Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka ahoj ziena konecne ta tu vidim uz som vcera rozmyslala, ze kde si lebo ta tu vobec nieje vidiet a pocut 🙂 tak ta vitam ...a dufam ze tvoja ms pride co najskor ;)
@ikonica a ty ako dnes uz lepsia nalada? ...inaak dnes som sa dozvedela ze dalsiu v rodine mame tehu...som sa velmi potesila no po pravde mi prislo aj luto ze ja zas nic... kazda jedna u nas plodna jak ceresna a so mnou neviem co to 🙄
@updatevani uz lepsie.. dnes ma bolelq hlqva akoby z poka,eneho zaludka aj cuzne v bruchu pocity ale co ja viem.... musim sa menej sledovat.... cim blizsie je ms tym viac na prd mi je :D
no to o tych tehuzvestiach poznam... ked sa dozviem, ze niekto otehu, tak sa uprimne tesim a niekde pod tymto pocitom je taka trpka prichut pocitu " ja este nie".. a uz len cakam, kto dalsi nas predbehne... cakam minimalme dva pary ze dokonca roka podaju takuto spravicku... aj moja kolegyna je ako tikajuca bomba.. uz len cakam kedy ona zahlasi tehu aj ked sa vraj este nesnazia o druhe... a to potom neviem ci nedam po 10 rooch vypoved... neviem ci by som to zvladala...
Ahojte dievčatá, mám na vás otázku, zajtra to bude presne 7 týždňov čo som bola na kyrete po potrate v 7tt, menzes nikde dodnes...pred 3 týždňami som bola u doktorky, vtedy mi povedala že menzes je na spadnutie, no dodnes nič, medzitým mala dovolenku takže dnes som išla znova...nič moc neskonštatovala, len som niekde medzi rečou začula niečo o vysokej sliznici alebo že je vysoko, či niečo také, čo to prosím vás znamená? Celkom mám strach z toho či som neotehotnela hneď znovu, nakoľko sa cítim dosť zvláštne, mám strašný hlad, zvláštne chute, závraty a včera mi môj chlap povedal že sa mi poriadne zväčšili prsia, čo som si aj sama všimla. ..Čo prosím vás znamená tá sliznica? Ďakujem za upokojujúce odpovede 😊
@updatevani ahoooj 😁 tak ja som tu stále,lensa extra nezapajam do debaty..😁
@ja197 no a test??
Kocky mám otázku je možné mať ovu 17-19dc nvm presne deň a MS prišla dnes na 27dc? Nemá to byť rovnako dlhá doba do ovu aj po ovu??? Rozmýšľala som tak cestou z práce 🙇
@ikonica možno..a možno aj neskôr 😂 ale nejako to teraz neriešim..riešime dátum svadby momentálne. A najviac som teraz zaujatá mojou novou žehličkou kulmov na vlasy 😂😂 a čo si dám a nimi teraz, urobiť. Zajtra mi ide ségra robiť ombré a neviem sa rozhodnúť či dám do sivá alebo do modrá 😂😂 ach mám ja problémy. 😁
@alilka teraz keď to čítam ma napadlo čo som chcela z obchodu 😀😅
Ahojte baby, snazime sa s mm o mimi akurat tento mesiac a ako naschval som ochorela, kaslem a mam upchate dutiny a akurat som si zmerala teplotu tak mam 36,9 takze predpokladam, ze este stupne. Mozem si dat paralen? Nechcela by som nieco pokazit. Mam este 9 dni do MS.
Tak som si dnes kúpila testy do zásoby a teraz už len čakať, kedy ich budem môcť použiť....teším sa a bojím zároveň. Bojím sa sklamania...
@alilka a v akom kostole kresťanskom či
@ikonica tak ja som kresťanka a môj tiež chodíme do kostola a pre nás je toto dôležité .nie žiadne tanečky za tým. 😁😁
@sonazitnanova áno..
@ikonica my z mužom sme sa tiež brali na úrade na moje narodeniny len o 2 svedkoch bola to sranda dokonca a potom sme si ho sadnúť na obed 😁😉 ale chceme ešte svadbu ale ja nie som veriaca a muž už sa raz bral ale v evanjelickom

@ikonica teraz sa bez povolenia tých lekárov čo má operovali ani nepohnem .keď budem musieť čakať rok tak žiaľ budem rok..a ani môj by sa na to nedal..uz mi to neraz povedal 😁