icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
11. sep 2017

@alilka no mas teda este tyzden na rozbehnutie ms nie ? ... inak tiez ma napadla ovu aj ked sa v grafoch nevyznam 🙂 si ty ale produktivne ziena 🙂 snad ten polrok ubehne co najrychlejsie a dalsie tehu uz bude uplne bezproblemove

ikonica
11. sep 2017

@alilka hej... pardon som ta neoznacila... No vyzera to ako ovulacna krivka... Ale ja som zaciatocnik stale v tomto...

alilka
autor
11. sep 2017

@updatevani 😁😁 vieš čo teraz som pozerala spätné kalendár a aj po mimomaternicovom som mala ovu na 31den po operácii až tak došla ms .teraz som po operácii 34 dní..😁 zajtra mám ísť k dr že kuknem sliznicu čo to ona tam robí 😛

alilka
autor
11. sep 2017

@ikonica no veď teda aj ja v celku..ja som predtým nerala asi 2-3mesiace vsude vseho aj to v rozne hodiny a pomáhala som si buď ovu testami alebo sono..

denikunik
11. sep 2017

Ahojte chcem sa spýtať či má niektorá s vás skúsenosti že a nedostavil menzes po užívaní Clostylbegitu,ale test bol negatívny? (Mešká 3 dní) 😐🤔Užívala som ho prvý mesiac a skoro rok užívam Duphaston a menzes som dostala vždy presne na deň😏, ďakujem

updatevani
11. sep 2017

@alilka no vidis ...no tak to som zvedava potom sa hlas co to sa ti tam deje 🙂

alilka
autor
11. sep 2017

@denikunik a mala si ovu potvrdenu?

alilka
autor
11. sep 2017

@updatevani určite napíšem..šak snažiť sa nemôžme a ja ako blbana si meram BT ,chodím na mk akoby sa nič nedialo. 😂😂

denikunik
11. sep 2017

@alilka mala som ovulaciu mám takú ako keď menzes-bolesti vaječníkov,prsia citlivé,hlienovy výtoka v strede cyklu

updatevani
11. sep 2017

@alilka no ved sak pokecat s nami nie ? :D

alilka
autor
11. sep 2017

@denikunik pýtam sa preto že pri clostyle môžeš mať ovu neskôr ako bežné a keď nasadia duphaston a ovu nebolo po jeho nasadení už ani neprebehne..bloku je ju .tak teda koľko DPO si?

wewe28
11. sep 2017

@luckavla veď ani som to v zlom nebrala...len som chcela povedať, že nepodriaďujem tomu milovanie.

denikunik
11. sep 2017

@alilka no začiatok ovulácie začal okolo 22.8 a Duphaston užívam od 15 dňa menštruácie a pobolovaa podbrušku a prsia mám citlivé,mám strach aby stoho nebola nejaká cysta miesto tehotenstva 😐

alilka
autor
11. sep 2017

@denikunik čiže si asi 20dpo tým pádom ?to by ti test už mal ukázať..tak chod k dr nech ťa pozrie..

denikunik
11. sep 2017

@alilka budem musieť, nejaký problém tam bude 😕 nemám stoho dobrý pocit..

zuzicka256
11. sep 2017

Ahojte kočky, to som zase ja. Som zmagorena alebo tam nieco vidim? Je to kanalik alebo som sa konecne po tom snazilkovani docakala? 🙏

zuzicka256
11. sep 2017

To bude kanal jak prasa 😡

luckavla
11. sep 2017

@wewe28
Tak by to malo byt, lebo vela zien je takych co chcu len preto

wewe28
11. sep 2017

@luckavla našťastie medzi ne nepatrím 🙂 Milovať sa treba preto, že sa nám chce a páči sa nám to...nie za cieľom plodiť potomstvo 😀

wewe28
11. sep 2017

@zuzicka256 je to horšie zaostrené, sle možno sa tam čosi črtá. Nemáš
lepšiu foto?

zuzicka256
11. sep 2017

@wewe28 lepsie to nejde 😶

zuzicka256
11. sep 2017

Co myslis? 😕

tamarka9
11. sep 2017

@zuzicka256 podľa mňa je tam normálna čiarka. Neviem aký je to druh testu a že či zvyknú robiť duchov,ale toto rozhodne kanáliky nie je. Skús opäť o dva dni. Držím palce!

zuzicka256
11. sep 2017

Ahoj @tamarka9 dakujem ti za odpoved, dnes som si dala poradit od lekarnicky vola sa MaybeBaby, snad to nebude falosny dusik alebo kanalik, ach aj prestavam dufat niekedy 😢

tamarka9
11. sep 2017

@zuzicka256 no tu značku nepoznám,viem že to je ťažké,ale počkaj tie dva dni a skús znova,ale na tomto vidím vážne čiarku. A už ti aj mešká ms?

updatevani
11. sep 2017

@zuzicka256 no ja neskuseny clovek tam vidim ciarku 😉

zuzicka256
11. sep 2017

@tamarka9, no kde zacat. Ms mam dostat az o dva dni ale nevydrzala som ja netrpezlivka 😂 brucho mi ide roztrhnut plynmi 😂 a prsia bolia ako sialene a tento test je z dneska poobede okolo tretej, ale co ma rozculuje viac je ze ovulacny mi vyhodnotil takto... Podla teba je to normalne?
@updatevani snad mas pravdu srdiecko ❤

updatevani
11. sep 2017

@zuzicka256 myslim ze si v tom mala som to iste 😊 bruho, prsia...ja este teda strasna unava a extremne studene nohy ruky zima 😊...drzim prsty...

zuzicka256
11. sep 2017

@updatevani dakujem ti, aby som bola uprimna uz raz som si tym presla, mala som take iste priznaky, ale zial o mimi som potom prisla v 9tt... Preto mam trosku obavy aby som nahodou nieco nezanedbala, ale zas to nechcem ani prehanat ani si namyslat lebo uz 2,5 roka od vtedy snazenia preslo a ja sa nechcem uz sklamat. Snad to bude moje vytuzene vitazstvo! ❤ urcite aa o par dni ozvem, nech vysledky budu akekolvek 👍

ikonica
11. sep 2017

1dc

sticker