icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
27. aug 2017

@updatevani :D a na co sa manzel tesi? na Horkyze? uz nepamatam program

updatevani
27. aug 2017

@ikonica presne presne na nich 😂 a ja ich velmi nemusim...vcera sme boli s bratom na kaliho ci ako sa vola ... tento rok sa citim ako doprovod 🤔...lebo pre mna zatial nic zaujimave nebolo 😂

ikonica
27. aug 2017

@updatevani no co by si pre muza nespravila ne?

waleri17
27. aug 2017

@ikonica len vtedy som este ani nevedela ze konik existuje vies chodim tu asi 3 mesiace predtym som to nepoznala skoda 😕

ikonica
27. aug 2017

@waleri17 to nic.. nabuduce uz budes vediet 🙂

updatevani
27. aug 2017

@ikonica tak presne 🙉 nech na radost

ikonica
27. aug 2017

@updatevani uz je po? ci este len idete?

updatevani
27. aug 2017

@ikonica sedime pod stankom neni tu pocut ani vlastneho slova 😂 tak pozeram co nove na konikovi ...pijem birell pomelo grep (mala som sice chut na normalne pivo ale zlyhala kominukacia medzi mnou a mm 😂 🙊)

ikonica
27. aug 2017

@updatevani na zdravicko.. no ako snazilka radsej nepi alkohol :D ale v tomto stadiu by to aj tak neuskodilo ;) tusim si aj ja dam nealko bernarda... ine nemame ;) 🍺🍻

updatevani
27. aug 2017

@ikonica teraz by este nemalo skodit vsak ani neviem na com som a asi na nicom lebo mam 3 nove vyrazky 😖 ...a vlaste som skoncila pri nealku a este sladkom !!! 😂 daj si aj za mna 🍻 nazdravie

ikonica
27. aug 2017

@updatevani ja som divna.. vacsinou sa vyrazky objavuju pred ms... mne az po :D.. ale ked som bola tehu, tak sa mi plet pekne vycistila...

updatevani
27. aug 2017

@ikonica vies co a toto aj mne peknu plet som mala 🙂 a vlastne aj prsia konecne 🌞 ani push upku som nepotrebovala 😎

ikonica
27. aug 2017

@updatevani he heee tak prsia ma boleli jak dive.... ale sa obavam ze to mohlo byt trosku aj zasluhou duphastonu.... ach jooo... uz nech je to tu zas.... dnes sme testovali ten gel :D mm nebol z toho nadseny, no nemal na vyber 😈 uvidime, ci to nejake ovoce prinesie 👶

ikonica
27. aug 2017

@updatevani vychladene pivko zobral mm do prace...nealko moze.. tak mne ostalo len vcerajsie vinko nedopite... no co uz... na zdravie... inac ovulaky zatial o nicom.... dufam ze nejaka ovula bude... cakam ju tak v utorok stredu...

updatevani
27. aug 2017

@ikonica uz to zacalo zatial len vrieskaju 😂...no mna prsia tak extremne boleli ze kazdy prudsi pohyb som rozdychavala 😂 ...no nebol prijemny gel?...ja verim tomu ze bude 🤗 a snazite sa kazdy den ci ob den?

ikonica
27. aug 2017

@updatevani akoze povedal ze nic strasne ale je to ine ako bez neho... ja nemam problem s vlhkostou a hlavne nie pocas ovu ale aj tak to skusime... a ked boh da tak bude teraz kazdodenny maraton do stredy a potom dame este toho prveho ako jonas predpovedal :D ale to su len moje smiesne plany... lebo vies... zdut sa da kedykolvek a pre cokolvek :D citala som, ze parom, ktore maju bezproblemovy spg, staci snazit sa kazdy druhy treti den... ale my uz sme starsi a spg nie je ukazkovy... preto tento cyklus ideme taktikou kazdy den pocas plodnych dni... resp ja mam taky plan.... ale len boh vie jak to bude :D

ikonica
28. aug 2017

tak.. dalsie 2 zuby urobene... odkladala som to mozno 2 roky

sticker
krajcovicka
28. aug 2017

@ikonica wau, tak si sa prekonala, a teraz s pekným úsmevom šup do práce 👶🏻

ikonica
28. aug 2017

@krajcovicka he he... no nejak sa mi neche ovula rozbehnut ci co... minuly cyklus o takom case uz som mala priznaky a terza je to take nijake... hmmm cakam ju zajtra alebo stredu ale nic nenasvedcuje tomu ze by uz mala prist... no ale ono sa to niekedy zvrtne aj pocas dna... snad nebude tento cyklus anovulacny... uvidime.... teda mam trosku take ovuboliestky ale chyba hlien.. dufam se som nieco neposerkala tym kinderwunsch gelom :D

updatevani
28. aug 2017

@ikonica budes predychavat ak ta vytoci🙊 a este kolko zubov ti ostava 😁?

ikonica
28. aug 2017

@updatevani uz je to vsetko... jedno bola len oprava vypadnutej plomby.... ale do buducna by som mala dat vymenit dve stare plomby, lebo uz vraj dobre netesnia... ale to hlavne mam uz za sebou... to co som dlho odkladala.... hanbim sa, myslim ze nemam az tak hrozne zuby, aj sa o ne staram (3rozne kefky, nit) ale jak pocujem vrtacku, jezia sa mi vsetky chlpy....

updatevani
28. aug 2017

@ikonica ja zas nosim na rovne zuby strojcek lebo som v tomto smere svihla 😂 ... mne zas moja teta co je zubarka (uz sa venuje len strojcekom sice a chodia si k nej robit atestacie) povedala ze stare plomby pokial su ok ze nevypadavaju v ziadnom pripade nevymienat, ze to je ako keby "obchodny tah"'... kde je pravda uz neviem ...

ikonica
28. aug 2017

@updatevani hej tiez som si myslela ale jeden zub uz citim ze asi fakt potrebuje vymenu.... ale isto nie hned..... sak som platila za vsetky dokopy cez 130 eur.. necham trosku penazenku vydychnut :D

updatevani
28. aug 2017

@ikonica peknu palku si zaplatila 😁...ja dnes vyletnicky a mam 5 dni do ms tak to uz by dajaky priznak mal byt ci?

ikonica
28. aug 2017

@updatevani kolko si dpo?

linsss
28. aug 2017

Baby dnes som 14 den cyklu a uz dva dni spinim a mam bolesti v podbrusku..stretli ste sa stym ?

luckavla
28. aug 2017

@updatevani
Ahoj akurát citam ze mas 5 dni do ms, tak isto aj ja. Ako sa citis? Mas nejaké priznaky? Ja mam vsetko ako keby mala prist ms akurat ma bolia cele prsia a bradavky vobec a vzdy pred ms mam bolestive skor bradavky. Uz sa neviem dočkať ci sa zadarilo alebo sa musime snazit dalej 🙂

luckavla
28. aug 2017

@linsss
Ahoj ja som to raz mala pocas ovulky spinenie, uz som sa tešila ale nakoniec prisla ms :(

linsss
28. aug 2017

@luckavla 😢

ikonica
28. aug 2017

@linsss moze to byt ovulacne spinenie...