Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani toto... ze keby som nevedela, ze mam ovu, tak nie som taka napata a nedotkli by sa ma nejake poznamky od mm... ktore on nemysli ani v zlom ani mi nimi nechcel ublizit a vlastne mal aj pravdu ale v mojej hlave sa to nejak pretoci, cela sa naserem a zablokujem a sex uz potom nie je mozny, lebo by som sa citila akoby som sama seba znasilnovala ci jak ten pocit opisat.. proste ked robis neco, na co vobec nemas chut ani pomyslenie v tej chvili... a potom sa citis ako taka blba furia a ides si hlavu o stenu buchat, ze si zasa premrhala sancu.,.
@ikonica hej poznam to uplne u mna este najhrosie je ze ja sa prva neozvem aj keby ma rezali ... boli ste na tom jarmoku?
@updatevani este ne... nejak to nevychadza... este je nadej, ze zajtra doobeda.. ked tam este neco bude...
@updatevani šak ja v kope som 😂😂 len do riti tá ms si očividne bude dávať načas 😂 uvidíme čo za prekvapko mi zasa moje telo prípravy..😁 len už prosím prekvapko v dobrom 😉
idem testovat lubrikacny gel kinderwunsch.... nemam problem s ovuhlienom, ale skusim ak toto...
@ikonica ako si sa k nemu dostala ? 🙂 ... inak bude lebo zajtra do polnoci su este koncerty bali sa az pondelok rano myslim ..
@updatevani je to nieco ako preseed gel... maju to v dm drogerii... drahe jak slak ale so zlavou sa to da predychat... skusim to aspon raz... teda jeden dva cykly... je tam 8 aplikatorov....
@ikonica jaaj no prosim ta nejako som pozabudla...ale od prveho sa snazite kolko mesiacov? 🙂, ja neviem napriklad ci uz to riesit nieco viac ci este to nechat tak nakolko od kerytu sa snazime teraz druhy mesiac
no prve snazenie v nasom zivote sme zacali v marci 2016... zadarilo sa v decembri.. vo februari sme on prisli a znova sa snazime od marca 2017...
@updatevani moja bud v pohode... vraj je teraz telo nastavene tak, ze chce byt tehotne a vraj sa rychlo moze zadarit... len u nas uz zohrava rolu aj vek asi... stresy a boh vie co este... cize nevzdavaj to... alebo to vzdaj a uvidis hned to pride :D len ja sa neviem dostat do modu JBMNto
@ikonica ja som este v polomode :D ze nie som ani uplne na prasky z toho ale ani ze to mam uplne jedno...ale ved cakaj pride praca tak snad sa budes zamyslat nad inymi vecami viac🙊
@updatevani neviem ci mi 11 dnova dovolenka nejak pomohla... kedze som bola furt na uradoch, u zubara... uvidime.... do roboty by som najradsej nesla ale co uz, z niecoho treba zit 🙂 musime rozbehnut prerabku bytu... uz pomealy bude rok, co sme tu a este len jedna izba na 80% urobena :/
@ikonica to no by asi nejaka dovolenka pri mori pomohla skor co? ... no tak ak sa das do tej prerabky ja si myslim ze uz ani nebudes stihat na nic ine mysliet ....
@updatevani nevieme si zladit dovolenky... mm je v novej praci takze este nemoze ist kedy sa mu zachce... musia aj ostatni ist... stale im tam pride niekto novy, porobi par mesiacov a ide prec... tazko sa takto dovolenky beru, ked je malo ludi...
@liluska123456 daj to do temy grafy baznej teploty tam ti skor poradia ;)
@liluska123456 ovula bola tusim 30.7. podla tych ciar... pouzivam inu aplikaciu fertility friend
@ikonica to poznam my sme sa tiez nedostali na ziadnu dovolenku..dufam ze nam aspon vyjde nejaku vikendovy pobyt 🙂
Baby ste tu niektora co beriete Clostylbegyt a k tomu Estrofem?
@liluska123456 ovu si mala tak ako ti to zobraxujr graf..tým pádom máš krátku lf

@alilka no pekne ty sa musis dat dokopy a uz budu deticky ked zacnes sa nezastavis 😉
@ikonica boze to jakeby som seba pocula :D som na tom podobne jedna vlna revu a ufucania a druha je pred ms :D :D :D