Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@katka_1983 ahoj katka, ja som tiez potratila.... minulý týždeň v piatok, je to tak ako hovoríš, tiež by ma nikdy nenapadlo, že je to taká bolesť....ideme ďalej a verím, že sa na nás šťastie usmeje a zavíta k nám nový život.
Včera som tak nad sebou rozmýšľala, prečo sa cítim taká sama, veď mám úžasného muža, dve zdravo neposlušné deti, ale mám pocit samoty.... tá strata toho malinkého, čo bolo všade so mnou a stále som na neho myslela, aby som mu neublížila, aby som sa stravovala čo najsamlepšie, aby som si nezabudla dať vitamíny, aby som oddychovala a teraz mám chvíľkové pocity, že sa nemám pre čo snažiť.... ale emócie bokom, veď mám rodinu, mám Boha a mám seba...stále je sa pre čo snažiť! Však Katka, tak držím palce, veľa úspechov!🙏
@krajcovicka
Ahoj ☺
Tiez som na tom psychicky podobne ako ty.... dalsia vec je ta ze moja kolegyna na triede (som ucitelka v MŠ) je tiez tehotna-ona je uz v 20tt,tak ked pridem do roboty bude pre mna tazke zdielat jej radosti z tehotenstva 😟
S muzom sme sa prave rozpravali ze ako dobre ze mame uz aspon jedno dieta,keby sme bezdetni,znasala by som to ovela horsie...
V ktorom si bola tt,ked sa to stalo?
Aj ta cistili?
@katka_1983 bola som 10+4 a po potrate ma i docistili, lebo sme mali prijimanie- syn, že aby som mala komfort....cize som bola slaba ako čaj.....no čo už, máme to za sebou...
@krajcovicka och,tak to si nemala asi najlepsiu naladu na prijimanie....to mi je luto...😐
Tiez to bolo missed abort?
A ako dlho este budes doma?
Pytam sa kvoli tomu,ze ja by som uz v utorok chcela ist do prace...teraz v utorok bol potrat...
@katka_1983 áno bol to tiež missed abort, bola som doma len v pondelok, ja som taka sprostana, čo asi nedokaze ust na PN, ale nemam ťažkú prácu...som ucčiteľka na ZUŠ - spev.
@krajcovicka
Tiez si ucitelka?? 😃😃
Tak sme tu uz dve ucky..
Ja som v MS,ale mala som neskutocne stresy posledne mesiace...ja mam pocit ze aj to sa pripisalo na tom nestastnom konci mojho tehotenstva...
Aj ja som mala stresy, bolo toho veľa, verím, že sa z toho ponaučíme 😌
@krajcovicka
Pri dalsom tehotenstve idem od zaciatku s Fraxiparinom a Progesteronom a sup na PNku
@miroslavap je ruzova ciarka..taze myslim ze ano.. ale este pockaj dva tri dni..a skus znova testik
@tonjadabik2 kramy by som mala dostat v nedelu, ale nevydrzala som uz.
@miroslavap ahaa noo ta dobre ale nech sa vyjadria aj ostatne kolegynky..ja niesom az taky profik..
@miroslavap vyzera to dobre... Len si pre istotu kup aj iny test... Toto je asi mamatest? Skus lady max z dr max
@miroslavap vyzera to super, potichucky gratulujem, testni aj zajtra alebo lepsie obden, ci zosilnie ;)
@miroslavap krásna ružová 😋Nech len silnie!
@katka_1983 tri ucitelky:D aj ja mam prvacikov ZS;) teraz mam ukoncenie adaptacneho tak mam trochu stresy a navyse budu mi delit moju triedu tak mi je z toho velmi smutno lebo za ten rok sme si s deckami toolko prezili a sme uplne super kolektiv a teraz mi ich rozdelia:( aj ja aj oni to tak tazko znasame ze az:(

@simka2433 to je sila. Asi aj psychika. Ok, rozkaz ;)