom lepsie 🙂 ...tak snad to vystreli este hore ...ak nie tak novy cyklus 😉
@updatevani heh cim viac clovek cita, tym viac sa dozvie a tym horsie to posobi na psychiku...docitala som sa ze cim neskor sa oplodnene vajo uhniezdi, tym horsie :D je tam vyssie riziko MA az cez 80%... To som netusila...
@ikonica ty budes mat zakaz citania lebo sa len zbytocne zostresujes 😅 ...ja take clanky radsej necitam alebo hned sa v kazdom najdem :D aj keby som nechcela ... pospajam si vsetko dokopy a vyrobim viac diagnoz :D ...a ani ja som to netusila .. ako napriklad ani to, ze grepovy dzus v case ovu pomaha...ked som si toto precitala hned ma napadlo ze som vo februari/januari castejsie jedla grepy a aj pila stavu :D ...tak ako vzdy v zime :D ...niekedy si pridem ako psychopat ...
@updatevani no,... Asi dam zrusit net doma i v mobile a budem v sladkej nevedomosti...
@ikonica ved ja zato radsej hladam ine aktivity ...🙂, momentalne skusam hackovat tie hracky, decky a idem si kreslit kuchynsku linku do noveho domu 🙂 a postel ...
@updatevani hackujem tiez... Ale skor v zime... Idem asi zacat behat... A chudnut.. 5 kileciek som nacapala na seba asi kvoli homonalnym zmenam... A ten nas byt stoji, nic nerobime, do toho sa treba pustit...
A hlavne vypnut kona... To sa odhodlavam uz niekolko cyklov... Momentalne som ostavala hlavne kvoli alilke aby som vedela ako to s nou dopadne aj kvoli dalsim babulkam tehulka a snazilkam... Ale musim si dat pauzu... Zavislost je silna....
@ikonica ja som niekedy este ked som chodila na ZS hackovala tak ma to preslo, teraz pozeram, ze je to celkom moderne a aj tie rozne ciapky a peleriny ...mam 8 rocnu sestru tak to budem skusat na nej a potom mame v rodine taky maly prave dnes uz 2 mesacny zazrak, sesternicin syncek, ktory sa jej narodil po 18 rokoch a som z neho uplne mimo 😎 ... tak to ano cosi by sa patrilo zhodit aj mne s tym behanim to tiez nie je zly napad 😉
Ach babule nejak to ma mna dolieha ci co.. 22.8. Som mala mat termin... 😖

😢
@ikonica čo už, ale povedzme si narovinu, čo by niektoré ženy dali aspoň za taký pekný graf!
no co uz... v tomto kole si davam za ulohu opravit si zuby, co uz odkladam veeeeeelmi dlho, ist na preventivu na gyndu aj podiskutovat, co dalej, zacat sa viac hybat, konecne sa riadne pustit do prerabky bytu, a MENEJ SEDIET NA KONOVI ❗drzte palce, nech aspon nieco poplnim :D

@ikonica ono sa niekde aj píše že je lepšie raz za 2dni .to závisí od kvality spermií