icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
5. sep 2017

@updatevani poznazim sa az v piatok najskor... neviem :D podla toho ako sa budem citit...

wewe28
5. sep 2017

@ikonica to už je ozaj potom na mozog...to testuješ už len preto, že ich máš. Asi zostanem vždy u tých dvoch - pre menšie pokušenie

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 dobre robis.. je to sialena zavislost...

wewe28
5. sep 2017

@ikonica len aby to nebolo, že zostanem u dvoch ale každý
deň budem behať kupovať dva nové 😀

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 aj tak sa da... ale to pojde pekne do penazi :D

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 kolky cyklus snazenia mas?

ikonica
5. sep 2017

baby ked mrcha dojde.. musim najst tu silu a chodit tu menej.. je mi tu dobre ale moc casu tu travim a to zas nie je dobre... tak uvidime jak to cele dopadne...

wewe28
5. sep 2017

@ikonica zatiaľ len tretí. Nie je to veľa, viem že sú ľudia čo skúšajú roky...ale tak túžba je už dlho. Po vysadení HAK som chcela chvíľu počkať, no cyklus sa neupravil doteraz...tak to bolo asi jendo

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 ja siedmy po kyrete.. predtym sa nam zadarilo az po 10 mes.... tak mozno zas budeme musiet 10 mes cakat....

zuzicka256
5. sep 2017

@ikonica mam 35 dnovy cyklus, a testy su vsetky v jednom smere.

wewe28
5. sep 2017

@ikonica to mi le ľúto. Na mňa bolo toho tento rok strašne veľa, necítim sa v pohode a bojím sa, že sa to odzrkadlí
práve na tomto. Ale potrebujem konečne niečo pozitívne 😂 nejakú radosť v živote

ikonica
5. sep 2017

@zuzicka256 ruzove sa namacaju tou lavou castou a zelene pravou nie? tak tie zelene su nalepene akoby opacnym smerom ci?

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 tak si hlavne nepripustaj ze by nemalo byt nieco ok ;)

zuzicka256
5. sep 2017

@ikonica nie nie ja som to vybrala z toho plastoveho obalu a vnutri to vyzeralo takto ✌ tiez ma to trosku zmiatlo ale tak to je 👍

zuzicka256
5. sep 2017

Najhorsie je, ze sa nemozem orientovat ani podla teplot ani podla tych blbych testov, ach jo, je mi z toho na nic 😢

ikonica
5. sep 2017

@zuzicka256 hmm cudne... no ale tak ty si ich videla predaj po ;) z tohto pohladu mi pripadali ako zle nalepene a hlavne ten predposledny ako pozitivny.. asi bude lepsie, ak budes pouzivat v jednom cykle len jednu znacku...

ikonica
5. sep 2017

@zuzicka256 a teploty davas aj do nejakej apky?

zuzicka256
5. sep 2017

@ikonicaano ale zacala som ju pouzivat len teraz pred par dnami, kamosma mi poradila, popravde ja som ani nevedela ze take nieco je, dnes uz je ozaj apka na vsetko teda 😂

zuzicka256
5. sep 2017

@ikonica Mas pravdu, asi ostanem pri jednej znacke a bude pokoj, vies mi nejaku odporucit?

ikonica
5. sep 2017

@zuzicka256 aku pouzivas? ja fertility friend.. predtym ako som robila grafy, tak som mala len taku ten menstruacny kalendar co ma v logu kvetinu... teraz druhy cyklus pouzivam fertility friend..

ikonica
5. sep 2017

@zuzicka256 ja pouzivam one step z ebayu... alebo to predavaju aj baby na koniku v bazare

zuzicka256
5. sep 2017

@ikonica no tie prve boli pepino, a tie posledne dva mi dala ta kamoska , kedze ona ich uz potrebovat nebude lebo je konecne tehu ❤
neviem aka to je znacka zial.

marily
5. sep 2017

baby ja som tiez z toho sialena zufala nenormalna a uplne mimo ale moc sa kontrolujete. nechajte to chvilu Tak a uvolnite mysel. psychika moze aj kramy zablokovat a rozhadzat vam cyklus. Pite cajiky a skuste sa hodit do klidu. viem ze sa to lahko povie ved sama to vsetko prezivam. Ale uz som si tiez povedala dost. Dost testovania a pozorovania sa. Kazda z nas zaziva kazdy mesiac sklamanie . musime verit a dufat ze raz pride aj to stastie Ku nam. Len tymto testovanim a pozorovanim nasa psychika trpi a velmi si tym nevedome ublizujeme. Ja som si povedala uz dost . stacilo . Nebudem sa kontrolovat aj tak to bolo cele roky k nicomu. Prednedavnom som spontanne potratila a konecne som dostala kramy nevedela som sa ich dockat. ak som v tedy otehotnela vedela som to hned aj bez testu . citila som sa inak ako obyvkle. mala som ten pocit ze som tehotna a Tak som si robila uz tyzden pred kramamy test a bol pozitivny. urobila som si ich viac a vsetky boli pozitivne. takze ak je zena tehotna Tak to citi pretoze sa citi inak. bohuzial to nedopadlo dobre ale teraz viem ze nebudem Po ovulke zbytocne testovat stresovat a hladat nejake priznaky. Musime byt hlavne v klide mat vnutorny pokoj a ja verim tomu ze vsetky co sme tu budeme raz mamicky a budeme mat tie najkrajsie deticky na svete. Prajem to tu kazdej z nas lebo viem ake peklo zena preziva ked sa nevie dockat svojho vytuzeneho stastia. 😊🤗👼

wewe28
5. sep 2017

@ikonica pokúšam sa...ale napadá ma hocičo. Už mám pocit, že to dobré je v nedohľadne 😒

ikonica
6. sep 2017

@marily drzim ti palce, nech sa ti to aj nadalej dari.... vacsina z nas v tejto skupine ma za sebou tuto skusenost.. preto sa vola 'do uspesneho konca'... ale sama asi dobre vies, ze je tazke dostat sa po tom do stavu mysle, ze neriesim, nesledujem.. najma ak nemas ziadne deti, sa ti ani to prve anjelikovske nepodarilo len tak po par cykoch a musela si dlhsie cakat kym sa zadarilo a najma ak ta uz aj vek tlaci... velmi tazko je neriesit nic.... mozno treba len chodit menej na kona a nerozoberat to tu kazdy den... aj ked aj toto je svojim sposobom tiez terapia, lebo su tu spriaznene duse, ktore si presli niecim podobnym...

wewe28
6. sep 2017

@ikonica ěste odolávaš? 🙂

ikonica
6. sep 2017

@wewe28 dnes bez problemov... Vies chyba ten vnutorny pocit, ze sa zadarilo :/

ikonica
6. sep 2017

@wewe28 a ty ako?

wewe28
6. sep 2017

@ikonica tak zatial držím, ale láka to. No o chvíľu valím do práce. Takže ak odolám teraz, tak dnes už bude v pohode. Opäť ma bolí hlava po prebidení, tak uvidíme čo bude za deň.

ikonica
6. sep 2017

@wewe28 heh ja som nemala dakedy problem robit test aj poobede, cize to ze odolam rano, este nic neznamena... Najma ak viem, ze mi ku veceru lepsie ciarky ukazovalo 😉