icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
21. sep 2017

@korpiklaanka ďakujem 😊 aspoň viem že niesom sama. Ale do teraz som bola Okey,nato čo som všetko už prežila..v poslednom období sa každému rodia deti..švagriná, najlepšia kamoška,kolega atď..ani jeden z nich nemal ľahšiu cestu k tomu dieťatku..ale dnes to proste na mňa doľahlo..a predstava že sa pol roka ba dokonca možno aj rok nebudeme môcť snažiť má začína ubijat. 6krat som už o bábo prišla,posledné v auguste kde má operovali a odrezali z maternice a aj napriek tomu som sa snažila byť pozitívna že prosto je to uz tak a časom príde aj k nám bábo..aj zajtra či pozajtra budem opäť takto všetko znova vnímať ale dnes nie..dnes ma to prosto chytilo a nechce upustiť..😏
@updatevani dal by Boh aby to tak bolo..ale bojím sa že nebude a ja sa budem musieť zasa začať sústrediť na niečo iné len nie na tehu..a ja nechcem..ja sa chcem sústrediť na tehu na vytvorenie rodiny..prosto chcem byť mama a basta. 😁

wewe28
21. sep 2017

@alilka nič si z toho nerob. Všetky máme také pocity. Tiež sa z toho vždy teším, ale v kútku duše som smutná, že prečo nie ja. Raz to príde...treba tomu veriť.

alilka
autor
21. sep 2017

@wewe28 ja verím..ale ma aj štve že som zavystliva. Toto by som robiť nemala..ale to nieje niečo čo si rozkazem..proste sa to vo mne samo "vytvára"..asi by som sa mala poriadne opiť 😂😂

wewe28
21. sep 2017

@alilka ako už tu niekto písal....nevyčítaj si to. Sú to obyčajné city, sme ľudia a nie stroje. Tiež sa pri tom občas prichytím, že závidím...ale v dobrom.
Vonku je depresívne počasie, tiež
mám tieto dni rôzne stavy. Otvor fľašu dobrého vínka...to trocha omámi myseľ 😀

alilka
autor
21. sep 2017

@wewe28 veď to počasie. Ja jeseň vôbec nemám rada..jar ano-oriroda sa prebúdza k "životu",leto je teplucke,zima-snrch chrupci pod nohami..ale jeseň??nič pekné v nej nevidím..len depresívne upršané počasie nič viac .ale ja nechcem byť depresívna. 😏😏

updatevani
25. sep 2017

zienky tak ako?... dlho je tu nejako ticho 🙂

krajcovicka
25. sep 2017

@updatevani Ty sa pochváľ...

updatevani
25. sep 2017

@krajcovicka ocakavam ms v stredu ... inak celkom fajn ... ty co ako lepsie uz? 😇

krajcovicka
25. sep 2017

@updatevani lepšie trochu, keď sa vyplačem a potom sa snažím niečo zmysluplné robiť, dnešný deň som strávila úpravou zelene na dvore...a tak... v stredu idem na kontrolu, som zvedavá, čo mi povie, či sa mi vyčistila, či...ach jaj... a potom do roboty.

updatevani
25. sep 2017

@krajcovicka aspon mysel zamestnavat treba pracou mas pravdu ... aj ked viem ze bolest bude stale no dufam ze cim skor sa z toho dostanes... keby to bolo v mojich silach tak velmi rada by som ti pomohla...nemam rada ked ludia trpia hlavne ti dobri 😔

krajcovicka
25. sep 2017

@updatevani jeej ďakujem, si zlatá...ja dúfam, že v stredu tvoja návšteva nepríde!
Posielam trocha mojich farieb prichádzajúcej jesene ☺️

krajcovicka
25. sep 2017

Aj keď radšej by som posielala iné fotky ...😔

marily
25. sep 2017

no u mna Jak inak nez test negativny 12 dpo. vsetky priznaky na kramy takze skoda slov. uz sa citim Jak mimozemstan asi ani nie som zena kedze ma to furt obchadza 🤔🤷

updatevani
25. sep 2017

@marily ja som si na 12 dpo tiez robila test neodolala som a nic nebolo aj ked som vedela ze nevyslo ani tento cyklus ☺

updatevani
25. sep 2017

@krajcovicka waaau ty mas taku krasnu zahradu? To si si davala robit navrh ci sama ? Jeej 😊....ale hlavu musis byt silna pre tie deticky co mas 🤗

marily
25. sep 2017

@updatevani toto je utrpenie. hotove peklo

krajcovicka
25. sep 2017

@updatevani záhradu si sama budujem päť rokov, neboj bojujem, veď ich ľúbim 😍

updatevani
25. sep 2017

@marily hej je ale este zatial to celkom slusne spracovavam ... 🙂 snad novy cyklus sa zadari ... ved do vianoc stihame

updatevani
25. sep 2017

@krajcovicka ako fakt krasa posli aj viacej foto an inspiraciu ..sikovna si

krajcovicka
25. sep 2017

@updatevani ďakovala 😊

marily
25. sep 2017

@updatevani no bodaj by. toto uz piate vianoce sami 😕to snad neni ani mozne aby zdravy par nebol schopny splodit dieta🤔🤷neviem si to vysvetlit.

alilka
autor
26. sep 2017

Ahojte babule..tak som dnes bola na kontrolu po ms a tej operácii..Juchuuu ,chvála Bohu,všetko je dobré..teším sa veľmi 😁 vaječníky v poriadku , maternica tiež..že aspoň 6mesiacov máme počkať..ale odo dňa operácii..čiže ešte nejaké 4..a môžme ísť na to..ešte sme sa rozhodli že začiatkom roka pôjdem na 3D nech to poriadne skontroluju a keď bude všetko oka ideme na to 😊

wewe28
26. sep 2017

@alilka Tak to je dobrá správa 👏
Tešíme sa spoločne s Tebou. Tie 4 mesiace ubehnú ako voda 🙂

jaruskatt
26. sep 2017

Baby... ovulku som mala mať 20.9. - 15.DC. Včera som si len tak spravila ovulačný test lebo ma pobolievalo podbruško a bola som ako nafúknutá. Test + kolajnice //. Teplota dnes 36,4 🙄 Na 21.DC som už mávala vysokú, okolo 36,8. Mohlo mi niečo posunúť ovulku? Šnažilkovali sme sa zbytočne 14.-16.DC :-/

updatevani
26. sep 2017

@alilka gratulujem tesiiiiiiiiiim a z tebou 🙏 😉

krajcovicka
26. sep 2017

@alilka tak to som rada, ja som bola dnes na sedení u liečiteľa, bolo to zaujímavé a upokojujúce... a zajtra idem na kontrolu po domácom potrate, verím, že to bude dobré. Môj muž sa dnes vyslobil, že ak sa budeme ešte snažiť, tak určite nie tento rok... tak možno pôjdeme do toho rovnako, teda ak to nezatrhne?! A možno keby sa nám pošmyklo, že by sme nevedeli ani ako, ani kedy... to by bolo fajn...

alilka
autor
26. sep 2017

@krajcovicka moj tiež už dnes povedal že Okey keď 6meaiacov ale my počkáme aj 8 a aj viac ak bude treba 🙊 tak teraz mi on zasa začne vymýšľať ?😁

updatevani
27. sep 2017

@alilka
@krajcovicka
damy... dnes som mala dostat ms nedosla...tak som testla poobede poslednym testom co som mala doma a biely :D tak ocakavam ms ...

marily
27. sep 2017

ja sa bojim aj testovat. lebo citim ze taktiez pride menzes🤧

updatevani
27. sep 2017

@marily tiez si dnes mala dostat?.... no len aby si nemala prekvapko 🙂