Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani vážne tam nič není?mne sa zdá ale ja asi všade vidím
@sonazitnanova nie nie vazne a ja fakt mam uplne aj vytok ako pred ms ... ale uz som aspon kludna a nemusim stale rozmyslat a viac testov nekupim ! :D budu ma len pokusat nic ine
@updatevani mrzí ma to ale keď aspom vieš na čom si ja tiež som radšej keď viem ako čakať do ms to som nikdy nevydržala
@sonazitnanova ja by som aj vydrzala ak by som nemala test doma ale no ved vies ake to je...ja tak ako som pisala vyssie som s tym ratala prislis nervna som bola tento mesiac stale sa nieco dialo.🙄
@updatevani veď ja tiež nemám nič potvrdené urobím v sobotu alebo nedeľu a uvidí sa čo bude
@sonazitnanova
@updatevani
Ešte nehádžte flinty do žita, testovali ste poobede, my sme vás donútili... kým nie je mrcha, je všetko možné...😘
@updatevani ale ja furt pozerám na tvoj test a vidím slabulinku // ja neviem či som už ozaj sibnuta😅
Ja uz tirz vidim ciarky vsade...
Poistenô

@sonazitnanova ja vidím obom,
@updatevani skús ho rozobrať a ako vyzerajú po zaschnutí...
My sme ale inak šľahnuté duchárky 😂😂😂, ale prajem vám to a kde je Alilka, že sa dnes nezapojila??? Do hádaniek
@updatevani neskusala si to rozobrat? Este to nic nemusi znamenat kedze je to 25kovy test
@ikonica bola akcia ZET na s?
@krajcovicka jou jou😝
@updatevani aka je to znacka?
@updatevani pozeram na ten testik . Ale mrzi ma ze musim povedat ze nic tam nevidim 😭ale drzim silno moc palce. 🤗 Chcela som dodat Este k Tym priznakom co som si vsimla ja ked som otehotnela (bohuzial aj neskor potratila) . Takze priznaky som nemala skoro ziadne. skor by som povedala Len velmi mierne. Pred mrchov som ich vzdy mavala velmi intenzivne. Ale co bolo uplne ine mala som brutalny vytok podobny ako pri ovulacii taky ciry natahovaci hlien podobny vajecnemu bielku. Mala som ho veru dost aj dva tyzdne. Tak to som vedela ze je nieco ine a som sa testovala tyzden pred mrchov. A test bol silno pozitivny krasne dve hrube ciarky. Bohuzial to nedopadlo dobre. Takze urcite tehotensky priznak je číry hlien a jeho strasne vela 😀Tak drzim palce nech sa zadari.
haloooo update kde siiii??? isla si kupit testy predsa?
Zenyyy niesom doma...ked budem tak vam napisem znacku testu a aj ho rozoberiem nevyhodila som ho ☺ no isto tam nic nie je ja tu ms citim fakt 😡
Test sa vola testerstar nechce mi pridat fotku 🤔 dalsiu
@updatevani to vobec nepoznam.. kde si kupila?
@marily no ja mam tiez jedno neuspesne za sebou...a teraz sa citim na tu ms...a tiez som mala strasne vytoky 😂
@ikonica u nas v lekarni ak mi prida foto supnem ju tu...
Noo a teraz analizujte s
@krajcovicka co tam vidno lebo ja nevidim nic ...a este som rychlo dobehla domov nafotit test a kuknut ako sa vola test kvoli vaaam 🤗😎
@updatevani cele to testovacie lozko je divne... kup si nejaky iny test ;)
@updatevani no ja este furt cakam menzes od neuspesneho . uz ubehlo 31 dni a nemozem sa dockat tej mrchy. I ked ju uz citim ze pride . Rada by som sa uz snazila dalej . Toto cakanie je umorne. Stale len cakat to je o nervy .
@ikonica no ale uz cakam do nedele 😂 viac toho nemam doma..teda do pondelka...
@marily ja som na 5 tyzden dostala od zakroku...a lialo sa zo mna 10 dni😠
ja uz ani neviem co ocakavat , keby sa aspon na dalsi mesiac zadarilo . lebo raz ma toto cakanie zabije, uz ani neviem co si mam mysliet
@ikonica
@krajcovicka
@sonazitnanova
@marily taaak 1dc uz sa to spustilo

@sonazitnanova vies co ja aspon keby citlivejsi som mala ale nemam, kvoli testu sa mi bezat teda nikam nechce ...no ak by mi to chcelo vyjst tak to by som mala aj hned darcek na narodeniny :D