icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
30. aug 2017

@ikonica tak to potom az tak neznasilnuj vsak uz ste aj tak dobre vychytali...ja zas len cakat mam uz mi sibe z toho 😵 zajtra si zas musim vymysliet nejaku aktivitu...piatok je volno manzel bude doma tak to da na mna pozor ale v sobotu rano uz asi neodolam no teda ak ma neprekvapi ms 😂

ikonica
30. aug 2017

@updatevani tak to nevylo... co uz... mozno zajtra... 😔

drzim palce nech vydrzis ;)

monika837
30. aug 2017

Kočky čo poviete?

sonazitnanova
30. aug 2017

@monika837 to je ovu test že? Asi ešte by mal byť silnejší ďalej skús testovať a aj sa snažiť

updatevani
30. aug 2017

@ikonica vies co uz ma to ani nelaka lebo sa mi spravili take zapalene vyrazky po brade :( takze uz to je jasne ... tak som sa dotesila ... manzel uz siel do prace?

ikonica
30. aug 2017

@monika837 nepoznam tento konkretny druh ovutestov ale ciarocky vyzeraju velmi slubne... mozno este zosilneju ale ako pise sona.. snazte sa 🙂

sonazitnanova
30. aug 2017

@updatevani neboj aj mne sa vyhodili ešte pred pár dňami a už aj zmyzli to nič neznamená 😉nebooooj

ikonica
30. aug 2017

@updatevani hej odisiel.. ani som sa nesnazila to nejako ovplyvnovat... bol velmi unaveny, malo spal po nocnej a dnes musel ist skor do prace lebo maju mrte roboty... akoze som strasne smutna z toho aj som si poplakala... viem rura som, ale nejak ma to zmohlo musim priznat... ale hovorim si, ze este mozno zajtra 🙂 tiez som spala len tri hodky.. prechod z dovolenky do prace je zahul....asi aj to mi pomohlo k naladicke...

updatevani
30. aug 2017

@sonazitnanova ako uvidime, len uz mam vsetky priznaky na moju ms, zapalene vyrazky a bolesti v podbrusku... no nechame sa prekvapit...ty kedy mas mat?

ikonica
30. aug 2017

@updatevani nemozes posudzovat podla vyrazok.. niektore baby pisali, ze sa im fest zhorsila plet v tehu... ine ako napr ja a ty mali zlepsenie.. ale nemusi to znamenat, ze kazde tehu bude rovnako ucinkovat....

updatevani
30. aug 2017

@ikonica to ti verim... ale ty nezufaj sak este jonas ti vysiel na 1.9 nie ? daj si nieco fajne na naladu 🙂

ikonica
30. aug 2017

@updatevani hej mozno jonas DA :D

sonazitnanova
30. aug 2017

@updatevani no ja ešte nedohľadne takto o týždeň och ako ja sa necítim na nič ani na jedno cítim sa dobre 😁 čo je až podozrivé lebo vždy už 2 týždne pred ma bolia aj prsia a som nervózna už aj výtok mám pred tým teraz nič

ikonica
30. aug 2017

@updatevani zujem ananas.. chapes aby vajicko pekne pustilo kamosov k sebe a aby sa pekne zakusilo do maternice ak sa nahodou rozhodne ze je TEN CAS... ale ne... nemam na nic chut teraz...zacnem ananasom a potom pojde dalsia cast chladnicky :D

sonazitnanova
30. aug 2017

@ikonica 😂😁😁😋

ikonica
30. aug 2017

@sonazitnanova smiech cez slzy... poznate to? tak to je teraz moj stav.. ale ja sa nevzdam :D

@updatevani

sonazitnanova
30. aug 2017

@ikonica samozrejme poznaaaame neboj sme s tebou 😉

ikonica
30. aug 2017

btw... ovulak uz bledne... o nejaky cas sem hodim foto... a tymto koncim testovanie v tomto cykle a v dalsom zacnem az od 12 dc ked vobec budem testovat... ked ich nesmarim do kosa... teraz som skusala 2x denne aby som zachytila peak... tak viem, ze vrchol byva zvycajne na 13dc vecer... este keby som tak aj videla do seba ci to jajco vyplavalo a kedy presne :D

sonazitnanova
30. aug 2017

@ikonica vieš čo aj ja som.nadejne robila vždy ráno test asi po 3 dní a prestalo ma to baviť vykašľal som sa na to aj tak sme s mužom každý deň cez ovu no neviem presne kedy bola asi stredu a od nedele do štvrtka sme spolu TUTU tak uvidíme či to vyšlo

ikonica
30. aug 2017

@sonazitnanova no.. len nam to akosi nevychadza to tutumutu.. hlavne ak je ovu vtedy ked on ma nocnu... nevadi... mam pocit ze akurat prebieha ovu... cely bok mi ide vyvalit... pravy... tak ked sa nad nami ten hore zlutuje tak mozno sa nase 'bunky' stretnu :D zajtra...

ikonica
30. aug 2017

@sonazitnanova ja som zvykla testovat len poobede ale chcela som to teraz skusit aj doobeda po 10 hod... ale dalsi cyklus uz budem zas len poobede.... skoda testov...

sonazitnanova
30. aug 2017

@ikonica možno sa bojovníci udržali ešte pred keď ste mali TUTU......to ti verím ....vieš čo je na tom najhoršie ,že ak sa mne tento cyklus nepodarilo tak neviem kedy znovu príde muž domov lebo robí v zahraničí a to je o hubu teraz prišiel náročky cez moju ovu

sonazitnanova
30. aug 2017

@ikonica to sa na testovať poobede? Prečo ja som furt ráno ako tehu test 😨

ikonica
30. aug 2017

@sonazitnanova no ma sa testovat po 10hod do tusim 20 hod... nie z ranneho mocu... z ranneho sa s ovutestami testuje tehu a nie ovu.... ak zistujes ci mas ovu, tak vzdy az po 10 hod mozes testovat a dve hodky predtym nic nepit...

sonazitnanova
30. aug 2017

@ikonica tak vidíš to ešte že som sa na to testovanie vysr....a. 😂😂😊 No tak už viem

ikonica
30. aug 2017

@sonazitnanova toto turnusovanie velmi dobre poznam.. moj mm tak pracoval skoro cely cas co sme spolu (10r).. az zaciatkom tohto roka sa zamestnal v nasom meste... aj preto prve tehu bolo az po 10 mes snazeni... a dalsie boh vie kedy bude... mozno tiez az po 10 mes...

sonazitnanova
30. aug 2017

@ikonica no veď toto beh na dlhú trať och a tak som chcela otehu do konca roka 🤔

ikonica
30. aug 2017

@sonazitnanova drzim palce... 🙂 mozno to nie je nahoda, ze prisiel prave na ovu domov ;)

sonazitnanova
30. aug 2017

@ikonica no moja veru není bolo to aj plánované 😁😁 len teraz sa mu určite nebude dať ak by to nevyšlo tak zas až o mesiac asi

ikonica
30. aug 2017

Takze takto dnes... Posledny este neuschol... Pocitam, ze zajtra mi zakresli ovu... Snazilkovanie nula bodov :/