Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka Super. Konecne. Myslim na teba...
@ejuska2586 ďakujem..včera presne 6tyzdnov po operácii .čiže som dodržala 600nedelie..aké múdre je to moje telo 😁 ty sa máš ako?
@alilka Ja stale rovnako. Obcas mi byva blbo od zaludka, obcas mi nic nie je. Mam dost take tahanie v podbrusku (asi sa roztahuje to moje brusko). Mam tam dost velku jazvu, tak mozno preto to viac vnimam. Inak v pohode. Sijove presvietenie bolo ok, drobciatko malo aj nosovu kosticku, takze to vyzera na zdrave babenko. Este cakame na vysledky krvi. A brusko sa pomaly puci, hlavne k veceru...
Cawte baby tak som tu aj s plzitivnym testikom nakoniec. Velmi sme chceli a skusali sme to s teplotami a ovu testami prvy mesiac, tym ze mam nepravidelny cyklus sme asi pravdepodobne ani raz netrafili ovu, takze sme si pomohli sledovanim a je to tu... Konecne je to tu ❤ posledna ms bola 12.8.17 ❤ v pondelok lekarka ❤ drzte palce... Drzte aa babulky ❤
@zuzicka256 zo ❤ gratulujeem!a zelam pohodove tehotenstvo 🤰
@zuzicka256 super, gratulujem 👍
@alilka tebe gratulujeeem 🤗
@zuzicka256 a tebe tiez 🤗 ze si totu rozbehla ...🤗
@krajcovicka ach moja ani nevies ako velmi ma to mrzi ☹ vhodne slova neexistuju prajem ti vela vela sil a zdravia 😢
@updatevani ahoj.ona písala že nebude sem veľa chodiť 😁 že chce oddýchnuť
@alilka no to viem len uz dlhsie je mimo ... pevnu volu ma dievca 🤗
@updatevani má maaa musím uznať 😂😂
@alilka no ja by som to asi az tak nevydrzala...ma moj obdiv..ale uz ked ju tu tak spominame a ju neprivolame tak ja neviem 🤔
@updatevani áni ja..ja sem rada chodím čítať 😁 ale mňa to psychicky nezaťažuje čiže to berem inak..😉 aale určite za ozve..písala predtým že sem bude obcas zazerat 😊
@alilka tiez tu rada zavitam 🤗 ... zatial som s tym v pohode...a ten velky usg mas kedy?
@updatevani mala by som ísť vo štvrtok o týždeň ale pôjdem asi v utorok uz 😀 dufam že bude všetko Okey lebo také bolesti pri ms ako som mala dnes som ešte nemala. Ale už to prešlo 😁
Dievčatá, zvládla som to. Tentokrát som to chcela prežiť v pokoji doma, rozlúčiť sa, pobozkať to malé dokonalè stvorenie a pochovať ho, ešte som nevidela muža tak plakať. Nech je táto situácia akokoľvek smutná, celý ten priebeh ma naplnil nevýslovným pokojom, že všetko je tak ako má byť a že všetko bude dobré! Videla som ho a dala na dôstojné miesto, navždy bude s nami a navždy obe ostanú v našich srdiečkach. Ľúbim ich. Držte sa a prajem vám, aby už žiadna z vás nemusela prežívať takúto stratu! Prajem pokojný deň.K
@zuzicka256 gratulujeeeem.....a prajem bezproblémové tehu 😉
@krajcovicka :( to mi je ľúto :(
@krajcovicka je mi to velmi luto :( zelam vela sil. ❤ anjelikovia budu navzdy s vami 🙏
Ach baby mňa dnes chytá zasa tá moja "depka" či čo to je..do teraz som bola v úplnom kľude..až mi dnes dráhy oznámil že jeho dobrému kamarátovi sa narodilo bábo..ja to všetkým prajem a nechcem to takto cítiť ako to cítim no nemôžem zato..zasa v hlave milión otázok. Prečo všetci okolo majú len my nie atď..😢 najradšej by som si teraz bila hlavu o múr..😟 a k tomu to depresívne hnusne upršané počasie a pocit že som čo chvíľa mohla už rodiť aj ja..bozee zachráň ma 🙏
No ja dnes mam prve ms priznaky ...tak snad na buduce 🤗...
@alilka ale hlavu hore si silna ... za vsetkym je to skarede pocasie dnes a aj ms ta robi divy...
@krajcovicka mne tecu slzy ked toto citam 😢 budem na teba mysliet a modlit sa '..
@updatevani aaaale ja viem ale tak dalo sa čakať že to príde..do teraz som to brala ako "jedna frajerka" tá a teraz to prišlo..😏 no nič, môžem len podumat a dosť..
Ja som prežívala to isté len nedávno. Kamarátke a zároveň sestre mojej švagrinej sa 17.9. narodilo bábätko. Veľmi som sa tešila. Prajem jej to. Ale poviem ti, situácia, keď sedíš s kamarátkami po prvý raz po TOM na káve a je oproti tebe tehuľka, je hrozná situácia. Cítila som sa ako úplný debil, ale proste ma to štvalo. A všetko sa točilo okolo kočíka, oblečenia a cumlíkov a ja som tam sedela s prázdnom. 😢
O depresiách viem tiež svoje. Ani neviem ako, ale zrazu to prešlo. Povedala som si, že toto bábätko musí byť pre mňa dôkazom toho, že nie vždy tehu dopadne zle, ako v mojom prípade. Urobila som si z neho taký majáčik nádeje.
A teraz sa narodilo a ja som sa strašne bála ísť ju pozrieť. Asi týždeň po potrate totiž kolega prišiel ukázať do práce dcérku čerstvo narodenú a mňa to načas úplne zlomilo. Bála som sa, že to bude aj teraz tak. Ale keď som kamarátku uvidela s tými kruhmi pod očami a malú Elišku ako pokojne spinká v perinke, necítila som hnev, ani smútok, ale šťastie, že má kamarátka takýto uzlíček. Proste som jej to iba priala.
Áno, aj ja som už mala riešiť malé nohavice, opuchnuté nohy, priberanie (to síce riešim 😠) a všetky tie ostatné tehotenské "radosti", ale snažím sa to brať pozitívne. Rodina nechápe ako som to všetko tak zvládla, ani ja nie. Možno preto, že ihneď po potrate, hneď na druhý deň som upriamila pozornosť na druhé tehu. Keď som išla do nemocnice, išla som tam s tým, že čím skôr sa dám dokopy psychicky i fyzicky, tým skôr, príde do môjho života ďalšie bábo.
Neviem prečo, mala som pocit, že ti to musím napísať. Necíť sa zle, za tieto pocity, lebo tie máš právom, sú zdravé, prirodzené. Nie sme stroje alebo kusy kameňa. Za toto výčitky nemaj. Máš na to právo. Aj to patrí k procesu uzdravenia.
@alilka na kazdeho pride slabost a ty si silna ty to das ...a dufam ze po velkom usg povedia ze o necele 4 mesiace sa mozete snazit a konecne to vyjde 🤗

Babyyyyyy s radosťou "hlasim" 1DC 😁😁