Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica dnes 9 dpo som podla appky no cca to aj tak.moze byt...
@luckavla ahoj ja co sa tyka priznakov som totalny antitalent aj ked uz jedno neuspesne tehu mam za sebou...ja viem skor urcit priznaky ms...a teda mam par vyraziek novych co zvyknem pred ms mat a vlastne nijak inak sa necitim...takze myslim, ze tento mesiac nic zas 😒 a myslim si ze ma nato vplyv nervy a stres tento mesiac som ho mala pozehnane teda
@updatevani no tak ma 12 by uz nieco mohlo ukazat.. tak skus pockat 🙂
@ikonica pockam uz do toho 2.9. Doma mam len jeden test 😂 dalsi si neplanujem kupovat ani zanic zas by ma to chytilo a testovala by som az kym by ms nedosla 🙉
@updatevani v pohode... budem z napatim ocakavat tvoj vysledok... ja idem ocurat ovutest... :D
@updatevani a ty kedy máš dostať ms? Teda nedostať 😁 ja mám 9 dní do
@ikonica daj vediet vysledok :D ...ja som tiez v napati z teba :D snad sa ovu uz blizi 🙏
@sonazitnanova ja mam dostat toho 2.9. :D to je 5 ak neratam dnesok a ked hej tak 6 tak teda neviem ako to ratat 🙄
@updatevani no ja rátam aj dnes ešte tak som po tebe 3 dní tak držím nám palceeee
@sonazitnanova no skvele a ty planujes teda tesovat kedy?
@updatevani vieš čo ja nedočkava som už jeden spravila ešte sobotu ale som vedela že ešte skoro 🙈 ale chcem počkať aspoň do stredy že či neukáže teda mne vždy ukázalo už 6 dní pred aspom slabú //
@updatevani
Ja to citim rovnako ze asi pride ms.. :(
@sonazitnanova ako mna tiez uz palia prsty, no musim vydrzat!!! potrebujem take dni ako som mala dnes ze som behala krizom-krazom aby mi to cim skor zbehlo
@luckavla ako dlho sa snazite?
@updatevani no veď toto a zajtra voľno a testov mám viac 😁
@updatevani
Teraz je to len druhý mesiac, ale aj tak by ma potesilo keby to vyslo tak skoro 🙂 aspoň by som vedela ze sme obaja zdravi, najradsej by som sa vyhla vsetkym vysetreniam
@updatevani vyzera ze ovu predsa len bude.. asi fakt zajtra... test je trosku silnejsi aj ked este nezaschol a objavil sa aj ovuhlien 🙂))) uz sa len neofucat :D
@sonazitnanova oo takze si zasobena ? :D
@ikonica no sa tesim 👏 dufam, ze to teda vyjde neopovaz sa ofucat :D
@luckavla my tiez druhy mesiac sa snazime znovu po prestavke 🙂
@updatevani dufam ze mi mm neda ani ten najmensi dovod :D
@ikonica keby aj náhodou dal nejaký ofukovací dôvod, tak napočítaj do 10 alebo aj do sto a povedz si, že aj tak ho miluješ a môžete plodiť 😍😍😂😍😍
@ikonica no tiez som toho nazoru ako
@krajcovicka ze jednoducho musis pocitat....zeny ja uz chcem aby 2.9 bolo :D
jasne... dnes by som ale potrebovala baterky.. nejaka saom vybita, zaspata... no uvidime...
@updatevani no to som 😂
@ikonica musis sa nejako naladit 🙂 ...mala si narocny den ?
@sonazitnanova uz len trosku vydrz a mas nejaky typ na lacne testy?
@updatevani vieš čo ja som kupovala zo stránky otehotnenie.sk s tade mám aj gél aj vitamíny majú tam všeličo ,pozri

@linsss
A vies kedy mas ovulacku? Mozno ju mas skor a to spinenie znamena zahniezdovanie. Ja som napisala ako to bolo u mna no kazda zena je ina. Ja teraz dufam ze mi nepride v piatok navsteva už 🙂