icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
5. sep 2017

@sonazitnanova ach joooo :( a to si cakala az v stredu nie? cize to asi aj mne pride skor :/

updatevani
5. sep 2017

@sonazitnanova no to co je za mesiac 😧...aaach

ikonica
5. sep 2017

zahajila som zimnu sezonu.. nevedela som sa zohriat pod dekou tak som si dala horucu sprchu a navliekla sa do tepluckych teplakov a mikiny... este by mi bodol teply cajik 🍵 .. len sa mi nechce ani prst vystrcit spod deky....

wewe28
5. sep 2017

@updatevani aaaale, kdeže....minimálne dve sme 😝
ja nosím ombre asi tak rok a som spokojná.

wewe28
5. sep 2017

@ikonica aká haluz, ja tiež 7 DPO, mrchu čakám tak okolo 14. Ale ťažko určiť pri mojom rozhádzanom cykle. Ale už dnes mám pocit ako by chcela prísť tá potvora 😒

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 no ja tak niekde medzi 11 az 14.9....ale tento mesiac chodi mrcha nejak skor... cize to moze byt aj 9.9. :D

wewe28
5. sep 2017

@ikonica to ani nehovor....radšej keby neprišla vôbec

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 ved to by bolo najsamlepsie ;)

updatevani
5. sep 2017

@wewe28 a nemas nahodou fotku vlasov ako to vyzera? 😎

wewe28
5. sep 2017

@ikonica tak nádej ešte je a treba dúfať. Len ten čas je nekonečný a pocit neistoty je desný

wewe28
5. sep 2017

@updatevani fuuuha, skúsim pozrieť či nájdem niečo normálne 🙂

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 ved toto... kedy budes testovat?

wewe28
5. sep 2017

@ikonica ja by som najradšej už, ale nechcem byť sklamaná...a myslím, že je ešte skoro. No odolávam, tak možno cez víkend to už nevydržím. A čo ty?

wewe28
5. sep 2017

@updatevani poslala som ip

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 tiez neviem... najlepsie by bolo pockat aspon do nedele... len ako som pisala stresujem aj ked nemusim.... ja si totiz budem musiet pichat fraxik ked najdem // tak mam taky stresik trosku.. ale baby ma ukludnuju, ze to staci od 5tt pichat... a beriem este anopyrin tak snad ten to skoriguje keby daco...

wewe28
5. sep 2017

@ikonica najradšej by som vydržala do mrchy, ale neviem či to dám. Som nedočkavá.

updatevani
5. sep 2017

@wewe28 dakujeeem ☺🤗

updatevani
5. sep 2017

@ikonica
@wewe28
Zienky ja dufam ze to vy tento mesiac prelomite a rozbehnete to tu cele 🤗

wewe28
5. sep 2017

@updatevani tiež by si mala pravdu

ikonica
5. sep 2017

@updatevani no jo a ty nas budes hned aj so sonou nasledovat 🙂

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 ved to... dobre by bolo pockat na meskanie konecne... ale uz dlho som to takto nevydrzala... stale testnem aspon den pred... jeden mesiac som testovala uz od 5dpo... ale to som sa fakt bala... mala som ist na nejake vysetrenia a potrebovala som vediet, ci nie som tehu..mala som ist napr na hemato a chcela som vediet uz v 8 dpo ci sa nezadarilo, nech mi napise fraxik...

wewe28
5. sep 2017

@ikonica tak jeden deň pred ms je už fajn, ale asi to do tej doby nevydržím. Tá zvedavosť ma ubíja. Mala by som sa viac zamestnať po práci, aby som na to nemyslela

updatevani
5. sep 2017

@ikonica no bodaj by to bola pravda....ale ja si testy nekupujem ziadne! 😂 lebo zas mi bude potom okolo 27.9 zasibavat ...este stastie aj ze mam aj z prace daleko k lekarni a drogerkam 🙏

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 no netreba si hlavne kupovat vela testov... teraz mam doma desat... a je to znepokojujuce, ked viem ze su tak blizko a nie niekde daleko v lekarni ci drogerke.... :D

ikonica
5. sep 2017

@updatevani dobre robis.. aspon ti nebud tak zasibavat...mozte uzavriet stavku, kedy testnem... :D

wewe28
5. sep 2017

@ikonica no tak ja mám doma len dva, čo som včera kúpila, takže musím šetriť 😀 Ak by som ich mala desať, isto by som nevydržala a testovala o dušu 🙂

updatevani
5. sep 2017

@ikonica myslim si ze zajtra najneskor stvrtok to pride 😂ako nie zeby som ti neverila...ale ten pocet a blizkost testov...🤔hmm

updatevani
5. sep 2017

@wewe28 myslim si ze ty tiez dlhsie nevydrzis 🙊☺

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 ja som objednavala ovulaky z ebayu... tusim 30 no a k tomu som si ako bonus dala 10 tehu.... predosla objednavka bola tusim 50 ovu a 30tehu...tak z toho mi uz preplo riadne :D obcas aj 2 testy denne :D

wewe28
5. sep 2017

@updatevani asi máš
pravdu. Lekáreň mám oproti práce, drogérie hneď dve vedľa, tak môžem hocikedy dokúpiť 🙂