Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@zuzicka256 áno, teraz ju tam vidím aj ja 😀
akurat dnes som kupila 2 balenia pepina... no jak naschval... ani nemozem papierik ocurat :D
@zuzicka256 jasnééé, silno držím päste any to vyšlo....a verím, že hej. Konečne by to aspoň niekomu tento mesiac vyšlo...nech nás postupne pribúda ✊🏻
@zuzicka256 dakujem ;)
@zuzicka256 daj vediet ja som tiez prisla o babo v8tt ... no uvidime ako to pojde dalej 🙂...tebe drzim prsty isto tu hod sem vysledok 🙂
@ikonica z casti sme na tom rovnako :D ja som tiez asi 3 hod pred rozbehnutim testla :D aj ked som uz vedela ze nic z toho :D mohol byt test usetreny 😝
@updatevani testovala som rano chvala bohu lacnym one step... tak mam pepino na dalsi cyklus pripraveny 🙂 asiho odnesiem do pivnice a vytiahnem az ked bude spravny cas :D
@updatevani @alilka... inac to nevidim ;)
pripijam alchemilkovym cajom zienky 🍵 a zujem drutycinky na nervy :D a na noc si dam ibac nech sa vyspim poriadne 🙂
@ikonica ja uz som si kupila zensky mam ho doma 3 dni ale nepila som ho este ,,,zajtra si dam 🙂 ... dru su fajn na tych ficim aj ja 🙂 ... ja pijem birell pivo :D velmi mi chuti pivova chut ...
@updatevani skus nealko bernard.. maju napr v kauflande.. lepsie nealko som nepila...
moje opozdene kozy sa dnes ohlasili.. inokedy uz pomaly od ovuly davaju o sebe vediet :D
@zuzicka256 aj ten ovulacny vyzerá dobre,myslím že sa zadarilo. Tak už len čakať, držím palce určite a hod foto aj o dva dni. 😉
@ikonica skusim 🙂 dakujem za typ ;)

@ikonica nevadíiii..,😉 ideš ďalej a do konca roka to najneskôr dáš 😊 uvidíš 😊 nesleduj sa 😁