icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
31. máj 2017

@lala1501 ja viem že je to tak..preto som sa pýtala ako to brať. 😁 Včera večer som mala strašne bolesti tak si myslím že asi vtedy ale istotu nemám..😀 no nič aj tak budem nedockava 😂😂😂 ak by včera vajko prasklo a sex bol až po polnoci snáď sme to neprepaslli 😲😲

lala1501
31. máj 2017

@alilka urcite nie neboj saaaaa😍

misdan
31. máj 2017

@alilka
@lala1501 toto je inak z rana, rapidclear kazetovy..zase tam vidim..tak uz len cakat. Vidite aj vy, ze?

alilka
autor
31. máj 2017

@misdan jasne že to vidím..ale nie je kanálik,?je taký sivý zvláštny..ale držím palce nech sa mýlim 😉

lala1501
31. máj 2017

@misdan tebe tam aspon nieco vidno.tu je moj z poobedia biely ako lalia

misdan
31. máj 2017

@alilka no foto som upravila..zle to vidno v mobile vseobecne. Nazivo neviem posudit, nemam skusenosti s testovanim doteraz, mozno fakt len kanalik.

misdan
31. máj 2017

@lala1501 tak uvidis..mozno.o 2dni tam.uz cosi bude, ak nepride mrcha..

ikonica
31. máj 2017

@misdan ten ovutest akoze na potvrdenie tehu robis prosim ta kedy? rano? poobede?

misdan
31. máj 2017

@ikonica vcera som vecer, dnes poobede..preco?

lala1501
31. máj 2017

@misdan mas aj foto ako vyzeral ovu test ?

ikonica
31. máj 2017

@misdan len tak.. ze kedy sa to ma na tento ucel robit.. z akeho mocu...

misdan
31. máj 2017

@lala1501 nemam..ale mam ich odlozene. No uz to necham na par dni tak. Lebo.mi prepne 😂

@ikonica no veru neviem kedy na tento.ucel, ale bezne tusim od 10-20 ideal

lala1501
31. máj 2017

@misdan takze ja uz mam jasne zacina ms🙂 len teraz neviem mam si dat 1dc uz dnes ked je to este ozaj slabe alebo az zajtra nevies nahodou ?

misdan
31. máj 2017

@lala1501 noo toto som presne riesila min.mesiac, takto vecer len ruzove spinenie a az rano sa spustil..tak az tem dalsi den rano som ratala 1DC..ale po spravnosti asi uz dnes by malo byt.

misdan
31. máj 2017

@lala1501 ale teplotu si mala este dnes vysoku, ze? Takze klesne az rano? Hm hm..
Mna zacal dnes zase pobolievat "vajecnik"..

tamarka9
31. máj 2017

@lala1501 no sral to pes,ja uz som bola vytesena. Inak ja ked mam takto ms,ratam az ten dalsi den ako 1dc. Ak teda nezacne tak prudko,lebo niekedy zacne strasne silno hned...

lala1501
31. máj 2017

@misdan ano asi az rano zmerieam este a uvidim do rana sa isto nespusti riadne az ked sa pohnem😀 ale celkovo ja mavam slabu ms.ale tak som rada ze doala uz dnes a nenatahovalo ma to dalsie dni ked ja tak som vedela ze doatanem tetaz som mala riadne dlhy cyklus dufam buduci uz bude normalny

lala1501
31. máj 2017

@tamarka9 fam zajtra prvy den cyklu dnes sa uz nestihne rozbehnut.nevadi idem dalej. Ja som rada normalne ze aj prisla lebo uz som v hlave mala zas kombinacie zenteplota celkom vysoka ms nikde a test biely ze co ak je to znovu minomaternicove lebo vtedy test byva poz.az neskor

waleri17
31. máj 2017

@honeybuney ahoj ano mne sa nevyvyjaju folikuly ako maju praskaju pri max velkosti 15 mm co je dost malo a vajicko neni vyvynute tak aby bolo schopne oplodnenie tento cyklus sme to prvy krat vyriesili clostilom tak hadam sa podarilo 🤰

misdan
31. máj 2017

@lala1501 joj nestras..teraz sa budem ja bat..:/ som nevedela, ze pri mimomaternicovom byvaju testy pozit.neskor..

lala1501
31. máj 2017

@misdan no byvaju aj som to citala a aj som to mala

alilka
autor
31. máj 2017

@misdan ja som pri mimomaternicovom mala už deň pred očakávajucou ms pozitívny..nič neboj..všetko je dobré,nemyslí na blbosti 😉 pekne sa naspäť pozitívne nalad a myslí len na dobré 😁😉

misdan
31. máj 2017

@lala1501 :/
@alilka ale pomaly ti silneli, ze?
No ved uvidime..do nedele si davam cas a ked nic, tak zbehnem k dr. Aj s malym..to bude sranda 😁

alilka
autor
1. jún 2017

@misdan tak u mňa to bolo také všelijaké..prv že potrat,ale po týždni spinenie začalo ísť hore hcgv.. nakoniec to bolo mimomaternicove .ale ano slabo mi tmavli testy..

alilka
autor
1. jún 2017

Baby to čo robí tá moja bt??kto to z nej ma vyst??😲😲
@lala1501 ahaaa osalela 😛

lala1501
1. jún 2017

@alilka malinky pokles nesttesuj si hore stale takze dnes 2dpo a potvrdil ti aj dr.tak klud🙂

alilka
autor
1. jún 2017

@lala1501 ako šak ja s kľudná len som to nechapala. A má teraz napada merala som o 3hodiny skôr ako bežné. Môže to byť aj tým?

krajcovicka
1. jún 2017

@alilka pripočítaj si +0,3 stupňa, lebo každú hodinu stúpa o 0,1........

lala1501
1. jún 2017

@alilka jasne tym to je byva nizsia skor.tak nam to je uz jasne🙂

honeybuney
1. jún 2017

@waleri17 verím že ti clostil zaberie. Potom sa ozvi, budem držať palce! 🙂