Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@sonazitnanova no to co je za mesiac 😧...aaach
zahajila som zimnu sezonu.. nevedela som sa zohriat pod dekou tak som si dala horucu sprchu a navliekla sa do tepluckych teplakov a mikiny... este by mi bodol teply cajik 🍵 .. len sa mi nechce ani prst vystrcit spod deky....
@updatevani aaaale, kdeže....minimálne dve sme 😝
ja nosím ombre asi tak rok a som spokojná.
@wewe28 a nemas nahodou fotku vlasov ako to vyzera? 😎
@updatevani fuuuha, skúsim pozrieť či nájdem niečo normálne 🙂
@updatevani poslala som ip
@wewe28 tiez neviem... najlepsie by bolo pockat aspon do nedele... len ako som pisala stresujem aj ked nemusim.... ja si totiz budem musiet pichat fraxik ked najdem // tak mam taky stresik trosku.. ale baby ma ukludnuju, ze to staci od 5tt pichat... a beriem este anopyrin tak snad ten to skoriguje keby daco...
@wewe28 dakujeeem ☺🤗
@updatevani tiež by si mala pravdu
@updatevani no jo a ty nas budes hned aj so sonou nasledovat 🙂
@wewe28 ved to... dobre by bolo pockat na meskanie konecne... ale uz dlho som to takto nevydrzala... stale testnem aspon den pred... jeden mesiac som testovala uz od 5dpo... ale to som sa fakt bala... mala som ist na nejake vysetrenia a potrebovala som vediet, ci nie som tehu..mala som ist napr na hemato a chcela som vediet uz v 8 dpo ci sa nezadarilo, nech mi napise fraxik...
@ikonica no bodaj by to bola pravda....ale ja si testy nekupujem ziadne! 😂 lebo zas mi bude potom okolo 27.9 zasibavat ...este stastie aj ze mam aj z prace daleko k lekarni a drogerkam 🙏
@updatevani dobre robis.. aspon ti nebud tak zasibavat...mozte uzavriet stavku, kedy testnem... :D
@ikonica myslim si ze zajtra najneskor stvrtok to pride 😂ako nie zeby som ti neverila...ale ten pocet a blizkost testov...🤔hmm
@wewe28 myslim si ze ty tiez dlhsie nevydrzis 🙊☺
@updatevani asi máš
pravdu. Lekáreň mám oproti práce, drogérie hneď dve vedľa, tak môžem hocikedy dokúpiť 🙂

@sonazitnanova ach joooo :( a to si cakala az v stredu nie? cize to asi aj mne pride skor :/