Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani áno všetko v poriadku,ďalšiu poradňu mám až 19.9., tak dovtedy čakať,teraz spolu zavárané 😉
@ikonica takze dnes bez ofucania 🙂
@updatevani uz to mame za sebou 😈 ... ked ten hore da, tak zajtra poistime... ja dam :D uz nech idem do roboty lebo mi uz sviha tu.....
@ikonica aj mne sviha uz cize nie si sama :D a mam krce sem tam uz ... ty das :D tak este den bez ofucania a bude ok! 🙏 no ja ked si do soboty nenajdem nejaku zabavku.. tak neviem! zajtra idem povybavovat nejake veci do mesta :D uz zvazujem zasobu testov ..inak nevies skor som citala ze vraj aj v DM maju nejake lacnejsie testy nevies o tom nic ?
@updatevani maju tam pepino a nejake take...no neviem nazov ale su tam tusim 2ķs a stoja 2,5 asi... top baby ci tak nejak? ja som rada kupovala woman secret :D ale tie riadne duchuju.. ale pomerne lacne boli... aj v tete maju pepino 2v1 tusim za 1,7... neviem presne...
@ikonica vidim ze to mas obehane :D tak zbehnem potom do tety ked su lacnejsie :D vsak nato ze budu biele je az vela 1,70 dat :D
@updatevani čo viem aj v DM mali pepino 2v 1 za 1,45 eur ale či ešte skús pozret
@sonazitnanova ooo dakujem ja som inak pozerala aj na tu stranku len kym by mi dosli 🙂 vsak zajdem aj aj :D
@updatevani tam je dodanie do 24 hod samozrejme za 3,50 dodanie
@updatevani hej v dm maju pepino niekedy aj 2v1 ale co ja som zistila tak nie vzdy.. niekedy len po jednom maju... kazdopadne kup to az v sobotu.. prveho sa mozno budes doma nudit a budes si chciet kratit chvilu ocuravanim pasikov :D v sobotu rano urobis ten jeden co mas doma, doobeda skocis kupit dalsie a na nedelu uz budes mat pepino :D dobre som to vymyslela?
@sonazitnanova takze ani male objednavky sa neoplatia teda 🙄 budem v meste zajtra tak bud odolam testom alebo nie...achh
@ikonica ten jeden co mam doma je z tych lepsich :D tak nebude lepsie ked najprv vybabrem tie pepina ? :D ale ak nekupim tak v sobotu uz nekupim lebo ja tu ms dostanem hned z rana :D ako vzdy 🙈
@updatevani a co mas? digital? ci dr. max? no jasne tak najsor lacne pepino a ked tam neco bude, tak mozes aj ten lepsi :D ovulaky nemas? niekto testuje aj nimi :D
tie akoze ovulacne bolesti co som mala posledne dva dni to bolo nic... teraz sa to na chvilu riadne ozvalo... jezisku len nech ti plavci vydrzia :D :D :D uz mi riadne susti.. to asi z toho vina co som vcera vypila :D
@ikonica nie nie je to sice ten ci ocuravas vyzera ako dr max ale ina znacka...nie ovulaky nemas to som nikdy ja este netestovala s nimi 😂 ale ak tento cyklus nevyjde
@ikonica samo odoslalo mi spravu pisem z mobilu 😂 ze ked tento cyklus nevyjde tak si kupim...a inak ja som raz citala ze ak ma byt zena tehotna a pije vino este skor jej udrzi plod ...ake vino si pila?
@updatevani no cervene nejake 🙂 ribezlove s aroniou ci take daco :D
@updatevani ale najek nerozumiem co si tym chcela povedat :D... aj pred tym jak sa zadarilo som pila cevene :D ale len tak malicko... aj na vianocnych trhoch nejake to varene vinko.... aj v case uhniezdovania (to som si len potom spatne domyslela ze asi vtedy to bolo) som pila vinko na vianocnom vecierku z prace... a potom o tyzden ked mm prisiel z turnusu som si tiez dala ale pohar ostal plny lebo mi nejak nechutilo... no a na druhy den som uz vedela preco mi nesmakovalo, ked som si nasla dusika na teste.... hmmm teraz tu budem za alkoholicku 🍷vacsinou si davame len nealko pivko doma a ked niekde ideme, co je malokedy, tak si dame aj normalne pivko... a obcas doma to vinko...
@ikonica také je dobreee také môžem inak moc eee 😁
@sonazitnanova ja mam rada suche vinka.. toto bolo na mna moc sladke... ale fajne čučko 😵
@ikonica baby mali by sme začať popíjať keď to je dobre 😂😂😂
no ja som si cez víkend vyhodila z kopýtka čo sa týka vína :D ale netuším kedy bola ovulka čiže možno že som sa aj trafila :D len škoda že cez víkend nedošlo k snaženiu ale pár dní pred ním :D no uvidíme ale myslím že vzhľadom na aktivitu v danom mesiaci že si počkám na ten ďalší :D
Prvy krat som si robila ovutest v praci... Laborka na wc... Chcem vediet, kedy je asi vrchol... Este stale je silno pozitivny, musim porovnat s predoslymi...
@ikonica nebudes 😂 my sme celu zimu si davali vecer deco ribezlaka 🙂 ..a hej pisem ako tatar tak ...no ze sa hovori ze zena ked nechce ostat v tom a privolat si kramy tak ma pit cervene vino ale ze opak je pravdou...ze aj ked uz si tehu a aj o tom nevies a to vino pijes tak to este plod posilni ci ako to nazvat...tak ako aj napriklad ked by ti pichli vyvolavacku na ms 😂😂😂😂
Teraz som sa vratila domov a sadla si...a nekupila som si tie testy tak cakaaam 😂😂😂
@updatevani tak som to dobre pochopola aj po tatarsky...
som na teba pysna, ze si odolala 😉🌹
@ikonica dakujem 🤗 ono to len zato ze som so sebou mala aj moju 8 rocnu sestru takze uvidime uz len bez dnesku 3 dni 👏 ty co nove mate maraton nadalej ? Bez ofucania?
@updatevani ach neviem ci da :D unaveny jak pes... ja som tiez v noci len asi 3hodky spala... neviem... nechcem to az tak znasilnovat ale po pravde som z toho nervozna lebo je skvela sanca... len neviem... nebudem ho budit kvoli tomu :/ nechcem to hrotit jak furia....

@ikonica no akoze :D to viem ale ved pred cudzim by si mala mozno respekt 😂