Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@miriamn76 no uvidim v akom budem vecer rozpolozeni... Mne tehutesty lepsie ukazovali vecer... Ale prveho ducha som vtedy mala az na 24dc... Tak neviem ci ukaze dnes... Aj ked je pravda, ze v minulom tehu som pred 24dc netestovala... A mozno by tam uz nieco bolo... Juj zmatok mam.. Na chvilocku som si dovolila pripustit, ze to mohlo vyjst...
Ach bodaj by ste mali pravdu...
@bevab ono môžeš krvácať aj na viac krát ja som začala tiež hneď špiniť asi týždeň potom nič a potom neskôr ešte asi po mesiaci som znovu začala krvácať mne HCG pomaly klesalo ....
takze babule ocurala som dva testy lebo prvy bol poskodeny v mieste kde ma byt druha ciarka.. no a zatial nic ;) vyskusam rano ;)
@ikonica a do ms máš koľko?
@sonazitnanova tazko povedat... Chodi vacsinou tak ma 26-28 dc... Obcas aj skor..
@sonazitnanova no mne to kleslo behom 3 dni z 233 na 40 a musi ist vraj dole na 0, aby sa uplne vylucilo mimomaternicove. Tak dufam, ze buduci tyzden uz budem na nule. Zacali zo mna ist teraz malicke zrazeniny a uz troska krvacam tak dufam, ze to bude ok. Kedy ste sa zasa zacali snazit ?
@ikonica najlepšie ráno urobiť testik 😉
@bevab no rýchlo to je dobre ale pokiaľ klesá tak mimo to nebude si myslím .....áno aj ja som chodila každé 3 dní na krv......no nám dr zakázala ale kvôli tomu aby sa nestalo zas to isté a boli sme ešte na genetike ale aj tak sme sa snažili potom a aj tak už to je 3 mesiac a nič aj tak
@ikonica ja už vidím čiarky všade 🙈😬
@sonazitnanova ved hej... so. sa naplasila fajne :D ale aspon chvilinku som mala pocit ze to mohlo vyjst... a bol to moc fajny pocit... ale uz som na zemi 🙂 dalsi asi az v nedelu rano ;)
@sonazitnanova aj ja mam taku ocnu vadu ale ver mi nie je tam :D
@ikonica ale ja vidím ako má byť druhá / také fialové hore ako keby mala ísť druhá čiarka aj v negative to je vidieť
@sonazitnanova aha som myslela, ze je vacsia sanca po biochemickom lahsie otehotniet.
@sonazitnanova tak neviem... nazivo nist 🤔
@bevab to možno ako komu no ja už mam 2 deti,2 cisárske za sebou 3 potraty tak všetko to môže ovplyvniť...vám sa môže podariť 😉
@ikonica vážne? No keď to ja vidím ,buď test je nieaky čudný alebo sa niečo rysuje
ma porazi... v mobile je to ostre a tu take cudo da

@ikonica to ti verim moja ale zas ak to tam bude to bude radosti☺