icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

luckavla
28. aug 2017

@linsss
A vies kedy mas ovulacku? Mozno ju mas skor a to spinenie znamena zahniezdovanie. Ja som napisala ako to bolo u mna no kazda zena je ina. Ja teraz dufam ze mi nepride v piatok navsteva už 🙂

updatevani
28. aug 2017

@ikonica dnes 9 dpo som podla appky no cca to aj tak.moze byt...

updatevani
28. aug 2017

@luckavla ahoj ja co sa tyka priznakov som totalny antitalent aj ked uz jedno neuspesne tehu mam za sebou...ja viem skor urcit priznaky ms...a teda mam par vyraziek novych co zvyknem pred ms mat a vlastne nijak inak sa necitim...takze myslim, ze tento mesiac nic zas 😒 a myslim si ze ma nato vplyv nervy a stres tento mesiac som ho mala pozehnane teda

ikonica
28. aug 2017

@updatevani no tak ma 12 by uz nieco mohlo ukazat.. tak skus pockat 🙂

updatevani
28. aug 2017

@ikonica pockam uz do toho 2.9. Doma mam len jeden test 😂 dalsi si neplanujem kupovat ani zanic zas by ma to chytilo a testovala by som az kym by ms nedosla 🙉

ikonica
28. aug 2017

@updatevani v pohode... budem z napatim ocakavat tvoj vysledok... ja idem ocurat ovutest... :D

sonazitnanova
28. aug 2017

@updatevani a ty kedy máš dostať ms? Teda nedostať 😁 ja mám 9 dní do

updatevani
28. aug 2017

@ikonica daj vediet vysledok :D ...ja som tiez v napati z teba :D snad sa ovu uz blizi 🙏

updatevani
28. aug 2017

@sonazitnanova ja mam dostat toho 2.9. :D to je 5 ak neratam dnesok a ked hej tak 6 tak teda neviem ako to ratat 🙄

sonazitnanova
28. aug 2017

@updatevani no ja rátam aj dnes ešte tak som po tebe 3 dní tak držím nám palceeee

updatevani
28. aug 2017

@sonazitnanova no skvele a ty planujes teda tesovat kedy?

sonazitnanova
28. aug 2017

@updatevani vieš čo ja nedočkava som už jeden spravila ešte sobotu ale som vedela že ešte skoro 🙈 ale chcem počkať aspoň do stredy že či neukáže teda mne vždy ukázalo už 6 dní pred aspom slabú //

luckavla
28. aug 2017

@updatevani
Ja to citim rovnako ze asi pride ms.. :(

updatevani
28. aug 2017

@sonazitnanova ako mna tiez uz palia prsty, no musim vydrzat!!! potrebujem take dni ako som mala dnes ze som behala krizom-krazom aby mi to cim skor zbehlo

updatevani
28. aug 2017

@luckavla ako dlho sa snazite?

sonazitnanova
28. aug 2017

@updatevani no veď toto a zajtra voľno a testov mám viac 😁

luckavla
28. aug 2017

@updatevani
Teraz je to len druhý mesiac, ale aj tak by ma potesilo keby to vyslo tak skoro 🙂 aspoň by som vedela ze sme obaja zdravi, najradsej by som sa vyhla vsetkym vysetreniam

linsss
28. aug 2017

@luckavla minuly mesiac som.chodila na ultrazvuk a podla neho na 18ty den by mala byt. Dnes mam 14 den cyklu a v sobotu som.zacala spinit ...tak neviem co to moze byt

ikonica
28. aug 2017

@updatevani vyzera ze ovu predsa len bude.. asi fakt zajtra... test je trosku silnejsi aj ked este nezaschol a objavil sa aj ovuhlien 🙂))) uz sa len neofucat :D

updatevani
28. aug 2017

@sonazitnanova oo takze si zasobena ? :D

updatevani
28. aug 2017

@ikonica no sa tesim 👏 dufam, ze to teda vyjde neopovaz sa ofucat :D

updatevani
28. aug 2017

@luckavla my tiez druhy mesiac sa snazime znovu po prestavke 🙂

ikonica
28. aug 2017

@updatevani dufam ze mi mm neda ani ten najmensi dovod :D

krajcovicka
28. aug 2017

@ikonica keby aj náhodou dal nejaký ofukovací dôvod, tak napočítaj do 10 alebo aj do sto a povedz si, že aj tak ho miluješ a môžete plodiť 😍😍😂😍😍

updatevani
28. aug 2017

@ikonica no tiez som toho nazoru ako
@krajcovicka ze jednoducho musis pocitat....zeny ja uz chcem aby 2.9 bolo :D

ikonica
28. aug 2017

jasne... dnes by som ale potrebovala baterky.. nejaka saom vybita, zaspata... no uvidime...

sonazitnanova
28. aug 2017

@updatevani no to som 😂

updatevani
28. aug 2017

@ikonica musis sa nejako naladit 🙂 ...mala si narocny den ?

updatevani
28. aug 2017

@sonazitnanova uz len trosku vydrz a mas nejaky typ na lacne testy?

sonazitnanova
29. aug 2017

@updatevani vieš čo ja som kupovala zo stránky otehotnenie.sk s tade mám aj gél aj vitamíny majú tam všeličo ,pozri