icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica teraz sa bez povolenia tých lekárov čo má operovali ani nepohnem .keď budem musieť čakať rok tak žiaľ budem rok..a ani môj by sa na to nedal..uz mi to neraz povedal 😁

updatevani
4. sep 2017

@alilka ahoj ziena konecne ta tu vidim uz som vcera rozmyslala, ze kde si lebo ta tu vobec nieje vidiet a pocut 🙂 tak ta vitam ...a dufam ze tvoja ms pride co najskor ;)

updatevani
4. sep 2017

@ikonica a ty ako dnes uz lepsia nalada? ...inaak dnes som sa dozvedela ze dalsiu v rodine mame tehu...som sa velmi potesila no po pravde mi prislo aj luto ze ja zas nic... kazda jedna u nas plodna jak ceresna a so mnou neviem co to 🙄

ikonica
4. sep 2017

@updatevani uz lepsie.. dnes ma bolelq hlqva akoby z poka,eneho zaludka aj cuzne v bruchu pocity ale co ja viem.... musim sa menej sledovat.... cim blizsie je ms tym viac na prd mi je :D

no to o tych tehuzvestiach poznam... ked sa dozviem, ze niekto otehu, tak sa uprimne tesim a niekde pod tymto pocitom je taka trpka prichut pocitu " ja este nie".. a uz len cakam, kto dalsi nas predbehne... cakam minimalme dva pary ze dokonca roka podaju takuto spravicku... aj moja kolegyna je ako tikajuca bomba.. uz len cakam kedy ona zahlasi tehu aj ked sa vraj este nesnazia o druhe... a to potom neviem ci nedam po 10 rooch vypoved... neviem ci by som to zvladala...

ja197
4. sep 2017

Ahojte dievčatá, mám na vás otázku, zajtra to bude presne 7 týždňov čo som bola na kyrete po potrate v 7tt, menzes nikde dodnes...pred 3 týždňami som bola u doktorky, vtedy mi povedala že menzes je na spadnutie, no dodnes nič, medzitým mala dovolenku takže dnes som išla znova...nič moc neskonštatovala, len som niekde medzi rečou začula niečo o vysokej sliznici alebo že je vysoko, či niečo také, čo to prosím vás znamená? Celkom mám strach z toho či som neotehotnela hneď znovu, nakoľko sa cítim dosť zvláštne, mám strašný hlad, zvláštne chute, závraty a včera mi môj chlap povedal že sa mi poriadne zväčšili prsia, čo som si aj sama všimla. ..Čo prosím vás znamená tá sliznica? Ďakujem za upokojujúce odpovede 😊

alilka
autor
4. sep 2017

@updatevani ahoooj 😁 tak ja som tu stále,lensa extra nezapajam do debaty..😁
@ja197 no a test??

ikonica
4. sep 2017

@ja197 presne tak... utekaj ocurat test....

sonya6
4. sep 2017

@ja197 súhlasím s dievčatami
😋

ja197
4. sep 2017

@ikonica test som si robila minulý týždeň, bol negatívny, to už by muselo na ňom niečo byť keby bolo či?

ikonica
4. sep 2017

@ja197 tyzden je dlha doba

sonya6
4. sep 2017

Kocky mám otázku je možné mať ovu 17-19dc nvm presne deň a MS prišla dnes na 27dc? Nemá to byť rovnako dlhá doba do ovu aj po ovu??? Rozmýšľala som tak cestou z práce 🙇

ja197
4. sep 2017

@ikonica nebude to týždeň, robila som ho asi vo štvrtok myslím, ale asi urobím ešte ak nepríde menzes konečne po tej vyvolávačke...inak @alilka presne viem ako sa cítiš s tým čakaním na menzes, to je ako za trest sa ich dočkať 😊

ikonica
4. sep 2017

@sonya6 nie je to pravidlo...

alilka
autor
4. sep 2017

@ja197 nooo len ja sa nemôžem hneď snažiť..ja budem musieť čakať pol roka alebo az roka 🙈🙈

ikonica
4. sep 2017

@ja197 no ked vydrzis cakat... po vyvolavacke ma prist do 2t?

alilka
autor
4. sep 2017

@sonya6 nie nemá 😁 ovi má každý inak a po ovu je lutealna fáza 10-14 dní..😉

ja197
4. sep 2017

@ikonica do 10 dní, ale ak nepríde do pondelka, mám ísť znova k doktorke
@alilka to zvládneš, si silná žena po tom všetkom čím si prešla to už proste musí vyjsť minimálne s dvojičkami, aj keď o trošku neskôr 😊

ikonica
4. sep 2017

@alilka pozri.. jeden mesiac uz mas takmer za sebou... tak uz len pat.. a mozno ti daju start aj skor

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica možno..a možno aj neskôr 😂 ale nejako to teraz neriešim..riešime dátum svadby momentálne. A najviac som teraz zaujatá mojou novou žehličkou kulmov na vlasy 😂😂 a čo si dám a nimi teraz, urobiť. Zajtra mi ide ségra robiť ombré a neviem sa rozhodnúť či dám do sivá alebo do modrá 😂😂 ach mám ja problémy. 😁

ikonica
4. sep 2017

@alilka jeeeeeej supeeeer gratulujem k tomuto rozhodnutiu 🙂)) bude to este tohto roku?

sonazitnanova
4. sep 2017

@alilka teraz keď to čítam ma napadlo čo som chcela z obchodu 😀😅

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica nie až budúci chceme .noo keby bolo na mne ja sa chcem len zosobášiť..ja svadbu nepotrebujem..jednu som uz mala 🙊🙊 ale tak sa zosobasime v kostole a len také posedenie urobíme .tento rok toho bolo veľa nemali sme sa už kam "supnut" 😂😂

sandy152
4. sep 2017

Ahojte baby, snazime sa s mm o mimi akurat tento mesiac a ako naschval som ochorela, kaslem a mam upchate dutiny a akurat som si zmerala teplotu tak mam 36,9 takze predpokladam, ze este stupne. Mozem si dat paralen? Nechcela by som nieco pokazit. Mam este 9 dni do MS.

ikonica
4. sep 2017

@alilka my sme mali len svedkov a bolo.. na urade 🙂

wewe28
4. sep 2017

Tak som si dnes kúpila testy do zásoby a teraz už len čakať, kedy ich budem môcť použiť....teším sa a bojím zároveň. Bojím sa sklamania...

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica tak môj tak nechce a ani ja 😁 mne ide o to aby sme sa v kostole hlavne vzali..zvyšok pre mňa nieje podstatný..prvé manželstvo mám anulovane na cirkevnom súde čiže sa môžem znova vydávať v kostole..

ikonica
4. sep 2017

@alilka pfiiiha... no tak drzim palce nech to bude presne podla vasich predstav...moj mi dodnes dakuje, ze sme sa nemuseli brat v kostole :D a ze sme nemali velku veselku.. a ja som s tym v pohode tiez 🙂

sonazitnanova
4. sep 2017

@alilka a v akom kostole kresťanskom či

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica tak ja som kresťanka a môj tiež chodíme do kostola a pre nás je toto dôležité .nie žiadne tanečky za tým. 😁😁
@sonazitnanova áno..

sonazitnanova
4. sep 2017

@ikonica my z mužom sme sa tiež brali na úrade na moje narodeniny len o 2 svedkoch bola to sranda dokonca a potom sme si ho sadnúť na obed 😁😉 ale chceme ešte svadbu ale ja nie som veriaca a muž už sa raz bral ale v evanjelickom