icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
11. sep 2017

@ikonica nevadíiii..,😉 ideš ďalej a do konca roka to najneskôr dáš 😊 uvidíš 😊 nesleduj sa 😁

ikonica
11. sep 2017

@alilka no asi zas az v decembri... ked mm prestane na chvilu bicyklovat a zregeneruju sa mu bunky :D a natlacim do neho ecko a q10 pod hrozbou uskrtenia 🙂

wewe28
11. sep 2017

@zuzicka256 áno, teraz ju tam vidím aj ja 😀

ikonica
11. sep 2017

akurat dnes som kupila 2 balenia pepina... no jak naschval... ani nemozem papierik ocurat :D

ikonica
11. sep 2017

@alilka no... koncim s meranim teploty... zhruba viem kedy je ovula, potvrdilo sa mi to za dva mesiace merania + nejake mesiace testovania ovutestami... a idem sa moc snazit byt tu menej...

zuzicka256
11. sep 2017

@ikonica silno ti drzim palce, zasluzis si to, radis tu a pomahas babam, si urcite skvela zenska! U uzasna mama ❤
@wewe28 drz palce, ozvem sa o par dni ako son dopadla teda ❤

wewe28
11. sep 2017

@zuzicka256 jasnééé, silno držím päste any to vyšlo....a verím, že hej. Konečne by to aspoň niekomu tento mesiac vyšlo...nech nás postupne pribúda ✊🏻

ikonica
11. sep 2017

@zuzicka256 dakujem ;)

updatevani
11. sep 2017

@zuzicka256 daj vediet ja som tiez prisla o babo v8tt ... no uvidime ako to pojde dalej 🙂...tebe drzim prsty isto tu hod sem vysledok 🙂

updatevani
11. sep 2017

@ikonica z casti sme na tom rovnako :D ja som tiez asi 3 hod pred rozbehnutim testla :D aj ked som uz vedela ze nic z toho :D mohol byt test usetreny 😝

updatevani
11. sep 2017

@ikonica a suhlasim s @alilka ze to do konca roka das 🙂 teda dame !

ikonica
11. sep 2017

@updatevani testovala som rano chvala bohu lacnym one step... tak mam pepino na dalsi cyklus pripraveny 🙂 asiho odnesiem do pivnice a vytiahnem az ked bude spravny cas :D

ikonica
11. sep 2017

@updatevani @alilka... inac to nevidim ;)

ikonica
11. sep 2017

pripijam alchemilkovym cajom zienky 🍵 a zujem drutycinky na nervy :D a na noc si dam ibac nech sa vyspim poriadne 🙂

updatevani
11. sep 2017

@ikonica ja uz som si kupila zensky mam ho doma 3 dni ale nepila som ho este ,,,zajtra si dam 🙂 ... dru su fajn na tych ficim aj ja 🙂 ... ja pijem birell pivo :D velmi mi chuti pivova chut ...

ikonica
11. sep 2017

@updatevani skus nealko bernard.. maju napr v kauflande.. lepsie nealko som nepila...

ikonica
11. sep 2017

moje opozdene kozy sa dnes ohlasili.. inokedy uz pomaly od ovuly davaju o sebe vediet :D

wewe28
11. sep 2017

@ikonica
nieeeeee

sticker
ikonica
11. sep 2017

@wewe28 to nic moja.. aspon ty nam sem hod ciary prosim ta...

wewe28
11. sep 2017

@ikonica za to mňa bolia akosi skoro teraz...ach joj. Prečo mi ženy takto trpíme? Idenivu - bolesti, skonči ovu a týžden pred ms - bolesti, pár dní
pohoda a zasa dookola....asi znesieme viac. To za to 😍

wewe28
11. sep 2017

@ikonica šak som ráno dávala test, že biely ako .... takže z toho nič nebude.

ikonica
11. sep 2017

@wewe28 leno chlapi by toto neprezili... oni placu uz pri sopliku... tak tie bolestivejsie pravidelne veci nalozili nam...

wewe28
11. sep 2017

@ikonica presne tak....oni by to nedali 😀

ikonica
11. sep 2017

@wewe28 to nic ze biely ale mrchu este nemas ;)

wewe28
11. sep 2017

@ikonica to síce nemám, ale myslím že ak by to vyšlo, ducha by malo ukázať a ja tam fakt nič nevidím. Jasné, že nádej zomiera posledná, ale veľa tomu nedávam.

ikonica
11. sep 2017

@wewe28 este pockaj... ja tu sice skusim byt od zajtra pomenej ale budem zakukovat ako sa mate....

tamarka9
11. sep 2017

@zuzicka256 aj ten ovulacny vyzerá dobre,myslím že sa zadarilo. Tak už len čakať, držím palce určite a hod foto aj o dva dni. 😉

wewe28
11. sep 2017

@ikonica tak v konečnom dôsledku nič iné ako čakať nemôžem 😀👍🏻 Takže sa to ukáže....o pár dní. Tak hádam by si sa nechcela úplne vytratiť? to by bola škoda 😉

ikonica
11. sep 2017

@wewe28 to asi nie... ale aspon menej tu byt... uz tu travim aj pracovny cas a to nie je dobre... uz si aj kolegyne, sefka vsimli ze tukam do mobilu furt.. na pocitaci to nechcem mat otvorene...

updatevani
11. sep 2017

@ikonica skusim 🙂 dakujem za typ ;)