Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica tak teraz sa mozes doliecit 🙂 tak zajst k zubarobi tak zabehat a medzi tym realizovat prace na byte 😉
Aaach baby siiilno premýšľam opustiť mk..strašne veľa negativizmu tu na mňa je ..😁 len tá zvedavosť čo s vami babami budú mi stále vŕta v hlave ci sem chodiť či nie 😁🙈
Ahojte, pridavam sa k Vam 🙂 ja uz jedno babo, takmer dvoj rocne mam, ale do konca materskej by som chcela porodit este jedno, tak mi to vychadza tak, ze do konca roka by sa malo zadarit. Dnes som 2DC a idem to skusat s ovulacnymi testami, aby vysla baba 🙂 ale za chlapca sa neurazim, aj ked jedneho huncuta uz doma mam a rada by som prijala zensku podporu ;)
@kubik12 ahoj, tak ako si dopadla? 😉
tato mrcha je nejak obzvlast silna... myslim bolesti.... zvykol mi stacit jeden maly ibac v prcy den... a dnes si asi dam aj treti :/
@ikonica 😡 to poznam, ja z nej niekedy "umieram" jeden den pred v den pripadne dokonca aj dalsi! A ani taku silnu nemam ake mam ukrutne bolesti....😢
@updatevani ja mam prvu den taku light az medium, potom jeden taku ze dost silna a potom light a dalsie uz len spinenie par dni... ale bolesti mavam len prvy den, sqcil furt jeden ibac 200... ale teraz nie a nie utichnut.. pojdem ja o tyzden k tomu mojmu gyndosovi nech ma pozrie, nech mi spravi preventivu a navrhne co dalej... a ked mi nic neponukne, tak mozno skusime nejake centrum, alebo minimalne pojde este mm na kontrolny spg ci sa nieco nezhorsilo...... boh vie uz som unavena z toho celeho snazenia....
@ikonica ja mam len druhy den taku da sa povedat ze silnu ale celkovo ja mam trvanie max 5 dni...no od bolesti ja uz ani neberiem lebo nezabera mi ani 400vka...a dost som natrepana liekmi ak ma chvalabohu uz len 2-3x do mesiaca chyti migrena ...tak uz tu bolest sa snazim znasat aj ked skoro s placom...tak verim tomu ze budes ok 😃 budem drzat ✊ ...mozno fakt to nejde len pre to ze si na to sustredena ? Ja este len druhy mesiac ale zacinam byt z toho unavena tiez a lutom ze som sa o dieta nepokusala davno ale stale som cakala 😉
@updatevani som asi zablokovana... musim sa nejak odblokovat... ako teoriu viem, ale do praxe sa to tazko dava.. ale skusim to... skoncia kramy a ide sa nieco menit.. 🙂
@ikonica nieco isto vymyslis ☺ mas toho aj na programe celkom dost 😉 ja uz tiez a konecne hlavne nastupujem po prazdninach do prace tak sa tesim na zmenu a kolegov 🤗
@updatevani ahoj dakujem za opytanie 🙂 akurat som prisla z Martina... Tak ultrazvuk.. Doky povedal, ze to vyzera nadejne tak neviem, vraj mi zela pozitivne spravicky 😍 len neviem ci oni mi zavolaju vysledok z krvi ale to si mam zavolat ja??? Neviem poradte v helios martin chodim
@kubik12 ja si stale o vysledky volam sama, tak skus aj ty 🙂 ... za malo 🤗 tesim sa ze zatial je to ok
Dobry vecer, prepacte ze Vas otravujem, ale mozno mi budete vediet poradit.Prosim Vas,slabo hnedy vytok mi zacal 15.8. a bol len chvilu, potom sa to zmenilo na priesvitny tahavy hlien,ktoreho bolo dost 16.8. aj 17.8., dnes 18.8. este stale je ale uz o dost menej. Myslite, ze prebehla ovulacia? Posledna menstruacia mi zacala 3.8. a moj cyklus väcsinou byva 26 dnovy. DAKUJEM!!!
@ikonica ahoj..nie .môjmu robili spg ,mne sono, vyteri a krvné testy..platili sme 20€ za spg..to bolo v Gyncare..v SPLN tiež v KE sme neplatili nič,stačili im výsledky spred mesiaca z Gyncare..a potom sme boli v tom Adla v PO -reproimuno a tam 90€ krv..v pondelok budú výsledky..
a gyncare to je tiez KE hej? kolko trvalo kym ste sa tam dostali... resp ako rychlo dokazu objednat? mala si listok od gyndosa, ci si sla len tak na vlastnu past?
@15tibetan3 ano mohla to byt ovulacia. pokial vytok nezapacha a nesvrbi je to ovulacia.
@marily nie ani nezapacha ani nesvrbi, akurat ma teraz trosku boli na lavej strane vajecnik.
@15tibetan3 nekontroluj sa tolko. ak si mala ciry tahavy vytok tak mas plodne dni. Tak treba snazilkovat 🤒
oprava smajla 🤗
@ikonica áno tiež ke. Lenže nás tam odbili že sme zdravý preto sme následne išli do SPLN-u..nepamätám už ale myslím že tak nesuat trvá kým ti dajú termín cca..papierik od dr jasné to vyžadujú všade. Nie v Adla brali krv iba mne. Môj bol len ako "doprovod". 😁 Dr mi hneď povedal že chybu bude vo mne keď potracam ,teraz respektíve nie potracanie,ale veď a vieš o čo sa 2x dialo,a stavalo sa mi to aj s ex čiže nebola potreba môjho vyšetrovať..

no bola som u zubara, kazy mi nepribudli, len sme sa dohodli, ze konecne dame do poriadku tie, o ktorych uz viem dlhsie....bola som aj na rtg... kedze mam este stale fajnu nadchu, tak mi dnes nic nerobil a pojdem k nemu o tyzden... snad uz budem vediet lepsie dychat cez nos ;)