icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
31. aug 2017

@ikonica doma mam len 25kovy tak cakam no 😂🤔

krajcovicka
31. aug 2017

@updatevani pred meškaním vás vôbec nemusia bolieť prsia nejako výrazne, ale potom to príde, ja ich mám ešte stále poriadne bolestivé...

ikonica
31. aug 2017

@updatevani cakaj... Verim ze vydrzis do nedele... To ti uz akoze bude meskat...

updatevani
31. aug 2017

@ikonica ano ano to by mi uz malo meskat jeden den...som zvedava 🙄 este dobre ze som si vsimla ze je 25 rano som ho uz drzala v ruke 😂 tak som odlozila naspat 😀

updatevani
31. aug 2017

@krajcovicka pocas tehu som mala aj ja ale predtym si nespominam velmi.🤔 vobec neviem dnes ma napriklad uz bolia velmi dost citlive mam...

luckavla
31. aug 2017

@updatevani
Kedze nam ma prísť rovnako ms, tak ako sa dnes citis? Mas bolesti ako by mala prist alebo?

updatevani
31. aug 2017

@luckavla ja neviem vobec, mam vyrazky na brade ako zvyknem mat pred ms a tiez bolave prsia...nic ine si odsledovat neviem 😒 a ty ako?

luckavla
31. aug 2017

No u mna to vyzerá, že pride ms asi :( sledujem aj krcok a ten sa dnes skratil a boli ma podbrusko akoby som mala dostat aj prsia ale zaujimave je ze bradavky nie. To je jedine co viem ze je ine. Ako kusok nadeje este mám no neviem.

sonazitnanova
31. aug 2017

@updatevani tak aj keď ja mám 6 dní do ms aj tak som dnes urobila test samozrejme nič tam nebolo ,môže byť skoro ale už neverím že by som mohla byť aj tak tehu .....pred ms mi ukazuje 6 dní pred už slabú /

krajcovicka
31. aug 2017

@sonazitnanova a isto tam nič nieje?

updatevani
31. aug 2017

@sonazitnanova ukaz foto... a si robila 10tkovy test? Mna strasne pali..mozno este skocim kupit testy u nas je lekaren len ma tam poznaju nechcem odtial velmi a do mesta sa mi kvoli testom nechce aj ked uz mam nutkanie...no i tak myslim ze nic z toho sibe mi uz

updatevani
31. aug 2017

@sonazitnanova
@luckavla
@ikonica
no zeny mam taky pocit ze asi neviem z akeho dovodu mi pride ms skor uz spinim 🙂

sonazitnanova
31. aug 2017

@krajcovicka eee nič očami by som ju tam aj vypálila 😁

sonazitnanova
31. aug 2017

@updatevani no a je po testovaní 😨

sonazitnanova
31. aug 2017
sonazitnanova
31. aug 2017

@updatevani áno bol to 10 tkovy

updatevani
31. aug 2017

@sonazitnanova tak to dame buduci cyklus 🙂 tebe este mozno nieco vyskoci ... teda no ja buduci neviem lebo akurat cez tie moje dni by som mala byt odcestovana tak asi az ob mesiac 🙈

sonazitnanova
31. aug 2017

@updatevani moja ja ak nie teraz tak septembri tiež isto nie muž není doma 😔

updatevani
31. aug 2017

@sonazitnanova no super :( na ako dlho muz chodi prec?

sonya6
31. aug 2017

@updatevani
@sonazitnanova
Kočky ako dlho sa už snažíte???

updatevani
31. aug 2017

@sonya6 no my od kerytu druhy mesiac...

ikonica
31. aug 2017

😔🙄

ikonica
31. aug 2017

@updatevani snad nieeee

ikonica
31. aug 2017

@sonazitnanova neni tam nic? Ja uz vidim duchov vsade... Ostrejsie foto by to chcelo

krajcovicka
31. aug 2017

@ikonica
@sonazitnanova
Ja mám úchylku upravovať fotky, ale chcelo by to ostrejšie foto

updatevani
31. aug 2017

@ikonica fakt fakt 😢 tak to uz len cakam kedy sa rozbehne ale mna trafi este ked dostanem 2 dni skor :D no nemala by som

luckavla
31. aug 2017

@updatevani
Vies co ja mam pocit ze pride tiez kazdu chvilu, a co ty vies mozno je to prave spinenie kvoli tehu 🙂

updatevani
31. aug 2017

@krajcovicka no mne bud sibe alebo tam cosi vidim ..
@sonazitnanova posli tu ostrejsiu foto

updatevani
31. aug 2017

@luckavla nie nie to nemyslim, ja moje priznaky ms uz poznam, som precitlivela, nervna, bolia ma prsia, mam krce v podbursku, chut na tutu mutu :D tak par dni pred, a samozrejme vyrazky 😅

luckavla
31. aug 2017

@updatevani
Tak skoda noo :(