icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
24. aug 2017

@alilka ribezlove pij 😂 no co ked ti to takto rozprudi tu krv ? :D

alilka
autor
24. aug 2017

@updatevani pre mňa je ríbezľove veľmi sladké. 😁 No zato sa dostatočne dotujem domácimi cernicami..😉 no ono sa vraví že to je dobré na červené krvinky 😁😁 vieš čo som sa smiala,včera sme boli u švagriny ,majú 3tyzdnoveho chlapčeka a mala som ho na rukách .tak som už svojho upozornovala ,že snáď do budúcna vie čo pri sexe robí,aby som neotehotnela..😂 áno znie to ozaj divné že v snazilkach píšem o neotehotneni 🙈 v januári keď som mala také mená na rukách do mesiaca som zistila že som tehu..v júly som mala druhé také mená na rukách tak isto do 2tyzdnov som zistila že som tehu..tak nech sa to teraz neopakuje..😊

ikonica
24. aug 2017

@alilka na zdravicko.. akurat hovorim mm ze by som si dala vinko ale pred chvilou som preglgla anopyrin lebo na obed som nan zabudla, takze nic z toho....

ikonica
24. aug 2017

@updatevani presne aj ja to tak mam... najvacsia chut je pocas ovu a potom este den dva pred mrchou... potom sa smejeme ze sme ju mrchanu sexikom privolali :D

ikonica
24. aug 2017

baby taka testova otazka.. co vy rozumiete pod pojmom nerpavidelna ms?

alilka
autor
24. aug 2017

@ikonica ďakujem 😉 tak ja teda vínko som už dávno ozaj nepila..keď bolo teplo tak som si dala capaka ,ale tým že som už potom zistila tehu a ten kolotoč okolo som nemohla nič..ani som na to nemyslela..tak teda sedím na balkóne a vychutnávam..😊 a užívam si to "nič " čo tu vidím kedze je tma 😂😂
Inak babule počas týždňa som si kúpila krásne knizocky s modlitbami. 😊 Tá k sv.Jozefovi je jedna modlitba na deň počas celeho mesiaca a pani čo mi ju odporúčala vravela že hej vždy pomohla ku každej prosbe ktorú mala 😊 to len tak na okraj...viem že sa zapáči @krajcovicka 😉

alilka
autor
24. aug 2017

Jaaaj foto som nepridala 😁😁

ikonica
24. aug 2017

no.. nikto neodpovedal na otazku, tak napisem ja... vzdy som si myslela, ze nepravidelna ms je taka, ktora chodi dajme tomu raz za pol roka.. potom pride za dva mesiace, potom zas tri mesiace nic a zas dojde...

pravidelna bola vzdy podla mna taka ms, ktora prisla raz za mesiac zhruba po rovnakom pocte dni...

len ma trosku zaviedol zahranicny clanok, ktory uz teraz neviem najst... ze neprevidelna je taka, ktora chodi stale po inom pocte dni.. proste raz 28 potom 26 a zasa o 27....

ja som bola cely zivot presvedcena, ze mam pravidelnu ms... chodi mi pravidelne ale niekedy pride aj na 23dc inokedy aj 29.. ale v priemere sa najcastejsie objavi na 26-28dc....

co si o tomto myslite?

ikonica
24. aug 2017

alebo som si to len zle prelozila a vysvetlila 😅

waleri17
24. aug 2017

@ikonica myslim si o tom to ze som prave zistila ze mam nepravidelnu ms 😮

alilka
autor
24. aug 2017

@ikonica mňa keď sa pýtajú či mám pravidelnú ms vždy vravím že áno..otázka ktorá vždy za tým padne je koľko. Odpoveď 28-31 dní..to sa bežne považuje ako pravidelná .kdesi som čítala že nepravidelna je asi cez 50 dní a viac .ale nie to čo sa točí okolo tých cca 28. 28 je len knižné..závisí od tej ovu..a či vôbec je..

ikonica
24. aug 2017

to bude asi len moj blby preklad... pravidelna je predsa taka, ktora pride pravidelne raz za mesiac zhruba po rovnakom case a nemusi to byt stale len 28 alebo len 32 su tam proste odchylky a nepravidelna je taka, ktora pride furt nejako ojac raz za 35 dni potom za 50 a potom hop za 24... to som si to len ja zle vysvetlila jednu blbu vetu... prepacte za tutu vsuvku 😅😅😅

original veta: Having irregular periods can mean a variation in the number of days you have your period or that your period arrives early, late or even skips a few months.

updatevani
24. aug 2017

@ikonica nebola som tu moja 🙂 pre mna nepravidelna ms je s rozdielom 5 dni a viac raz skor inokedy neskor...to teda je pre mna nepravidelna...

ikonica
24. aug 2017

@alilka moja sa hybe v rozmedzi 23-29 dni ale najcastejsie je to ako som pisala niekde medzi 26- 28.... len obcas taky vykyv smerom dolu na 23, 24... a viac ako 30 som nikdy nemala... teda len ked som bola tehu ale to je ine kafe...

ikonica
24. aug 2017

@updatevani tak teraz neviem.. ja som si cely zivot myslela ze mam pravidelnu... len proste nepride vzdy presne po rovnakom pocte dni.... omg asi sa najblizsie spytam doktoraaaaa... do rici v 35 ke zistim ze neviem co to jeeeee??? a to mam ms od 12 rokov

sticker
alilka
autor
24. aug 2017

@ikonica ja mám cca 28-31 .občas sa aj mne stále že je prosto výkyv ale zas každá žena má aj anovulacne cykly.lrn neraz o tom nevieme. Ale keď si das v priemere niekoľko mesiacov prídeš na to že je pravidelná len máva raz dva razy do roka "odkyv " 😁 veď predsa telo nieje nastavený stroj..

ikonica
24. aug 2017

@alilka no sak aj mna sa gyndos pytal, ci mam pravidelnu a potom ze kolko tak som mu povedala ze niekde medzi 23 a 29 priemerne 26 a nikdy mi nepovedal ze pocuvaj caja ved ty ju nemas pravidelnu tak sa preber

sticker
updatevani
24. aug 2017

@alilka inak tak ako pises mne vysvetloval moj gyn ze pokial skace od 1 do cca 3 je v pohode... lebo som mu vravela ze jeden cas som mala takze ze my sem tam 2 dni zameskala tak.prisla jeden skor a take...a on nato ci stale kazde rano vstavam o tej istej hodine chodim po tej istej ceste a robim to iste...tak potom je na 100% iste ze pride aj hodinu presne ...

updatevani
24. aug 2017

@ikonica ja som si precitala najprv ze a to mam 12 rokov ms a tak ze cooo ved ja ju uz mam viac ako 12 tak citam znovu 😂 a tam je ze mam od 12 😂😂...akurat si davame za pohar rumu tak snad sa mi rozjasni pred tymi ocami...ja mam cyklus tak 28 sem tam sa mi stane ze 27 alebo 29,30 ale je to vazne malo kedy..

updatevani
24. aug 2017

@ikonica a k tomu sexu ano presne aj ja mam tak chut ze potom az pred ms 😂

ikonica
24. aug 2017

tohto roku od kyretu som mala 26,28,26,27,25,25

minuly rok 24,26,25,24,27,27,25,23,26,26,27,23,24,28,24,24

tak teraz neviem

sticker
updatevani
24. aug 2017

@alilka a ja som sa tak smiala jak som rychle bezala k sesterke ze sa idem obrat ... o mesiac som bola znovu a vcera zas 😂😂😂 ale teraz ked som maleho vzala vyreroval na ratu ... asi zato ze som sa k nemu dovalila s postielkou novou pre neho a on postielky neoblubuje...takze vlastne hod na mna to rychle oberanie aspon na chvilu potom ti ho 100nasobne vratim 🙏 🤗

ikonica
24. aug 2017

@updatevani ja pijem nejaky caj na plodnost a vy sosate alkohol .... aj ja sceeeem 😅

updatevani
24. aug 2017

@ikonica teraz ok kerytu sa mi zda ze mas ustalenejsiu ci?

updatevani
24. aug 2017

@ikonica snazim sa vypalit bacilaa 😂...a co to za caj ?

ikonica
24. aug 2017

@updatevani ta co ti ja viem.. minuly rok som mala hrozne stresy v praci, tak mozno sa to tak odrazilo.... ale ne kukla som na roky dozadu do appky a furt to tak lietalo...

ikonica
24. aug 2017

@updatevani nasla som v mudrej knizke a namiesala som si...ked za z toho nevysypem tak mozno aj otehotniem 😅

alilka
autor
24. aug 2017

@updatevani jaaaj veď ja milé rada. 😁 Ja sa furt smejem že moje vajka sa barz ľúbia s jeho spermiami 😂😂😂

ikonica
24. aug 2017
ikonica
24. aug 2017

mate to tam aj so storocnym kobercom :D