Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani 😁😁 vieš čo teraz som pozerala spätné kalendár a aj po mimomaternicovom som mala ovu na 31den po operácii až tak došla ms .teraz som po operácii 34 dní..😁 zajtra mám ísť k dr že kuknem sliznicu čo to ona tam robí 😛
Ahojte chcem sa spýtať či má niektorá s vás skúsenosti že a nedostavil menzes po užívaní Clostylbegitu,ale test bol negatívny? (Mešká 3 dní) 😐🤔Užívala som ho prvý mesiac a skoro rok užívam Duphaston a menzes som dostala vždy presne na deň😏, ďakujem
@alilka no vidis ...no tak to som zvedava potom sa hlas co to sa ti tam deje 🙂
@updatevani určite napíšem..šak snažiť sa nemôžme a ja ako blbana si meram BT ,chodím na mk akoby sa nič nedialo. 😂😂
@alilka no ved sak pokecat s nami nie ? :D
@zuzicka256 je to horšie zaostrené, sle možno sa tam čosi črtá. Nemáš
lepšiu foto?
@wewe28 lepsie to nejde 😶
Co myslis? 😕
@zuzicka256 podľa mňa je tam normálna čiarka. Neviem aký je to druh testu a že či zvyknú robiť duchov,ale toto rozhodne kanáliky nie je. Skús opäť o dva dni. Držím palce!
Ahoj @tamarka9 dakujem ti za odpoved, dnes som si dala poradit od lekarnicky vola sa MaybeBaby, snad to nebude falosny dusik alebo kanalik, ach aj prestavam dufat niekedy 😢
@zuzicka256 no tu značku nepoznám,viem že to je ťažké,ale počkaj tie dva dni a skús znova,ale na tomto vidím vážne čiarku. A už ti aj mešká ms?
@zuzicka256 no ja neskuseny clovek tam vidim ciarku 😉
@tamarka9, no kde zacat. Ms mam dostat az o dva dni ale nevydrzala som ja netrpezlivka 😂 brucho mi ide roztrhnut plynmi 😂 a prsia bolia ako sialene a tento test je z dneska poobede okolo tretej, ale co ma rozculuje viac je ze ovulacny mi vyhodnotil takto... Podla teba je to normalne?
@updatevani snad mas pravdu srdiecko ❤
@zuzicka256 myslim ze si v tom mala som to iste 😊 bruho, prsia...ja este teda strasna unava a extremne studene nohy ruky zima 😊...drzim prsty...
@updatevani dakujem ti, aby som bola uprimna uz raz som si tym presla, mala som take iste priznaky, ale zial o mimi som potom prisla v 9tt... Preto mam trosku obavy aby som nahodou nieco nezanedbala, ale zas to nechcem ani prehanat ani si namyslat lebo uz 2,5 roka od vtedy snazenia preslo a ja sa nechcem uz sklamat. Snad to bude moje vytuzene vitazstvo! ❤ urcite aa o par dni ozvem, nech vysledky budu akekolvek 👍
1dc

@alilka no mas teda este tyzden na rozbehnutie ms nie ? ... inak tiez ma napadla ovu aj ked sa v grafoch nevyznam 🙂 si ty ale produktivne ziena 🙂 snad ten polrok ubehne co najrychlejsie a dalsie tehu uz bude uplne bezproblemove