icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

marily
8. sep 2017

@laura19971994 nerozumiem otazke

wewe28
8. sep 2017

@ikonica možno spln a možno čosi iné. Zajtra budeš testovať?

ikonica
8. sep 2017

@wewe28 ked rano neklesne teplota, tak testnem ;)

wewe28
8. sep 2017

@ikonica takže šanca že to vyšlo tu je 🙂 Budem zvedavi čakať ako dopadneš. Daj potom echo

alilka
autor
8. sep 2017

@ikonica koľko DPO si už??čakáme testik tvoj 😁

ikonica
8. sep 2017

@alilka dnes 10dpo

alilka
autor
8. sep 2017

@ikonica no ale ti teda Skacu tie teploty. 😀 A bežné mavas akú LF?to si mohla už dnes testnut 😜 aky máš pocit vyšlo to či nie?

ikonica
8. sep 2017

@alilka priemer asi 13dni lf... Praveze pocit nie je... Vcera na chvilu bol inac nie... Meriam len druhy cyklus... Minuly mesiac skakali menej a to som bola aj chora..

alilka
autor
8. sep 2017

@ikonica tak teda držím palce nech máš test pozitívny 😊

ikonica
8. sep 2017

@alilka tu je porovnanie jul august

ikonica
8. sep 2017

@alilka a diky ;)

ianka94
8. sep 2017

Tak snazilky som dalsia ,ktora vas konecne opusta ,predsa sa nam to podarilo aj ked skoro po roku snazenia ale predsa sa sen stal skutocnostou dufam ze vsetko dobre dopadne a taktiez aj vam prajem aby sa vam to podarilo a boli tak stastny ako som ja teraz 😍 ahojte 😉

wewe28
8. sep 2017

@ianka94 Gratulujem a želám veľa zdravíčka

wewe28
8. sep 2017

dnes v noci sa mi snívalo, že mi prišla mrcha....ale tak neskutočne silnááá. Asi mi ten sen chcel niečo naznačiť 😒

ianka94
8. sep 2017

@wewe28 dakujem velmi pekne priatel to este nevie ale ten vyskoci z koze taky bude rad 😘

ikonica
8. sep 2017

@wewe28

Ja zas neviem, ci netestnem uz vecer 😕 mam taky zvlastny vytok... Bud som chora alebo tehotna 😕 😂

bevab
8. sep 2017

Ahojte, tie, ktore se prekonali biochemicke tehotenstvo, kedy ste zacali krvacat ked vam kleslo hcg ? Snazili ste sa potom hned znova ? dakujeem 🙂

ejuska2586
8. sep 2017

@ikonica Pockaj uz do rana. Ale verim tomu, ze si tehulka. Mam taky zvlastny pocit... Silno drzim palce 😘

@ianka94 Gratulujem 🤰👶

ejuska2586
8. sep 2017

@bevab My sme sa po biochemickom hned snazili a hned som aj otehotnela. Zial, vtedy nam to nevyslo zase, ale to uz z imunologickeho dovodu. Teraz som uz na liecbe a zatial vyzera vsetko ok. A krvacat som zacala hned po vysadeni Duphastonu.

wewe28
8. sep 2017

@ianka94 isto to bude krásne prekvapenie pre neho, keď sa tak dlho snažíte 😀

bevab
8. sep 2017

@ejuska2586 aha ok. Lebo hcg kleslo z 233 na 40 a zatial len spinim. Tak vysadim teda dufaston a budem cakat.Pila si aj alchemilku hned ?

wewe28
8. sep 2017

@ikonica a aký divný výtok? pýtam sa, lebo aj ja neštandardne mám. Ale podľa mňa ja som isto len chorá. Držím palce a verím, že sa ti to podarilo.

ejuska2586
8. sep 2017

@bevab Ano pila do ovulky.

ikonica
8. sep 2017

@wewe28 tak je taky biely kremovy ale miestami su v nom take ciastky ako ked je ovula... Vajickovy a mierne do zlta... Take daco som mala, ked som bola tehu prvy krat 😨 ale moze byt aj ze sa ohlasuju kramy... Neviem mam zmatok...

wewe28
8. sep 2017

@ikonica ja už tiež neviem. Mám z toho haluze. Ja osobne som v tom, že to mám pretože som chorá...asi. Inak si to neviem vysvetliť. Ale fakt držilm palce, aby ti to vyšlo a netrpezlivo budem čakať na výsledok tvojho testu.

ikonica
8. sep 2017

@wewe28 no nvciem... Je to proste iny vytok ako zvyknem mat pred ms a je ho viac.. Mala wlsom pocit, ze sa spustila ms ale bol to len vytok.. Cize bud mam nejaky zapal alebo...

ikonica
8. sep 2017

@ejuska2586 skusim 🙂))

alilka
autor
8. sep 2017

@ikonica anooooo urooob 😁😁

miriamn76
8. sep 2017

@ikonica juj ale cakam ☺som si povedala ze par dni na mk nekuknem no neda mi stale cakam na tvoj testik😁silno ti drzim palce aby tam.boli krasne dve //☺

ikonica
8. sep 2017

@miriamn76 joj neviem... Bojim sa sklamania zas 😔