icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

zuzicka256
5. sep 2017

@ikonica zatial to skusam prvy krat, dalsi uz bude uplny, este dva predosle zo 17dc a 16dc som nepovazovala za dolezite kedze boli snehovobiele. A teploty boli pod 36, nebrala som to vazne ale asi zacnem riadne monitorovat cely cyklus, MS cakam 16ho... Inak ako sa niekto oznacuje? Vy sa tu oznacujete a ja to neviem, som tu nova 😊

zuzicka256
5. sep 2017

Aaaaa zavinac okey, uz to je 😊✌

zuzicka256
5. sep 2017

@ikonica tehu? Kokos tak skoro? Po ovu uz telo vnima tehu?

ikonica
5. sep 2017

@zuzicka256 aky dlhy cyklus mas? Nebola ovu skor? Aj ked teploty nic moc... Mozno este len bude...

ikonica
5. sep 2017

@zuzicka256 ale tenposledny vyzera iz byt pozitivny... Len to matie ked mas jedny testy jednym smerom otocene a druhe opacne....

alilka
autor
5. sep 2017

@krajcovicka nechcem to riešiť žiadnou bielou mágiou .neviem mám pocit že teraz na toto pomôže..verím tomu..už musí 😉

updatevani
5. sep 2017

@ikonica tak verim tomu ze toto je tvoj vitazny graf ... uz len vydrzat 🙂

ikonica
5. sep 2017

@updatevani bodaj by... Uz ma bolia krize.. Len aby mrchana nedosla uz na 23dc... Teraz som 20dc

updatevani
5. sep 2017

@ikonica sak si zatial nad ciarov...tak len klud ... dufam,ze nedojde 🤗

updatevani
5. sep 2017

@alilka inak co sa tej omse tyka...jedna znama prisla o babatko a omsu zan dala ... v umysloch bolo napisane ze na umysel rodiny takej a takej...☺

alilka
autor
5. sep 2017

@updatevani no ja som na omši dala doslova za moje nenarodené deti .ale svokra mi vravela že vraj im mám dať mena akoby ich v tichosti pokrstiť..

ikonica
5. sep 2017

@updatevani no neviem moja ci ja iz zajtra neocuram papierik.. Tie krize su divne.. Ale mozno som prechladla na grilovacke v sobotu, ked sa prudko ochladilo :/

updatevani
5. sep 2017

@alilka no aj to moze byt 🙂 kludne to spravit mozes .... a kedy bude ta omsa ci uz bola?

updatevani
5. sep 2017

@ikonica hej v sobotu bola hnusnota cas zrazu chladno...uz ta lakaju tie testy co? 😎 to bude 8dpo? Ak spravne ratam?

ikonica
5. sep 2017

@updatevani hej... Len ako som ti vcera pisala zas ma strasi ta hematologia... Ci uz nenasadit fraxiparin ak sa zadarilo... No nemam ten pocit... Len nejake priznako nepriznaky... ale par dni hore dole asi nevadi no... Uvidim este...

ejuska2586
5. sep 2017

@ikonica Fraxiparin vraj staci od 5. tyzdna - aj ja tak beriem, ale Clexane. Tak sa zatial nestresuj. Ale testnut mozes skusit. Drzim silno palce.

updatevani
5. sep 2017

@ikonica nie nie ved pockaj aj by ti mohlo cosi ukazat o nejaky den dva ...aspon ducha vsak rozanalizujeme to tu 🤗 @krajcovicka spravi negativ testu 🤗 ...a tak sa zariadis

ikonica
5. sep 2017

@ejuska2586 diky... Radsej sa ukludnim a testnem neskor... V 8 dpo este aj tak nic nebude vidiet..

ikonica
5. sep 2017

@updatevani 🙂 uvidim rano... Mozno to dam az na piatok, sobotu, nedelu mm neviem... Zacinam chaosit 😀 prveho ducha v minulom tehu som si nasla na 24dc

alilka
autor
5. sep 2017

@updatevani to už bolo..to som dávala začiatkom roka..teraz za tie 2 som ešte nedávala..

updatevani
5. sep 2017

@alilka jaaj ja ze az teraz ides davat 🙂 tak daj potom vediet ak budes davat ktory den bude ta omsa pomodlim sa aj ja ☺

updatevani
5. sep 2017

@ikonica akoze jednu zensku som tu v skupine videla davala test 9dpo a mala jemnulinku ciarocku...ja co malo ked malo co vidim som.ju videla tak to asi aj tam bude...ale no ty radsej testuj az piatok bude vacsia istota...a prvykrat si robila z ranneho mocu ci ako co ti ukazalo?

updatevani
5. sep 2017

@sonazitnanova ahooj ty kde si ako si natom? 🤗

ikonica
5. sep 2017

@updatevani ano na nete je kopec obrazkov s duchmi aj na 8dpo

sonazitnanova
5. sep 2017

@updatevani ahoj no ja akože ešte nič zajtra mám dostať ale isto dostanem už dnes som myslela že dostanem ale ešte nič

updatevani
5. sep 2017

@sonazitnanova a test si robila ci cakas do zajtra?

updatevani
5. sep 2017

@ikonica hej mne to pride az velmi skoro no mozno to niektore zeny su viac produktivne ☺

alilka
autor
5. sep 2017

@updatevani určite dám aj teraz niekedy do konca roka 😉 aj za zdravie rodiny

zuzka1120
5. sep 2017

https://zdravie.pravda.sk/zdrava-rodina/clanok/...

Som dosť obutá teraz do tejto témy a keď sa mi dá tak v robote čítam stále typy rady a ako na vytúžené tehotenstvo.
Dúfam Vám to pomôže tiež a trošku zmení pohľad na vec. 🙂

ejuska2586
5. sep 2017

@updatevani Aj mne ukazalo uz na 8dpo teraz. Ale ja som potrebovala vediet cim skor kvoli tomu, ze beriem tie infuzie na NK bunky.